nejchi31 Napisano 18. avgust, 2015 Prijavi Napisano 18. avgust, 2015 Ne vem, mogo?e se kaj pozna na ceni? Saj pravim, sem popolnoma nov v tem Citiraj
LabiGT Napisano 18. avgust, 2015 Prijavi Napisano 18. avgust, 2015 oktobra so dobre cene, kaksen mesec pred zloglasnim 15, novembrom 1 Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Gelipter Napisano 18. avgust, 2015 Prijavi Napisano 18. avgust, 2015 oktobra so dobre cene, kaksen mesec pred zloglasnim 15, novembromEj...samo testi novih zimskih gum so ?e takrat??? ...tudi mene malo zanima,dobra zimska guma za Mazdurino..!p Citiraj
robertos664 Napisano 18. avgust, 2015 Prijavi Napisano 18. avgust, 2015 jaz bi rekel da rabimo za mazdurine, predvsem tihe gume, ker zvo?na izolacija je malo boga Citiraj
Gelipter Napisano 18. avgust, 2015 Prijavi Napisano 18. avgust, 2015 jaz bi rekel da rabimo za mazdurine, predvsem tihe gume, ker zvo?na izolacija je malo boga Ej...se strinjam...in da dobro dr?ijo..lp:-):-):-) Citiraj
nejchi31 Napisano 18. avgust, 2015 Prijavi Napisano 18. avgust, 2015 Se pravi, da je najbolj?e po?akati nekje do oktobra? Pa verjetno jeklena plati??a z "ratkapo" ? Citiraj
LabiGT Napisano 18. avgust, 2015 Prijavi Napisano 18. avgust, 2015 Testi bojo ze prejDrugace pa poglej mal po avto.netu mogoce bos najdel kaka rabljena alu Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
robertk6 Napisano 20. avgust, 2015 Prijavi Napisano 20. avgust, 2015 http://www.avto.net/_OPREMA/ad.asp?ID=10006334&show=1Tole prodajam ?e te slu?ajno zanima glede cene ?e lahko kaj re?ema. lp?? Citiraj
sylver Napisano 20. avgust, 2015 Prijavi Napisano 20. avgust, 2015 Eh - jaz imam homologirane samo 16 in 18 1 Citiraj
robertos664 Napisano 20. avgust, 2015 Prijavi Napisano 20. avgust, 2015 Eh - jaz imam homologirane samo 16 in 18 saj imamo vsi z novimi trojkami, plus sme?no bi zgledal s 15", ?e s 16" mi sme?no zgleda. Vsak dan bolj Citiraj
Jest Napisano 21. avgust, 2015 Prijavi Napisano 21. avgust, 2015 saj imamo vsi z novimi trojkami, plus sme?no bi zgledal s 15", ?e s 16" mi sme?no zgleda. Vsak dan bolj Saj vprasanje, ce sploh gredo gor 15".... Ce je podobno kot pri sestici, je omejitev velikost diskov... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Goodwill Napisano 25. avgust, 2015 Prijavi Napisano 25. avgust, 2015 Ne vem kako je pri drugih Mazda zastopnikih, jaz sem sel do Ferka gledat za zimske gume in jeklena platisca za zimo. Pravijo da bodo ali pa zdaj ze mogoce imajo ponudbo zunaj. Kolk mi je rekel tam, bo cca 600 EUR, gume in platisca, pa bojda nekaj razlicnih modelov gum na izbiro. Citiraj
mazdaman Napisano 25. avgust, 2015 Prijavi Napisano 25. avgust, 2015 Za ta denar bi lahko dobil ?e alu plati??a. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Goodwill Napisano 25. avgust, 2015 Prijavi Napisano 25. avgust, 2015 Za zimo jaz zelim jeklena platisca. 18ke Alu imam zdaj gor in bom pustil letne gume na njih. Je pa res da v ceni ni neke razlike, imas prav. Citiraj
mazdaman Napisano 25. avgust, 2015 Prijavi Napisano 25. avgust, 2015 Ja saj original rad kape nekaj let dr?ijo gor potem se pa za?ne odpadanje in manjka ena pa druga in potem izgleda grdo. Alu 16 pa lahko dobi? od kake stare mazde ali pa kupi? nove in bo vsekakor izgledalo lep?e kakor z radkapami. 2 Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Jest Napisano 25. avgust, 2015 Prijavi Napisano 25. avgust, 2015 Jaz imam sedaj na sestki letne na originalnih 19kah, za zimske pa sem nabavil ene 17ke alu... Bi sicer vzel 16ke, samo je bila taka prilika in pri ceni med 16 in 17 tudi ni take grozne razlike... Pri prejsnji sem imel tudi zimske 18ke, ker sem dobil ugodno ene eno sezono vozene... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Goodwill Napisano 25. avgust, 2015 Prijavi Napisano 25. avgust, 2015 A sestica ima te vse dimenzije homologirane.. 3ka ima 16 in 18. Za zimo pa mi tudi ni pomembno da ne vem kak lepo izgleda Citiraj
Jest Napisano 25. avgust, 2015 Prijavi Napisano 25. avgust, 2015 A sestica ima te vse dimenzije homologirane.. 3ka ima 16 in 18. Za zimo pa mi tudi ni pomembno da ne vem kak lepo izgledaSestica ima tele homologirane Nevem pa, zakaj za zimo ni pomembno, kako izgleda? Se vedno meni osebno lepse izgledajo manjse lite feltne kot pa manjse zelezne... Pa se ce so brez okrasnih pokrovov res izgleda salabajzersko Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Boss Napisano 25. avgust, 2015 Prijavi Napisano 25. avgust, 2015 poleg tega kovinske feltne ve? ali manj po parih zimah zelo na?ne sol in ?e nima? pokrovov, ki pokrijejo ve?ino plati??a je res grdo gledat tisto rjo. Pa ?e tretjino leta jih mora? gledat tako, da se pridru?ujem Thomasu pri njegovem zadnjem stavku. Citiraj
Z M A J Napisano 26. avgust, 2015 Prijavi Napisano 26. avgust, 2015 poleg tega kovinske feltne ve? ali manj po parih zimah zelo na?ne sol in ?e nima? pokrovov, ki pokrijejo ve?ino plati??a je res grdo gledat tisto rjo. Pa ?e tretjino leta jih mora? gledat tako, da se pridru?ujem Thomasu pri njegovem zadnjem stavku.?e nekaj bi pripomnu pri "?eleznih" plati??ih in koroziji. In sicer po nekaj letih uporabe se pojavi (tudi) precej korozije na notranjih robovih (tam kjer pnevmatika sede na plati??e) in posledi?no vam pnevmatike pri?nejo spu??ati. Re?itev je sicer redno ?i??enje notranjega robu, ob vsaki premonta?i gum. Fotru na Hundaju se tole stalno dogaja in me potem spra?uje kako mu je vulkanizer menju gume, da mu spu??ajo. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 26. avgust, 2015 Prijavi Napisano 26. avgust, 2015 Tudi to dr?i... jaz sem jih celotne zbrusil in pofarbal pred menjavo na nove gume. Sej to ni ne vem kak?no te?a?ko delo ampak mora? do vulkanizerja, da ti jih sname, nato se loti? obnove pol pa spet nazaj k vulkanizerju, da ti da nove gume gor. 1 Citiraj
Primoz78 Napisano 26. avgust, 2015 Prijavi Napisano 26. avgust, 2015 Dejte mi mal povedat koliko ste placali kaj vase mazdice...a se da dobit kaj popusta ali je cena taka kot je.... Recimo za Mazda3 G120 Attraction in Revolution ter Mazda3 G100 Attraction... Lp Citiraj
mazdaman Napisano 26. avgust, 2015 Prijavi Napisano 26. avgust, 2015 Sedaj pa ne bo ve? stara 3 ampak kar nova? Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Primoz78 Napisano 26. avgust, 2015 Prijavi Napisano 26. avgust, 2015 Sedaj pa ne bo ve? stara 3 ampak kar nova?Sem pricakoval odgovor ne pa novo vprasanje...samo provociram, da pol se taki oglasate brez veze Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.