Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
Mene že cel dan... sploh mi internet ne deluje, niti ni lućk na modemu. Mogoče je kaj v zvezi s tem al je pa sam prvoaprilska 🤣
-
12% gor ali dol, za dinota je vsak klanec nočna mora.😉 Pa saj to stalno pravim. Dizelca poje za maredo ta klanec, hitrost mnogo prevelika, medtem ko v dinotu voznik ne pusti lepši polovici, da ga drži za koleno, ker je osredotočen na obrate. Radio pa samo vedno glasneje pribija ti. Koga briga nad 4000 obratov, takrat je poraba pri dinotu 10 litrčkov in več. 😉
-
To sploh ni prvoaprilska, ker dejansko je do 4000 obratov. Šele, ko začne tulit in razgrajat je pa dino močnejši. 😜
-
Ne ne. Razmišljal sem kako se bo uuhp guma obnašala, na tej višini bočnice. Če ne bi bilo boljše uhp vzet. Ker to zna rolat. Pa če tyre-roll naredi niti več pumpat ne pomaga, ker bočnico zvije noter. Je pa res, da za to moreš bit agresiven, kar bi on z vožnjo po dirkališču celo naj bil. Bo napisal. Te gume bo tak jedlo in ne bojo za dosti let. 🙂 @50keda mene zanima če ti bojo kaj skakale. Meni PZ4 skačejo, ko so hladne in do konca zmotam volan. Tam nad 25°C mora bit zunaj, da hladne ne skačejo. Bog ne daj, da je mrzlo in deževno. Je pa res, da nimam 0° naklona.....
-