godlike Napisano 8. oktober, 2023 Prijavi Napisano 8. oktober, 2023 pred 3 minutami je MazdaBoy napisal: A nimaš kaska brez odbitne franšize? Skoraj noben nima, ker je dosti dražji. Jaz imam 0.5%. Kombinacije pa brez. 1 Citiraj
skritikrt Napisano 8. oktober, 2023 Prijavi Napisano 8. oktober, 2023 (urejeno) pred 7 urami je godlike napisal: Skoraj noben nima, ker je dosti dražji. Jaz imam 0.5%. Kombinacije pa brez. Točno tako. Popravljeno 8. oktober, 2023 od skritikrt 1 Citiraj
MazdaBoy Napisano 9. oktober, 2023 Prijavi Napisano 9. oktober, 2023 Jaz imam vsa leta brez odbitne franšize. Bom vprašal naslednjič, kolk me pride z odbitno franšizo. Citiraj
Slivka Napisano 9. oktober, 2023 Prijavi Napisano 9. oktober, 2023 To bo super, ko bodo Kitajski avtomobili preplavili Evropo. Takrat bo čas, da prodam vse, kar imam, in odpotujem nekam, kaj pa vem, v Kanado ali pa Avstralijo... 2 Citiraj
skritikrt Napisano 9. oktober, 2023 Prijavi Napisano 9. oktober, 2023 😳...EV-Bingo...Tesla k potopljena v vodi gori...😂🤣 1 Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 10. oktober, 2023 Prijavi Napisano 10. oktober, 2023 V službi vedno gledam, da ne parkiram poleg električarjev. To se je ponoči zgodilo pod Kongresnim trgom SIOL.NET Ponoči je v garažni hiši Kongresni trg v Ljubljani gorelo električno vozilo, ki je bilo priključeno na polnilno postajo, so sporočili z uprave za zaščito in reševanje. Poškodovan ni bil nihče. 1 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Boss Napisano 10. oktober, 2023 Prijavi Napisano 10. oktober, 2023 Tole pa zna bit en od Avant2GO -ovih avtov za carsharing. Oni imajo namreč polnilnico v garaži pod kongresnim. Ampak smešno a ne, eni se še kar trudijo razlagat, da električarji manjkrat zagorijo kot ostali pa se ne spomnim v lajfu, kdaj je gorelo v garaži kongresca. 1 Citiraj
MazdaBoy Napisano 10. oktober, 2023 Prijavi Napisano 10. oktober, 2023 dne 9. 10. 2023 ob 10:35 je godlike napisal: Kje zavaruješ? Triglav pred 2 urama je Mraušk Mčk napisal: V službi vedno gledam, da ne parkiram poleg električarjev. To se je ponoči zgodilo pod Kongresnim trgom SIOL.NET Ponoči je v garažni hiši Kongresni trg v Ljubljani gorelo električno vozilo, ki je bilo priključeno na polnilno postajo, so sporočili z uprave za zaščito in reševanje. Poškodovan ni bil nihče. Vzrok še ni znan. Morda je kaj narobe s polnilno postajo. 1 Citiraj
Boss Napisano 10. oktober, 2023 Prijavi Napisano 10. oktober, 2023 Možno, tko kot je možno, da so migranti krivi al pa brezdomci, ki so šli tja prenočit. Lahko pa tud rečemo vojna v Ukrajini pa gremo naprej. Izgovorov, da ni samovžig baterije kriv je res veliko in vsak ima seveda mali procentek možnosti, da drži. 2 Citiraj
Jest Napisano 10. oktober, 2023 Avtor Prijavi Napisano 10. oktober, 2023 Glede na to, da ni zgorelo pol garazne hise, bi res rekel, da je mozno, da je zagorelo kaj na instalaciji… in da baterija sploh se ni zagorela 2 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
FuManchu Napisano 10. oktober, 2023 Prijavi Napisano 10. oktober, 2023 (urejeno) Ali pa je bil avto sam in okoli ni nobenega ter ni bilo možnosti širitve požara. Tud to je varjanta. Popravljeno 10. oktober, 2023 od FuManchu Citiraj
Alex Napisano 10. oktober, 2023 Prijavi Napisano 10. oktober, 2023 Ali pa so to le teorije zarote anti električarjev.😉 Možno je res, da je zagorela le inštalacija zaradi prevelikega toka. Dokler podrobno ne raziščejo primera inšpektorji, je le ena izmed možnosti, da je kriva baterija avtomobila. Citiraj
godlike Napisano 10. oktober, 2023 Prijavi Napisano 10. oktober, 2023 Pravkar je Shrek napisal: Golob je kriv. Kateri? Ptič al "ptič"? Pred eno uro je MazdaBoy napisal: Triglav Meni so 0% pri Generalliju dobesedno silili. Če imaš 0% in odkup prve škode, pol kombinacij ne rabiš skoraj 🙂 Citiraj
NevLado Napisano 10. oktober, 2023 Prijavi Napisano 10. oktober, 2023 pred 52 minutami je FuManchu napisal: Ali pa je bil avto sam in okoli ni nobenega ter ni bilo možnosti širitve požara. Tud to je varjanta. Ali so pa samo slabo staknili polnenje. 1 Citiraj
FuManchu Napisano 10. oktober, 2023 Prijavi Napisano 10. oktober, 2023 Pravkar je NevLado napisal: Ali so pa samo slabo staknili polnenje. Ali pa so električni avti jajca in enostavno radi gorijo🤔 4 Citiraj
DonFelipe Napisano 10. oktober, 2023 Prijavi Napisano 10. oktober, 2023 In kaj je to čudežna v Zokilandu? Jaz pa sem si danes samo zapel in zna se zgoditi da bomo dobili to številko za nujne primere Citiraj
dvorjan Napisano 10. oktober, 2023 Prijavi Napisano 10. oktober, 2023 pred 6 urami je Boss napisal: Tole pa zna bit en od Avant2GO -ovih avtov za carsharing. Oni imajo namreč polnilnico v garaži pod kongresnim. Ampak smešno a ne, eni se še kar trudijo razlagat, da električarji manjkrat zagorijo kot ostali pa se ne spomnim v lajfu, kdaj je gorelo v garaži kongresca. Zagorel je električni golf voziček, ki ga uporabljajo za zastonj prevoze po Centru, tako imenovani Kavalirček. Je pa bolje napisati električno vozilo, kar tudi je, saj se tako lažje manipulira 2 Citiraj
DonFelipe Napisano 10. oktober, 2023 Prijavi Napisano 10. oktober, 2023 pred 14 minutami je dvorjan napisal: Zagorel je električni golf voziček, ki ga uporabljajo za zastonj prevoze po Centru, tako imenovani Kavalirček. Je pa bolje napisati električno vozilo, kar tudi je, saj se tako lažje manipulira Kavalirčki so itak kupljeni od viška Zokijeve love ; ni čudno da je eden pred Legebitro crknil zaradi napačnega Bios sistema v njem Citiraj
Jest Napisano 10. oktober, 2023 Avtor Prijavi Napisano 10. oktober, 2023 Ali je ta “roza” zagorel? Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Boss Napisano 10. oktober, 2023 Prijavi Napisano 10. oktober, 2023 pred 1 uro je dvorjan napisal: Zagorel je električni golf voziček, ki ga uporabljajo za zastonj prevoze po Centru, tako imenovani Kavalirček. Je pa bolje napisati električno vozilo, kar tudi je, saj se tako lažje manipulira Ja pol je pa v redu, to ne šteje. Rešitev v zadnjem trenutku. 2 Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 12. oktober, 2023 Prijavi Napisano 12. oktober, 2023 Besede sicer navdušenega uporabnika el. avta: "Ni šans. Nobeden me več ne nafu.. da grem še kdaj na morje z električarjem. Kera glupost" Tako je uporabniško izkušnjo opisal moj sodelavec, že skoraj 3 leta ponosen lastnik tesle 3. Sicer je z avtom zelo zadovoljen, ampak za na morje si je letos od sina sposodil avto na dinozavre. 3 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
MazdaBoy Napisano 15. oktober, 2023 Prijavi Napisano 15. oktober, 2023 Kake težave je pa imel s Teslo? Ni mogu nafilat avta, se je tresel, da mu bo zmanjkalo baterije...? Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.