suicidal Napisano 1. december, 2006 Prijavi Napisano 1. december, 2006 Fora je v tem da subijev noben ne kupuje zarad oblike.......kolik?na bi ?ele bila njihova cena ?e bi ?e svoj (sposoben) oblikovni oddelek meli no ja, ampak jaz sem M6 primarno kupil zaradi oblike. s polno opreme. meni bi zadostoval tudi 1.6 motor. za po omejitvah je ?isto dost. tudi druga?e gledam na avte bolj na obliko kot na motorje, zmogljivosti, ?tevila sve?k . pa? nisem tok tehni?arja. ?e bi bila MPS karavan, bi jo kupil, ker bi bila najbolj?a Mazda. Tako je pa moja pa? najbolj?i karavan . zame. Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
nisde Napisano 2. december, 2006 Prijavi Napisano 2. december, 2006 Men pa oblikovno ?e ni tok falena impreza! Mej bi jo pa predvsem zarad 4x4, podvozja, lege, turbo puhala... Tehni?no kar napreden avto, sicer mi je pa za zdj najja?a 3 mps, oblikovno kot tud preformansko! Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Symon Napisano 2. december, 2006 Prijavi Napisano 2. december, 2006 Subaruji so lepi na svoj robusten na?in. Citiraj
LabiGT Napisano 2. december, 2006 Prijavi Napisano 2. december, 2006 razmisljam kateri japosnki avti so mi dizajnersko vsec in lahko recem, da so nasploh japonski (meni) se kar neatraktivni izjeme: mazda mx5 (vse), mazda6, nissan primera iz leta 1991, pa honda accord iz 2004 (restyled verzija pa mi ze ni vsec) Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
nisde Napisano 2. december, 2006 Prijavi Napisano 2. december, 2006 Men so pa japonski avti na?eloma zelo v?e?, pa subaruju so me pa navdu?le preformance! Sicer sem se le peljal v njej bi jo pa z veseljem sprobal na lastni nogi! Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Violet Napisano 3. december, 2006 Prijavi Napisano 3. december, 2006 Marko in Redevil: zdej, k ni skor nobenga zajca gor, tudi men dela 100 na uro pr Medexu je pa navadna 6 in ne mps-ka ---- 6 ima obliko in mo? po mojem okusu; ?e je ne bi bilo, pa verjetno ?e vedno kak?en Japonc Citiraj
Segi Napisano 3. december, 2006 Prijavi Napisano 3. december, 2006 impreza karavan res ni n? posebnega, majo pa zato subarujevci outbacka oz. legacya, kater je meni eden zelo v?e?nih karavanov, samo da gotovo ni tolk mo?n ko impreza se pardoniram za offtopic Citiraj "It is not necessary to change. Survival is not mandatory."
Guest 5ER Napisano 12. februar, 2007 Prijavi Napisano 12. februar, 2007 A jo ima kak?en trgovec v SLO na zalogi? Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 12. februar, 2007 Prijavi Napisano 12. februar, 2007 Na zalogi ne vem ?e jo ima, najbolje da gre? do najljub?ega Mazda trgovca in vpra?a? ?e se da naro?iti Ve?krat pa videvam srebrno MPS v Dom?alah in tudi pribli?no vem kje je doma lastnik Citiraj
zemir Napisano 12. februar, 2007 Prijavi Napisano 12. februar, 2007 Ful mi je huda edino avspuhi so mi ?ist mim. Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
BOJČ Napisano 13. februar, 2007 Prijavi Napisano 13. februar, 2007 Ful mi je huda edino avspuhi so mi ?ist mim. Zakaj so mim?Men pa zelo dobro izgleda. Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
mazdohist Napisano 13. februar, 2007 Prijavi Napisano 13. februar, 2007 Zakaj so mim?Men pa zelo dobro izgleda. sam prov res ti avspuhi povdarijo linijo zadaj!!!! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
Marko_mx-3 Napisano 13. februar, 2007 Prijavi Napisano 13. februar, 2007 Mogo?e je mislil na to kako so jih v resnici naredil Ko so samo kromirani krogci in eni pusy ror?ki zadaj Citiraj
ReDevil Napisano 13. februar, 2007 Prijavi Napisano 13. februar, 2007 Men tut loh re?m da bi avspuhi ful pa?ejo k avtu! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
mazdohist Napisano 13. februar, 2007 Prijavi Napisano 13. februar, 2007 pa tud lucke zadi pa zadni odvijac sta prva klasa!! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
Boss Napisano 13. februar, 2007 Avtor Prijavi Napisano 13. februar, 2007 Mogo?e je mislil na to kako so jih v resnici naredil Ko so samo kromirani krogci in eni pusy ror?ki zadaj Marko ma ?ist prav saj zgledajo tile zaklju?ki kot bi jih nekdo sam doma spacal. Se pravi lep nastavek na koncu not v sredini pa ven gleda obi?ajna cev, ki ima fi verjetno celo manj?i od rora moje dizelce. Skratka poraz. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 13. februar, 2007 Prijavi Napisano 13. februar, 2007 Dizli imajo extremne rore !!!!! MPS, ima po xedosu 6 (V6) kopiran zaklju?ek auspuha, in pomno?en z koeficientom ve?je mo?i, pol pa je to nastalo to kar je. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Ciko boy Napisano 13. februar, 2007 Prijavi Napisano 13. februar, 2007 kira mucika ej zamenjam za xedos9 Citiraj VOZIM MAZDO NE MOTI!!!
BOJČ Napisano 14. februar, 2007 Prijavi Napisano 14. februar, 2007 A obstaja nadgradnja za mojo 6-ko u MPS???????? Yavar ti povej, ti si stru?ko! Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
YavarYe X6V6 Napisano 14. februar, 2007 Prijavi Napisano 14. februar, 2007 A obstaja nadgradnja za mojo 6-ko u MPS????????Yavar ti povej, ti si stru?ko! Obstaja, proda? svojo in dobljen denar nadgradi? z toliko ? da si kupi? novo 6 MPS. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Boss Napisano 14. februar, 2007 Avtor Prijavi Napisano 14. februar, 2007 Obstaja, proda? svojo in dobljen denar nadgradi? z toliko ? da si kupi? novo 6 MPS. ...in seveda pozabi? na to, da bo? 6,5 litra prevozil 100km, ?e jih bo 50km bo ?e kar v redu Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 14. februar, 2007 Prijavi Napisano 14. februar, 2007 ...in seveda pozabi? na to, da bo? 6,5 litra prevozil 100km, ?e jih bo 50km bo ?e kar v redu Jebat ga looksoz se pla?a. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
zemir Napisano 14. februar, 2007 Prijavi Napisano 14. februar, 2007 Marko na? ?pijujn Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.