prlek86 Napisano 16. julij, 2014 Prijavi Napisano 16. julij, 2014 Pozdravljeni, sem prebral ?e cel forum na temo Power boxa, ki si ga bom nabavil ?ez kaki mesec ali dva. Zanima me kaj pravite na ta PB http://www.racechip.de/chiptuning/mazda/6/2-gh/2-2-mzr-cd-120kw/index.php se spla?a ali ne? Priporo?ate kaj bolj?ega, nasploh izku?nje z va?imi PB in katere imate? I??em cenovni rang tega PB, seveda preverjenega, ki nebo vplival na motor, turbino,... LP Bla? Citiraj
jures Napisano 16. julij, 2014 Prijavi Napisano 16. julij, 2014 ?e nima? dpf je ok, ?e ma? je priporo?ljivo nastavljivega. to o L/100 pa pozabi.......poraba je enaka na dolgi rok, to se poka?e predvsem pri kaki vleki, vo?nji vklanc itd Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
prlek86 Napisano 16. julij, 2014 Avtor Prijavi Napisano 16. julij, 2014 Seveda da imam dpf, mazda je letnik 2010/10. Predvsem me zanimajo pozitivne/negativne izkusnje z boxom! Citiraj
jures Napisano 17. julij, 2014 Prijavi Napisano 17. julij, 2014 Z dpfjem tisti ki imamo nastavljivega ni nobenih problemov. S fiksnimi so pa bili....kar nekajkrat DPF lucka in potreben servis..... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
prlek86 Napisano 17. julij, 2014 Avtor Prijavi Napisano 17. julij, 2014 Kateri pa so nastavljivi? In katere priporo?ate? Citiraj
UrošA Napisano 17. julij, 2014 Prijavi Napisano 17. julij, 2014 POzdravljeni, Sem ?isto nov med vami in me nekaj zanima...imam mazdo 3 1.6.dizel s 66 kW (2007)..rad bi si s power boxom pove?al mo? pa me zanima mnenje o slednjem PB - http://www.ebay.com/itm/Tuningkit-Classic-Mazda-3-I-1-6-MZ-CR-66kW-90PS-Power-Box-/251569166794?pt=DE_Autoteile&hash=item3a92b0d9ca Lep pozdrav 1 Citiraj
mazda_mx Napisano 17. julij, 2014 Prijavi Napisano 17. julij, 2014 Tukaj je nekaj izkusenj uporabnikov http://sjuut.dk/?RaceChip Citiraj
prlek86 Napisano 18. julij, 2014 Avtor Prijavi Napisano 18. julij, 2014 No saj zato sem vprasal, kaj drugega priporocate. Tako da prosim, da povete s cim imate pozitvne izkusnje. Citiraj
mazda_mx Napisano 18. julij, 2014 Prijavi Napisano 18. julij, 2014 Chiptuning pri katerem od poznanih ponudnikov. Po moznosti takem , ki pomeri avto v original stanju in po predelavi. Citiraj
prlek86 Napisano 19. julij, 2014 Avtor Prijavi Napisano 19. julij, 2014 Evo tako sem upostil PB in se odlo?am za tuning, nekje pribli?no ista cena je pri Tunerc Chiptuning in Vstuning. Kolega je dal ?ipirat pri Vstuning (ima megana 1.5 dci), naredil je 90kkm in dela brez problema, pridobil je na mo?i okoli 30ps, poraba se mu je zmanj?ala za nekaj decilitrov. Kaj priporo?ate za mazdo oziroma je kdo dal pri kerem ?ipati in kako je narejeno? Citiraj
jures Napisano 19. julij, 2014 Prijavi Napisano 19. julij, 2014 Se enkrat IMAS DPF!!! Ne reci da nisem napisal, ta isto ti ga lahko tudi ven vrze. Vprasaj icemana in se koga kaj pomeni dpf + tuning na full. To ni reno Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
YavarYe X6V6 Napisano 23. julij, 2014 Prijavi Napisano 23. julij, 2014 A nimajo dizl neki full navora, zakaj pol rabi? met ?e konje, Pomoje je to odve?na te?a.Pa baje tud tolk mal porabijo, da tist deci-dva ne pomenita ni?.. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
prlek86 Napisano 23. julij, 2014 Avtor Prijavi Napisano 23. julij, 2014 Rad bi pridobil, da mi bi za?elo hitreje vle?t v ni?njih obratih, ker se mi zdi da je mrtev do 2000 obratov. Sem vpra?al Tunerca, pa je rekel ?e je tunng pravilno narejen, da z DPF-jem ne sme biti nenapovedanih problemov. Prosim za nasvete, tistih ki mate ?ipirane. Citiraj
iceman22 Napisano 23. julij, 2014 Prijavi Napisano 23. julij, 2014 js sm cipiral pri CCS performance in lahko ti recem da je avto res bolj vleku in vse lepo in prav ampak ce sm ga tiscal dlje kot 100km se je pojavla takoj DPF lucka.. potem sm se odlocu da to dam vn in sm nabavu pac nastavljivi cip in od takrat nimam vec tezav.. mam pa mazdo 6 CD140 letnik 2008. Citiraj www.trziskisladoled.si
YavarYe X6V6 Napisano 4. avgust, 2014 Prijavi Napisano 4. avgust, 2014 Rad bi pridobil, da mi bi za?elo hitreje vle?t v ni?njih obratih, ker se mi zdi da je mrtev do 2000 obratov. Sem vpra?al Tunerca, pa je rekel ?e je tunng pravilno narejen, da z DPF-jem ne sme biti nenapovedanih problemov. Prosim za nasvete, tistih ki mate ?ipirane.A dizel da se pod malo obrati fura ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jotko Napisano 13. avgust, 2014 Prijavi Napisano 13. avgust, 2014 jaz ga prodajam!z njim naredil 160tkm brez problemov!je nastavljiv!in eden najbolj?ih! http://www.mazda-si.net/topic/11283-p-power-box/ Citiraj
prlek86 Napisano 29. januar, 2015 Avtor Prijavi Napisano 29. januar, 2015 Evo sedaj sem se odlo?il, grem na tuning z Mazdo. Zanima me, ?e mi lahko kdo pove kakr?ne koli izku?nje kako je z tuningom? Kje ste ga dali, kako se avtomobil obna?a, cena, kvaliteta, poraba... pozanimali smo se pri CSS v mestinjah, cena bi bila okrog 300?. Nekje sem prebral na forumih, da so ?e bolj?i tunerji v sloveniji. Predlogi? Citiraj
Z M A J Napisano 29. januar, 2015 Prijavi Napisano 29. januar, 2015 Lahko pa tudi tule povpra?a? kako in kaj: http://www.mazda-si.net/topic/12249-chip-tuning-vozil-ccljubljana/page-2 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.