Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 2 urama je skritikrt napisal:

Njega ni resno za jemati😄...ajde-resno-koliko let staro CX-5 je prodal?

In ima praktično novo CX-60,in že gleda....🙄

@dvorjan slabo podporo imaš😂...mene prepričaj,pa se bomo naprej pogovarjali😉

Menjam na cca. pet let ... pac eni menjamo avte... drugi denar pustijo v ostarijah, tretji ga pa zapravijo za orodje 😅 ... Ce bi vsi zvozili avte do konca, ne bi bilo trga rabljenih :P ... 

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Vsak ima različne potrebe za avte, jaz gledam za El avti zadnjih nekaj mesecev, pa so mi še predragi za kakšno odločitev, tako, da cena jim tudi ne pade kar tako (pa tu nima veze Musk ali kako drugo sranje). Je pa res, da so dolečeni el. avti iz nemčije cenejši kakor pri nas, ker so tam tudi cene precej nižje kakor jih dajajeo naši, ker imajo potuho v subvencijah. 

Ko bo pravi čas bo el tudi pri hiši, kar pa ne pomeni da MX-5 nima možnosti, da se vrne. 

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

Napisano

Menjva na 5 let?! Jeb.. trg rabljenih avtomobilov, če pa tak vzorec povzroči, da proizvajalci delajo čedalje večja jajca ki držijo ravno 5 let. Neekološko.

Tudi EVji so enako na kratek rok naštelan, potem pa tisoče ton baterij na smetiščih. 

Čim nek kitajc zna zaporedno zvezat par celic, je že kar avtomobilska znamka. Na Kitajskem je avtomobilskih znamk že čez 300. Tam znamke redno propadajo in se rojevajo nove. Zdaj pa problem.  Znanec dela na smetišču, in kar naprej zavrača EV baterije, ki jih vozijo tja, ker jih proizvajalci EV-jev nočejo vzeti nazaj. 

Tole bo še pestro koliko tega sranja se zna najti po gmajnah. Ampak itak bo potem država segla v žep nas, davkoplačevalcev, da bo rešila problem. Ki bo nastal tudi, ker iz naših žepov jemlje denar za subvencioniraje teh električnih tomovinkovičev. 

• Všeč 2
  • Ljubim 1

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

post-1420-0-86929800-1443681846.png

Napisano
pred 2 urama je Jest napisal:

Menjam na cca. pet let ... pac eni menjamo avte... drugi denar pustijo v ostarijah, tretji ga pa zapravijo za orodje 😅 ... Ce bi vsi zvozili avte do konca, ne bi bilo trga rabljenih :P ... 

Ti dam vse prav,kam kdo znosi...ajd,tisti k v gostilno znosi,tud vse poščije-onesnaži,kar bi pa tudi,če bi samo doma vodo iz lajtunge pil...jaz nič od orodja ne prodam,in stare stroje zrihtam.

Ajd,na 5 Let...eni še na krajše obdobje🙄...sam trajnostno in "zeleno",kot nam "okoljski dobičkarji" soflirajo pa to lih ni.

Bi mislil,da si na Mazdi lih zaradi pregovorne zanesljivosti tudi v pozna leta...vsaj jaz sem šel na Mazdo z Forda v glavnem zaradi tega...

Vsako tele ima svoje veselje-to ti dam,...sam to,kar se okoli EVjev prbija in navija...milo rečeno...ma boljš,da sem tiho...

Napisano
pred 13 urami je FuManchu napisal:

Upanje ostaja...

WWW.24UR.COM

Incidentom, povezanim z električnimi avtomobili Tesla Elona Muska, ni videti konca. Tokrat je zagorelo v...

Pred nekaj dnevi tudi požganih sedem vozil v Nemčiji ... 

WWW.NDR.DE

Auf dem Gelände eines Autohauses in Ottersberg sind am Samstag sieben Autos ausgebrannt. Die Polizei ermittelt.

lp

Thomas

image.png

Napisano
pred 3 urami je Jest napisal:

Pred nekaj dnevi tudi pozvanih sedem vozil v Nemciji ... 

Kam pa so bili pozvani? Al si mislil požgani? :nevem:

33112_1.png

Napisano
pred 7 urami je Boss napisal:

Kam pa so bili pozvani? Al si mislil požgani? :nevem:

To pa butasti autocorrect dela ;) ali pa prehitri prsti ;) 

lp

Thomas

image.png

Napisano

Torej, na kateri energent se bomo vozil? Na dizl se bomo! Vsaj glede na to, da se v opuščene nemške avtomobilske tovarne seli vojaška industrija. Med posameznimi modeli vozil bodo razlike samo v debelini oklepov in oborožitveni opremi.

Butasti Nemci se v 100 letih niso naučili nič. Svojo gospodarsko krizo gredo reševat na enak način kot jo je Hitler. 

Butasti Slovenci jim bomo pri tem seveda pomagali, tako kot smo jim pomagali reševati nemške banke ko so se zagemblale v Grčiji. 

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

post-1420-0-86929800-1443681846.png

Napisano
pred 38 minutami je Mraušk Mčk napisal:

Torej, na kateri energent se bomo vozil? Na dizl se bomo! Vsaj glede na to, da se v opuščene nemške avtomobilske tovarne seli vojaška industrija. Med posameznimi modeli vozil bodo razlike samo v debelini oklepov in oborožitveni opremi.

Butasti Nemci se v 100 letih niso naučili nič. Svojo gospodarsko krizo gredo reševat na enak način kot jo je Hitler. 

Butasti Slovenci jim bomo pri tem seveda pomagali, tako kot smo jim pomagali reševati nemške banke ko so se zagemblale v Grčiji. 

Upam, da ne čeprav na 1.april....🫣🤔

Napisano
pred 19 urami je Mraušk Mčk napisal:

Znanec dela na smetišču, in kar naprej zavrača EV baterije, ki jih vozijo tja, ker jih proizvajalci EV-jev nočejo vzeti nazaj.

Jaz vzamem EV baterije, mu boš posredoval kontakt?

Napisano
pred 7 urami je Mraušk Mčk napisal:

Žal še bolj je pa hudo, da folk ne spregleda. Pa sej WW2 spet ni tako daleč nazaj, da bi pozabili kaj se je dogajalo takrat. Je špa tako, da žabo se počasi kuha, da ne opazi, da je nekaj hudo narobe... in ja zgleda, da smo mi ta žaba. 

Tak warmongering v EU ni bil viden še nikoli in mene je osebno prekleto strah, kaj nam mislijo zakuhat. In kje so zdaj raznorazne aktivistične skupine. Za vsak pasji drekec protestirajo zdaj pa je dejasnko čas za vseevropski protest so pa tiho kot miške, kot, da smo se vsi sprijaznili, da gremo spet v vojno za interese elit in bogatašov.

33112_1.png

Napisano
pred 30 minutami je Boss napisal:

Žal še bolj je pa hudo, da folk ne spregleda. Pa sej WW2 spet ni tako daleč nazaj, da bi pozabili kaj se je dogajalo takrat. Je špa tako, da žabo se počasi kuha, da ne opazi, da je nekaj hudo narobe... in ja zgleda, da smo mi ta žaba. 

Tak warmongering v EU ni bil viden še nikoli in mene je osebno prekleto strah, kaj nam mislijo zakuhat. In kje so zdaj raznorazne aktivistične skupine. Za vsak pasji drekec protestirajo zdaj pa je dejasnko čas za vseevropski protest so pa tiho kot miške, kot, da smo se vsi sprijaznili, da gremo spet v vojno za interese elit in bogatašov.

Repek so dali med noge.... 

Napisano

Enega štromarja za spremstvo, pa mogoče res pridem od Ljubljane do Amsterdama z enim rezervoarjem...

IMG_20250331_162430749.jpg

397 km že prevozil, za 730 je pa še zaloge...

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.