Mitja Poklukar Napisano 18. julij, 2014 Prijavi Napisano 18. julij, 2014 Pozdravljeni, Imam te?avo pri Mazdi 3 letnik 2005, kjer mi v armaturni plo??i brni. Brnenje spominja na brnenje kakega transformatorja v napajalniku. Brnenje se pojavlja v enakem polo?aju kot je klju? za v?ig vendar je na strani armaturne plo??e.Kaj to?no bi to lahko bilo ima kdo kake podobne izku?nje. Citiraj
uklopko Napisano 18. julij, 2014 Prijavi Napisano 18. julij, 2014 A se ti to vecinoma pojavla zjutraj ko je hladneje. Vrjetno ti brni ventilatorcek tam desno od volana v visini nog(senzor za temp.kabine) Tam malo udari pa ponavadi neha he he. Tudi pri meni se je slisalo. Ampak ko se segreje je bilo ok. Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Mitja Poklukar Napisano 18. julij, 2014 Avtor Prijavi Napisano 18. julij, 2014 Pojavlja se tako zjutraj kot popoldan. Tudi ?e je vozilo segreto.Sem ?e udaril vendar ni? bolje. Citiraj
uklopko Napisano 18. julij, 2014 Prijavi Napisano 18. julij, 2014 Hmmmm si poskusil odklopit konektor? Pol pa ne vem zal.... upam da zrihtas. Lp Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.