Matthew18 Napisano 23. avgust, 2014 Prijavi Napisano 23. avgust, 2014 Pozdravljeni, zanima me, ?e ve kdo mogo?e, ?e bi se dalo dobiti mps odbija?e za Mazdo 3 Sport-Line letnik 2010? Lp, Mitja Citiraj
Symon Napisano 23. avgust, 2014 Prijavi Napisano 23. avgust, 2014 Da. Sem prepri?an, da ?e se odpelje? v najbli?j Mazda servis/salon, odkarta? denar, da se da dobiti. Citiraj
Baby Viper Napisano 23. avgust, 2014 Prijavi Napisano 23. avgust, 2014 Mal je sicer odvisno,?e je to na voljo za evropski trg. Sem za svojo mx5 posku?al na uradnem in tud na MMS dobit original Mazdaspeed podalj?ke, ki pa jih imajo samo ameri?ki modeli. ?eprov gre za enak avto, se pri nas ne da dobit, ker imajo tak sistem, da dobavljajo po ?tevilki ?asije in ?e za to ?tevilko dolo?en kos ni bil izdelan/mi?ljen, se ga ?al ne da dobavit. Bi pa mogo?e ?lo, ?e bi nekje od koga dobil ustrezno ?t.?asije in bi 'za njega' kupil.Aja pa ne bo pocen,ponavad so te dodatki iz zlata Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Deeyan Napisano 23. avgust, 2014 Prijavi Napisano 23. avgust, 2014 Ebay Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Matthew18 Napisano 24. avgust, 2014 Avtor Prijavi Napisano 24. avgust, 2014 Sem po?ekiru ?e vse na ebayu tut ostale ameri?ke spletne strani na foro MPS pa ni ni?. Dobi? sicer neki podobnega na japonskem sam nevem kak?na je to roba. Citiraj
Matthew18 Napisano 24. avgust, 2014 Avtor Prijavi Napisano 24. avgust, 2014 Glede na to da je danes nedelja in nikjer ne delajo se bom jutri pozanimal naokoli tut ?e bi se dalo je cena zasoljena usen ?e ?e kupm MPS Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.