Skoči na vsebino

Mazda6 Sport Combi CD180

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Uff tale je tudi meni padla v o?i na avto netu...taprava oprema (to pomeni vsa mo?na), taprav motor, lep avto....sam ta faking rjava barva...pa kje je to najdu...druga?e pa ?e je vse ok z avtom, preveri? lepo po vin cifri na uradnem servisu, zna biti dober nakup.

Napisano

jp, res lepa 6ka, jo je tut konkretno vozu o?itno,ampak to je prej plus kt problem :)

Napisano

Jaz imam sicer prej?njo varianto motorja, CD185. Gre za karavana, oprema GT. Sicer ima ?e zelo malo prevo?enih kilometrov (71000), ampak iz dneva v dan sem bolj prepri?an, da sem se tri mesece nazaj pri nakupu pravilno odlo?il.

Ravno zaradi kratkega lastni?tva ti kaj veliko o zanesljivosti (razen da zaenkrat vse dela) ne morem povedati. ?e pa te zanima kaj bolj konkretnega, pa samo vpra?aj.

Aja, mogo?e samo podatek o porabi...klik. Gre pa za 85% avtoceste z vo?njo okoli omejitve z ob?asnimi izpadi proti dvestotici, preostanek pa primestna in mestna vo?nja.

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.