suicidal Napisano 6. november, 2006 Prijavi Napisano 6. november, 2006 jaz sem danes videl rde?o na gama centru (btc), registracija LJ. mene pa ne gane. od relevantnih stvari ima samo 100 kojnov ve? od moje (nima pa pametnega klju?a ). Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
Violet Napisano 28. november, 2006 Prijavi Napisano 28. november, 2006 ?edalje bolj me zadeva mika... sam ?e na lotu zadanem pa se ra?unica izzide vsem skup en pozdrav?ek (Ta skoraj hinavska pritajenost je kot nala?? za tiste, ki ?elijo ostati neopa?eni, hkrati pa ho?ejo, da njihova zadnjica vsako jutro sede v ?portnika, ki lahko za zajtrk "pomalica" kak?nega prepotentenga pozerja. "volk v ov?ji preobleki"?)kaj ti tu mene nekaj ....sem mogla zrezat in prpopat; drga? pa jaz ra?unam na loto po novem letu, ko bodo everiiii Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 28. november, 2006 Prijavi Napisano 28. november, 2006 Ma kaj sta vi2 offroad vozila... kake packaste mazdule ki so.... Tebe pa ?e dolgo nismo videli, pozdravljena nazaj Citiraj
ReDevil Napisano 29. november, 2006 Prijavi Napisano 29. november, 2006 Ja Violet bi se loh pridru?la na?im kolegicam, ki redno hodijo na sre?anja! MPS6 pa vsak dan vidim parkirano sive barve, pred medexom na Miklo?i?evi! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Guest BrainY Napisano 29. november, 2006 Prijavi Napisano 29. november, 2006 Tebe pa ?e dolgo nismo videli, pozdravljena nazaj kaj se mi zdi al si se malo zgubil? Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 29. november, 2006 Prijavi Napisano 29. november, 2006 ne nisem se zgubu samo v ve? temah sem izgleda dal quote To je veljal za Violet Citiraj
Violet Napisano 29. november, 2006 Prijavi Napisano 29. november, 2006 Marko in Redevil sem vesela, da me vsaj nekdo pogre?a na?e mazda?ice so pa tak aktivne da vam sigurn ne more biti dolg?as; tudi ?e bi jo videla (MPS 6), jo verjetno ne bi v kratkem ?asu lo?ila, vem da je spu??ena, spredaj malo spremenjena, samo to mi veliko ne pomaga; danes je pred menoj vozila modra ?estka, ker je imela repek, in dodan avspuh, se od zadaj ne lo?i katera je?! Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 29. november, 2006 Prijavi Napisano 29. november, 2006 Seveda se lo?i in kar konkretno od zadaj pa sploh ker ima eno ?rno plastiko spodaj od zadaj spredaj od zgoraj, kjer se vidi dvignjen pokrov motorja, najbolj prepoznavna lastnost Citiraj
Violet Napisano 29. november, 2006 Prijavi Napisano 29. november, 2006 kratko in jedrnato, upam pa, da oblika ostane vsaj taka, ker preve? "?katlasta" mi ni v?e? za tola?bo pa moram dobiti usaj model?ek z daljinjskim upravljanjem Citiraj
madmax Napisano 29. november, 2006 Prijavi Napisano 29. november, 2006 Marko in Redevil sem vesela, da me vsaj nekdo pogre?a Ne bit taka, pa ve? da smo te pogre?ali welcome back Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 29. november, 2006 Prijavi Napisano 29. november, 2006 kratko in jedrnato, upam pa, da oblika ostane vsaj taka, ker preve? "?katlasta" mi ni v?e?za tola?bo pa moram dobiti usaj model?ek z daljinjskim upravljanjem Hm, model?ek bo pa pomoje bolj kriza Citiraj
poky Napisano 30. november, 2006 Prijavi Napisano 30. november, 2006 Nice sound! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Grega_ Napisano 30. november, 2006 Prijavi Napisano 30. november, 2006 Kaj naj re?em za tole mps-ko: ..PRAAASSIIII***CAAAA mooo?naaaaa, tko bi joo tii??uuuu da bi oba tttulliiillaaa kkk zmeee?aaananaaa ...mogu sm to dat ven iz sebe Citiraj
Segi Napisano 30. november, 2006 Prijavi Napisano 30. november, 2006 se en zanimiv test k se ga spla?a pogledat top gear reviews the mazda mps 6 Citiraj "It is not necessary to change. Survival is not mandatory."
Violet Napisano 30. november, 2006 Prijavi Napisano 30. november, 2006 Kaj naj re?em za tole mps-ko:..PRAAASSIIII***CAAAA mooo?naaaaa, tko bi joo tii??uuuu da bi oba tttulliiillaaa kkk zmeee?aaananaaa ...mogu sm to dat ven iz sebe ma ?e dobr, da je mazda ?enskega spola, ker drga? bi mislna da si kam drgam usmerjen s posnetki ste se pa tolk potrdul, da, ?e bi jutri zadela na lotu, bi si jo takoj in najprej kupila Hrvatje jo ?e na veliko reklamirajo, kaj pa mi? pa lp vsem, k me ?e pomnte kaj pa se dogaja z forumom? a je ?e v zatonu, jaz pa tega ?e ne vem?! Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 30. november, 2006 Prijavi Napisano 30. november, 2006 ne vem zakaj bi bil v zatonu sej je vsak dan ve?ji in ve? problemov dela Citiraj
suicidal Napisano 30. november, 2006 Prijavi Napisano 30. november, 2006 ?e bi bila MPS tudi karavan, bi jo kupil. tako pa ne. Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
nisde Napisano 30. november, 2006 Prijavi Napisano 30. november, 2006 ?e bi bila MPS tudi karavan, bi jo kupil. tako pa ne. ?e zmeri ti ostane Subaru Impreza WRX karavan! Je mal ?vohnej k mps-ka ampak useen trga! Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
ReDevil Napisano 1. december, 2006 Prijavi Napisano 1. december, 2006 kaj pa se dogaja z forumom? a je ?e v zatonu, jaz pa tega ?e ne vem?! Na forumu se kar velik dogaja, loh bi se reklo da je ?ivahen kot 100 zajcev, morda tudi ve?! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
suicidal Napisano 1. december, 2006 Prijavi Napisano 1. december, 2006 ?e zmeri ti ostane Subaru Impreza WRX karavan! Je mal ?vohnej k mps-ka ampak useen trga! tole pa ne jemljem kot resno izjavo. odkar je Mazda 6 ven pri?la, sem si jo ?elel, ker je zgledala fenomenalno. seveda je pri?el tudi trenutek, ko sem si jo lahko privo??il. Subaru Impreza SW mi je oblikovno porazen avto. Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
Boss Napisano 1. december, 2006 Avtor Prijavi Napisano 1. december, 2006 tole pa ne jemljem kot resno izjavo. odkar je Mazda 6 ven pri?la, sem si jo ?elel, ker je zgledala fenomenalno. seveda je pri?el tudi trenutek, ko sem si jo lahko privo??il. Subaru Impreza SW mi je oblikovno porazen avto. word, pa na?eloma nimam ?isto ni? proti Subarujem samo impreza karavan je pa kr neki Citiraj
poky Napisano 1. december, 2006 Prijavi Napisano 1. december, 2006 Meni tudi Impreza karavan sploh ni v?e?,zato pa se ne bi brano limuzinske Impreze WRX! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
madmax Napisano 1. december, 2006 Prijavi Napisano 1. december, 2006 Fora je v tem da subijev noben ne kupuje zarad oblike.......kolik?na bi ?ele bila njihova cena ?e bi ?e svoj (sposoben) oblikovni oddelek meli Citiraj
Symon Napisano 1. december, 2006 Prijavi Napisano 1. december, 2006 ?e zmeri ti ostane Subaru Impreza WRX karavan! Je mal ?vohnej k mps-ka ampak useen trga! Ejga ejga, to je Mazda forum, ne pa Subaru! (oprostite mojemu ve?nemu cinizmu, in Impreze se v resnici tudi jaz ne bi branil ) Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.