enej_46 Napisano 1. avgust, 2014 Prijavi Napisano 1. avgust, 2014 Zivijo pozna kdo koga ki bi mi za ugoden denar zamenjal tesnilo glave v lj ali okolici?Zaenkrat se drzi ampak mi malenkost vec olja pije... Citiraj Od nekdaj lep? so Miate slovele,a lep?e od moje bil? ni nobene.
Baby Viper Napisano 1. avgust, 2014 Prijavi Napisano 1. avgust, 2014 Osebno zelo priporo?am doktorja iz Medvod - Simon Pelko 1 Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
enej_46 Napisano 1. avgust, 2014 Avtor Prijavi Napisano 1. avgust, 2014 Ves priblizno koliko bi vzel? Citiraj Od nekdaj lep? so Miate slovele,a lep?e od moje bil? ni nobene.
Baby Viper Napisano 1. avgust, 2014 Prijavi Napisano 1. avgust, 2014 Na pamet raj n? ne re?em,ti cifro javim,ko se v kratkem kaj sli?m z njim,je pa po?tenjakar in dale? od kak?nih oderuhov. 1 Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
enej_46 Napisano 1. avgust, 2014 Avtor Prijavi Napisano 1. avgust, 2014 Ok super hvala ti. Sem sicer mail poslal, ?e bodo slu?ajno kaj pogledali po pcju. Citiraj Od nekdaj lep? so Miate slovele,a lep?e od moje bil? ni nobene.
Baby Viper Napisano 5. avgust, 2014 Prijavi Napisano 5. avgust, 2014 Pozabil v?er napisat, da sm bil pri njemu in vpra?al. Sicer je ?e odgovoril na mail, ?e bo pa ?e koga zanimal pa ?e tuki javim, da je komplet menjava z vsem kar je potrebno ?e zraven (bru?enje glave, olje, antifriz..) 250? 1 Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
vicjo Napisano 8. avgust, 2014 Prijavi Napisano 8. avgust, 2014 Enej ma si zmeril kompresijo ? Baje tesko da gre tesnilo brez boosta. Drugace pa kdaj prides kej na trulex Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.