Boss Napisano 7. oktober, 2005 Prijavi Napisano 7. oktober, 2005 in to ?e v naslednjem mesecu so povedali dobro obve??eni viri Sicer naj ne bi bila tako "ostra" (6,6s od nula do sto) kot Evo ali pa Micka samo bo pa bolj udobna in manj plasti?na v notranjosti kot tedva. ?e mal lepih slikic na http://www.channel4.com/4car/gallery/M/mazda/6/mps.html Citiraj
KAALman Napisano 7. oktober, 2005 Prijavi Napisano 7. oktober, 2005 kak bi to mene meeeeeeeeeeeloooo Citiraj LP KAALman
Marko_mx-3 Napisano 8. oktober, 2005 Prijavi Napisano 8. oktober, 2005 KO bom velik pa direktor jo bom tud jaz mel Pa ?e nekaj a bo za na? trg tudi take oblike ali bo spet kaj druga?na. Citiraj
LabiGT Napisano 8. oktober, 2005 Prijavi Napisano 8. oktober, 2005 wildcat rezerviraj me za tesno voznjo ze zdaj Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
COBO Napisano 8. oktober, 2005 Prijavi Napisano 8. oktober, 2005 Cena ? Citiraj Mazda Mx-6 2.0i 16V mnjam mnjam - GONEMAzda 6 - 1.8TE - penzijamobile - HELLO Optimizacija spletne strani
Mazda323 Napisano 8. oktober, 2005 Prijavi Napisano 8. oktober, 2005 Baje da okoli 10 milijonov lahko majn ali pa tudi ve?...! Citiraj
David Napisano 9. oktober, 2005 Prijavi Napisano 9. oktober, 2005 To se mi zdi pa precej zasoljena cena za japonca....... LP daVid Citiraj Feel free....
COBO Napisano 10. oktober, 2005 Prijavi Napisano 10. oktober, 2005 To se mi zdi pa precej zasoljena cena za japonca....... LP daVid Jah ?e gledamo da je najdrazja "obicna" mazda 6 z vso opremo in bolj kot ne rahiticnim 2.3 GT ( 168 hp motorjem ) stane 7.4 miljoncke. Tale ki je pa 2.3 turbak z 260+ konji s popolnoma novim sistemom AWD-a , da ne omenjam izgleda se mi zdi cena 10 mio sprejemljiva ce bo kaj manj toliko bolje kaj vec pa tudi ne. Citiraj Mazda Mx-6 2.0i 16V mnjam mnjam - GONEMAzda 6 - 1.8TE - penzijamobile - HELLO Optimizacija spletne strani
David Napisano 10. oktober, 2005 Prijavi Napisano 10. oktober, 2005 UUUU my mistake....nisem vedel za te podatke...NORO!! Pol pa ja..je kul cena..... LP daVid Citiraj Feel free....
wildcat Napisano 10. oktober, 2005 Prijavi Napisano 10. oktober, 2005 Ja res je, naslednji mesec naj bi pri?la Mazda6 MPS. Na?alost le v omejenem ?tevilu: 1. za MMS in novinarje 2. za prvega kupca, kolikor vem ostane v LJ in to je to za letos. ?al. :ne vem: Redne dobave in tudi trgov?eve MPS-ke pa ?ele naslednje leto. In kar je ?e najbolj va?no: Cena je predvidena okoli 8,5 Mio Koliko jih naro?imo? Citiraj All I ask: the sky above and the road below me. BlueSky
Boss Napisano 10. oktober, 2005 Avtor Prijavi Napisano 10. oktober, 2005 8,5 milj je good cena ?e posebej v primerjavi z RX-8, ?e seveda obadva primerjamo v stock varjanti... jaz bi to prec imel sam si stro?kov bencina in registracij ne morem privo??iti smrk... tako, da se bom samo slinil Citiraj
LEPI Napisano 19. oktober, 2005 Prijavi Napisano 19. oktober, 2005 ta dva rora uzad zgledata prov hudoooooo Citiraj
wildcat Napisano 4. november, 2005 Prijavi Napisano 4. november, 2005 ena debata : http://www.mobisux.com/tabla/showflat.php?...&Number=2161375 Citiraj All I ask: the sky above and the road below me. BlueSky
Marko_mx-3 Napisano 4. november, 2005 Prijavi Napisano 4. november, 2005 ena debata : http://www.mobisux.com/tabla/showflat.php?...&Number=2161375 He He, ?e ena stran ni predebatirana in se ?e kregajo Citiraj
vuk Napisano 4. november, 2005 Prijavi Napisano 4. november, 2005 ?ist tipi?no za Mobisux...dolo?eni osebki pa? imajo pik na Mazdo zaradi Vseveda. Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
KAALman Napisano 4. november, 2005 Prijavi Napisano 4. november, 2005 ?ist tipi?no za Mobisux...dolo?eni osebki pa? imajo pik na Mazdo zaradi Vseveda. dolo?eni osebki imajo pik na mazdo zaradi te?av v svoji glavi... poznam kar nekaj ljudi, ki o drugih avtomobilskih znamkah povedo ve? kot je Vseved o mazdi, pa kljub temu ne sovra?im tistih avt. znamk... It's all in the head... ena debata : http://www.mobisux.com/tabla/showflat.php?...&Number=2161375 ejga... bejba kdaj jo pa dobite ? misli? da bi jo pri?la ?e na slalom v MS pokazat ? :D 12. novembra ... aja... sem prebral tisto o drugem letu Citiraj LP KAALman
wildcat Napisano 5. november, 2005 Prijavi Napisano 5. november, 2005 ejga... bejba kdaj jo pa dobite ? misli? da bi jo pri?la ?e na slalom v MS pokazat ? :D 12. novembra ... aja... sem prebral tisto o drugem letu Ja ?al. Pa tudi ne vem ?e ?e bo ta ena novembrska do takrat Citiraj All I ask: the sky above and the road below me. BlueSky
KAALman Napisano 5. november, 2005 Prijavi Napisano 5. november, 2005 pa saj ti vseeno lahko pride? na slalom pa vsi ostali tudi... Citiraj LP KAALman
D.J. Napisano 5. november, 2005 Prijavi Napisano 5. november, 2005 To se mi zdi pa precej zasoljena cena za japonca....... LP daVid Tale ja pa dobra. A zdej ko je japonc pa ne sme imet visoke cene? Je pa druga?e zelo dobra cena, ja Citiraj Izognite se nerazumnim kaznim za prehitro vo?njo - www.radardetektor.si
Symon Napisano 5. november, 2005 Prijavi Napisano 5. november, 2005 ena debata : http://www.mobisux.com/tabla/showflat.php?...&Number=2161375 Da se jim da. Otro?i?i. Take sem jaz ven dajal (ok res ni dale? nazaj) ko sem naredil izpit in sem mislil, da sem boga za jajca zagrabu ko mamo doma starga Nissana. Da se jim le da (?e posebej Shinerju- Mateyu)... Citiraj
matthew Napisano 6. november, 2005 Prijavi Napisano 6. november, 2005 kukr sm pa jest sli?u bo pa u slovenijo samo ena mazda6 MPS pr?la :ne vem: pa ?e ta bo od MMS-a Citiraj Mazda je avto, vse ostalo so le.....
wildcat Napisano 20. december, 2005 Prijavi Napisano 20. december, 2005 malo za osve?itev teme: http://www.avtomanija.com/default.asp?rb=2&id=987 ta zoom-zoom ?aka samo ?e na homologacijo potem pa bo wroom-wroom ! Citiraj All I ask: the sky above and the road below me. BlueSky
mazda-mx3 Napisano 20. december, 2005 Prijavi Napisano 20. december, 2005 a ta je va?a?? Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
wildcat Napisano 20. december, 2005 Prijavi Napisano 20. december, 2005 na?alost od MMS-a za novinarje in to. ena je ?e v Lj, zaenkrat namenjena za privat osebo, torej kupca, ?e bo. naslednje pa ?ele februarja Citiraj All I ask: the sky above and the road below me. BlueSky
mazda-mx3 Napisano 20. december, 2005 Prijavi Napisano 20. december, 2005 na?alost od MMS-a za novinarje in to.ena je ?e v Lj, zaenkrat namenjena za privat osebo, torej kupca, ?e bo. naslednje pa ?ele februarja za novinarje?!?!?!o kaj bi dal, da jo bratranec dobi v roke...hihi...je ze imel RX8 tako na testu...fantazijska voznja...ma ce dobi MPS in me ne pelje en điro, se mu odpovem... Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.