godlike Napisano četrtek ob 08:37 Prijavi Napisano četrtek ob 08:37 (urejeno) So pa korejski EV-ji kar robustni: Z električnim avtom v treh letih in pol prek 660.000 km WWW.ZURNAL24.SI Kdo pravi, da električni avti ne morejo biti dolgoprogaši? Neki hyundai ioniq 5 je vsak dan... Popravljeno četrtek ob 16:53 od godlike Citiraj
jures Napisano četrtek ob 14:50 Prijavi Napisano četrtek ob 14:50 (urejeno) Pohvalno, ampak komercialno v reklamne namene (izjemna gesta!!) so mu zamenjali kompletno vse pri 580.000 ne samo baterijo - vseeno lepa številka res pa da zgolj v 2-3h letih. Bencinar ali dizel tega ne bi potrebovala. V Barceloni in Nemčiji težko najdeš taxi ki ima manj kot 500.000km, večinoma toyote, tud hibridi. Tako da novinarji so malo izpustili detajle. Youtube se mu je izplačal, opazili so ga in mu šli z gesto nasproti. Vprašanje je koliko bi to lastnika, ki ne bi imel te geste prišlo.....verjetno več kot sam avto? Ugibam null Prevedite v angleščino v browserju. [이슈] 66만 km 아이오닉 5, 대체 뭘 했길래? BRUNCH.CO.KR - 66만 km 주행한 아이오닉 5 후속 영상- 의료업계 종사, 하루 최대 900km 운전- 58만 km 탔을 때 구동 부품 무상 교체 현대 아이오닉 5로 3년 만에 66만 km를 주행하면서 화제를 모은 차주가 또 다른 이야기를 꺼냈다. 지난... številka Popravljeno četrtek ob 14:51 od jures 3 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
godlike Napisano četrtek ob 17:22 Prijavi Napisano četrtek ob 17:22 pred 2 urama je jures napisal: Pohvalno, ampak komercialno v reklamne namene (izjemna gesta!!) so mu zamenjali kompletno vse pri 580.000 ne samo baterijo - vseeno lepa številka res pa da zgolj v 2-3h letih. Bencinar ali dizel tega ne bi potrebovala. V Barceloni in Nemčiji težko najdeš taxi ki ima manj kot 500.000km, večinoma toyote, tud hibridi. Tako da novinarji so malo izpustili detajle. Youtube se mu je izplačal, opazili so ga in mu šli z gesto nasproti. Popolnoma se strinjam z vsem. Mene je bolj fasciniral, ker če bi bila Tesla S, bi se menjalo že 7 motorjev. Ta jih je že 14: 403 Forbidden INSIDEEVS.COM Za to je to meni pozitivno. Oziroma dela Hyundai malo bolj vzdržljive električarje. Citiraj
jures Napisano včeraj ob 17:02 Prijavi Napisano včeraj ob 17:02 Zanimivo mogoce https://www.toyota.si/company/news/2021/mirai-range-record 1 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano včeraj ob 17:25 Prijavi Napisano včeraj ob 17:25 @Dvorjan, enkrat se bova zmenila, da malo zapelješ z Zoe-jem, da vidim kako izgleda vožnja z njim, mogoče me pa navduši ta kinderjajček 2 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
skritikrt Napisano pred 9 urami Prijavi Napisano pred 9 urami pred 14 urami je Z M A J napisal: @Dvorjan, enkrat se bova zmenila, da malo zapelješ z Zoe-jem, da vidim kako izgleda vožnja z njim, mogoče me pa navduši ta kinderjajček Samo...🧐boš moral nickname spremeniti,k to nikakor ne izgleda..."zmaj" v takem avtu😂...po tem boš kvečjemu "zmajček"😄😉 Citiraj
Jest Napisano pred 9 urami Avtor Prijavi Napisano pred 9 urami Včasih so bile ZMAJ baterije 1 2 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
skritikrt Napisano pred 8 urami Prijavi Napisano pred 8 urami Pred eno uro je Jest napisal: Včasih so bile ZMAJ baterije Ne me spominjati na tiste komunistične čase,k si kupil "nove" v trgovini,in so bile že na pol prazne🤨👎 Kar je bilo dobrega na njih je bila grafitna sredica,pa še tista je bila zelo lomljiva. Če si hotel kaj spodobnega,je morala biti Varta...samo se je hitro ustavilo pri dvojni ali trojni ceni🥺. Ne bom tukaj vlekel vzporednic na EVje,da ne bo kdo užaljen. 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.