curko Napisano 22. julij, 2014 Prijavi Napisano 22. julij, 2014 ?ivjoO?itno mi je na mazdi 6 2005letnik crknila pumpa za servo. V 2tednih je spilo ?ude?no vso servis teko?ino. Zanima me ?e slu?ajno kdo ve koliko pride NOVA servo pumpaLp ZOOM-ZOOM Citiraj *??) ?.???.?*??) ?.?*?) (?.?? (?.?? Lep dan
mazda_mx Napisano 22. julij, 2014 Prijavi Napisano 22. julij, 2014 Prej je spustila kaksna od cevi v hidravlicnem sistemu servo volana. Nalij olje in poglej kje pusca. Citiraj
Scr3am Napisano 22. julij, 2014 Prijavi Napisano 22. julij, 2014 ta servo je baje draga ko svinja 260 ? ce se ne motim mi je reku pelko men sicer ful mal spusca . Ma? pa dve tista tamala baje ni tok... glavna pa je kokr sm reku Citiraj
curko Napisano 26. julij, 2014 Avtor Prijavi Napisano 26. julij, 2014 Ne vem kaj naj recem. Curi in curi. Iz povsod. Raje ne vprasam koliko pride popravilo.Pa se cevko za klimo moram menjati ker spussca na 2 koncih in se in se. Ne vem kaj naj naredim. Dobro preracunti ce se mi splaca se popravljati ali naj raje kaj novejsega vzamem. Kaj pa vase mnenje Citiraj *??) ?.???.?*??) ?.?*?) (?.?? (?.?? Lep dan
curko Napisano 27. julij, 2014 Avtor Prijavi Napisano 27. julij, 2014 Eno vprasanje imam ki mi ni cisto jasno zato vas sprasujem za nasvete.Zmankuje mi servo olja vsak dan ga lahko dolivam. Ampak servo olje kantico imam na desni strani. Na levi mi pa spusca od nevem kje. Vec razvidno z slike. Ne vem kako je lahko cevka od klime masta od servo olja. Ker okoli cevke ki je na sliki ni nobene druge cevke okoli nad njo levo desno nic.Kaj naj se pogledam. Kaj bi vi naredili Citiraj *??) ?.???.?*??) ?.?*?) (?.?? (?.?? Lep dan
Još šta Napisano 27. julij, 2014 Prijavi Napisano 27. julij, 2014 to ti je cev pocla,pocas kapla.cena cca 70? Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Z M A J Napisano 27. julij, 2014 Prijavi Napisano 27. julij, 2014 Ne vem kaj naj recem. Curi in curi. Iz povsod. Raje ne vprasam koliko pride popravilo.Pa se cevko za klimo moram menjati ker spussca na 2 koncih in se in se. Ne vem kaj naj naredim. Dobro preracunti ce se mi splaca se popravljati ali naj raje kaj novejsega vzamem. Kaj pa vase mnenje? Ko spra?uje? za mnenje, je odvisno s kak?nimi financami za nakup razpolaga?, ker ni re?eno, ?e bo par let mlaj?i, da bo bolj?i. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
mazda_mx Napisano 28. julij, 2014 Prijavi Napisano 28. julij, 2014 Peljes do mehnika, ki ve kaj dela in ti zamenja povratno cev olja, ki je spuscala. Citiraj
curko Napisano 28. julij, 2014 Avtor Prijavi Napisano 28. julij, 2014 Bil danes pr AH KR?I?NIK verjetno je po?ila cev cena cevi cca 100eur + cevka klime ki spu??a 96eur. Tako da bomo kar popravili sem mislil da bo zopet gromozanska vsota denarja Citiraj *??) ?.???.?*??) ?.?*?) (?.?? (?.?? Lep dan
Boss Napisano 28. julij, 2014 Prijavi Napisano 28. julij, 2014 super, da ne bo prevelikega ?oka za to?l... off topicampak vsaki?, k vidim tvoj post glede pu??anjem teko?in se mi razleze nasmeh, ko zagledam tvoj nickname. 2 Citiraj
curko Napisano 28. julij, 2014 Avtor Prijavi Napisano 28. julij, 2014 super, da ne bo prevelikega ?oka za to?l... off topicampak vsaki?, k vidim tvoj post glede pu??anjem teko?in se mi razleze nasmeh, ko zagledam tvoj nickname.Hehe Citiraj *??) ?.???.?*??) ?.?*?) (?.?? (?.?? Lep dan
Scr3am Napisano 29. julij, 2014 Prijavi Napisano 29. julij, 2014 katera cev ti je potem pocila ? ta za 100e k nej bi bla me zanima Citiraj
curko Napisano 30. julij, 2014 Avtor Prijavi Napisano 30. julij, 2014 Evo smo kar doma popedenal. Stroski 11eur. Dela za cca 30min pa da se posu?i zadeva pa kr blo 2 do 3 urceMorm pa rect da od zacetka je zgledalo katastrofalno. Ampak potem se je pa vse porihtalo Poslano z mojega SM-N9005 z uporabo Tapatalk Citiraj *??) ?.???.?*??) ?.?*?) (?.?? (?.?? Lep dan
jures Napisano 30. julij, 2014 Prijavi Napisano 30. julij, 2014 druga?e tudi sika 292 (prav za navtiko) - ve?na zadeva Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.