M-Fan Napisano 24. januar, 2006 Prijavi Napisano 24. januar, 2006 To se mi zdi pa precej zasoljena cena za japonca....... LP daVid men pa niti ne... am se vzam Golfa 5-ke. po mojem mnenju in izku?njah ta avto nikakor ni vreden svoje cene, druga?e pa je z njegovo zna?ko. sam mislem da Golf ne bi smel met tako ceno sam zato ker je VW(nemc seveda) Citiraj ...::RX-8 LEPOTICA IN ZVER::...
David Napisano 24. januar, 2006 Prijavi Napisano 24. januar, 2006 Jah ta odgovor sem dal predem sem zvedel za specifikacije avta.... Vzamem use nazaj... Citiraj Feel free....
Mazda323 Napisano 14. februar, 2006 Prijavi Napisano 14. februar, 2006 No da spet malo preidemo na prvotno temo.. Zelo dober zadek ?estke, pogleda? izpuh si misli? vau kaka rora, pogleda? tretjo sliko pa samo ? ni smajlija ko bruha, nevem kako so lahko to naredili, besed mi zmankuje sram jih naj bo da so lahko to zasrali zelo neokusno za tak?en avto... Citiraj
David Napisano 14. februar, 2006 Prijavi Napisano 14. februar, 2006 OOOO FAK!!! Bruh bruh... kaj so pa to nardili??? Pri takem avtu... Poden od podna.... RES!! Citiraj Feel free....
poky Napisano 14. februar, 2006 Prijavi Napisano 14. februar, 2006 Samo res,pri takem denarju,ko ga da? za taki avtek,pa bi res lahko pri?akoval kaj druga,ne pa nastavke!!! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Mazda323 Napisano 14. februar, 2006 Prijavi Napisano 14. februar, 2006 Kot zgleda ?e mora? pustit malo denarja na strani ?e ?eli? imet res izpuh ne pa nastavke, ali pa gre? naredit kompleten nov izpuh pa ?e pridobi? mo? pa ?e zvok bo? imel, ker dvomim da tukaj od zadaj kaj pripoje ven, pa eh pa ne morejo to delat no resno ne, to je tako pri moji Bj ko slamica od zadaj ven gleda, pa ?e se ne motim nima trojka nic bol?e tudi neke slamice od zadaj, opa?am da Mazda to kar na koncu zanemari pa ne posve?a temu pozornosti ali pa so morali to zaradi tega naredit da so jo zadu?ili da ima majn mo?i kot ameri?ka razli?ica.... Citiraj
David Napisano 14. februar, 2006 Prijavi Napisano 14. februar, 2006 Ej pri meni tudi slamica odzadi... morem zamenjat oz. nastavek dat!! Citiraj Feel free....
poky Napisano 14. februar, 2006 Prijavi Napisano 14. februar, 2006 Jp,pri meni tudi,na ?alost... Mam pa ?e nagledan en karbonski nastavek za odzadi,pa ful dobro zgleda! Je treba malo orig.cevi odrezat pa ga navarit gor,pride pa to ?e letos gor!! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
David Napisano 14. februar, 2006 Prijavi Napisano 14. februar, 2006 DEj ti to meni podatke ?e posreduj da ?e sam dam gor....carbon barva...ZAKON!! Citiraj Feel free....
poky Napisano 14. februar, 2006 Prijavi Napisano 14. februar, 2006 Ja bom probal zbrskat kake slike pa da vidi?,ker zadeva res ferfektno zgleda pol! Je pa zadeva malo draga,zaradi karbona seveda.... Pride pa mislim da nekje 17k SIT! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
M-Fan Napisano 14. februar, 2006 Prijavi Napisano 14. februar, 2006 zdej jst kle ne vem..... a je to pa? en "?voh model" al pa...... uuuuaaaaaaa n vem! MK!!!! pa kua so to nardil!!!!!! zdej pa res n bom mogu spat! Citiraj ...::RX-8 LEPOTICA IN ZVER::...
poky Napisano 16. februar, 2006 Prijavi Napisano 16. februar, 2006 Evo David,sem ?el malo v akcijo za slikami kakega karbonskega nastavka za najine Mazdice!! Torej zgledal naj bi nekako TAKOLE! Sem se pa jaz to pozanimal pri Avto Tertinek v MB,tam sem takega gledal in se pogovarjal tudi ?e o monta?i! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
David Napisano 16. februar, 2006 Prijavi Napisano 16. februar, 2006 Hm.... lepo zgleda... mogo?e bi tudi sam dal gor... ?e razmi?ljam al bi dal karbon al blink blink rosfrei al pa kar drugi auspuh.... Citiraj Feel free....
poky Napisano 16. februar, 2006 Prijavi Napisano 16. februar, 2006 Hmm,drugi auspuh bo? te?ko dobil kakega,bi ti pasal gor razen originalnega,ta pa te bo pri?o ?e pa ?e denarja! Mazdica najina ma namre? zelo smotano nareto to spodaj,nima tak ko ve?ina avtov,da ma zadnji lonec proti koncu pa samo ?e cev nato ven.Mazda 3 ma zadnji lonec nekje na sredini avta,pol pa ?e samo cev naprej! Ko sn se jaz zanimal za "sport auspuh" varijanto,mi je en tam reko,da bi lahko dal celo cev od zadnjega lonca naprej novo oz.?ir?o,pa pol samo taki karbonski nastavek zadaj! Ma pa tip,ki tam dela tudi tako Mazdo 3,pa tudi taki karbonski nastavek zadi,pa morem re?t,da da kr lep zvok avteku! ?e k temu doda? ?e ?portni zra?ni filter,mislim da bi bil kr zadovoljn! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
David Napisano 17. februar, 2006 Prijavi Napisano 17. februar, 2006 Pa ?aki....kaj ta nastavek da tudi glas al kaj???? Ja te bomp pa najbr? tudi jaz takega gor dal.... Citiraj Feel free....
poky Napisano 17. februar, 2006 Prijavi Napisano 17. februar, 2006 Ja malo se ?e pozna,zaradi same sestave notranjosti tega nastavka,ker ni samo navadna cev.... ?e pa k temu doda? ?e kvaliteten zra?ni filter,kot sn napisal,se pa ?e malo bolj pozna! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
David Napisano 17. februar, 2006 Prijavi Napisano 17. februar, 2006 Ah filtra ne bom dajal...ej sam ?e pa to tudi malo glas spremeni pol pa zakon.... Ej kdaj bo? dal ti gor?? Citiraj Feel free....
poky Napisano 17. februar, 2006 Prijavi Napisano 17. februar, 2006 Po vsej verjetnosti 1x v leto?nji sezoni...upam da do poletja! Ti bom pa javo in poro?al! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
David Napisano 17. februar, 2006 Prijavi Napisano 17. februar, 2006 No no super...... evo lahko takrat ko pridemo ?ipe tonirat gor.-... :ne vem: Citiraj Feel free....
Mazda323 Napisano 14. marec, 2006 Prijavi Napisano 14. marec, 2006 Opel Vectra OPC vs. Mazda6 MPS Citiraj
M-Fan Napisano 14. marec, 2006 Prijavi Napisano 14. marec, 2006 Opel Vectra OPC vs. Mazda6 MPS Men na ?alost ne dela... Me pa vseen zanima kako se je mazda odrezala.... tut glede na to da so testi bli narjeni na nem?kem. :ne vem: A ste vidl da so tut slikce od "RORU" dal gor. Sramota za mazdo Citiraj ...::RX-8 LEPOTICA IN ZVER::...
Mazda323 Napisano 14. marec, 2006 Prijavi Napisano 14. marec, 2006 Kako da ne, ?e pa meni gre http://www.autobild.de/test/neuwagen/artik...artikel_seite=0 Mazda je zmagala Citiraj
komar Napisano 14. marec, 2006 Prijavi Napisano 14. marec, 2006 Kako da ne, ?e pa meni gre http://www.autobild.de/test/neuwagen/artik...artikel_seite=0 Mazda je zmagala Tudi meni gre!!Mimogrede - Opeln ni avto... Citiraj Papa, Tomi
poky Napisano 14. marec, 2006 Prijavi Napisano 14. marec, 2006 Mazda je zmagala Itaq!! Proti Oplu pa res sploh ni blo vpra?anje! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Marko_mx-3 Napisano 14. marec, 2006 Prijavi Napisano 14. marec, 2006 Meni dela BP in so kar lepo narejena film?ka. ?e pa opla nebi premagal bi bila pa zelo slaba. So pa baje avstrijski kolegi razbili svojo MPS in je ?la na?a slovenska na posodo za nekaj ?asa. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.