Odisej Napisano 21. december, 2016 Prijavi Napisano 21. december, 2016 Saj nova trojka bo imela full led spredaj ... za zadaj ne vem ... Zadaj prav tako. Citiraj
jures Napisano 21. december, 2016 Prijavi Napisano 21. december, 2016 Saj nova trojka bo imela full led spredaj ... za zadaj ne vem ...pri mazdi ni tu problem, problem je da ra?unalnik ne podpira tega. ?e bo v novi ne vem...te?ko po moje Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Tadej7ad Napisano 21. december, 2016 Prijavi Napisano 21. december, 2016 Vpra?anje: pri v?igu vozila, se mi na vzvratnih ogledalih poka?e znak za opozorilo za "mrtvi kot". Ali je to v serijski opremi takumi ali bolj za okras? Namre? nikjer nisem opazil vklopa/izklopa te funkcije + ravno ne dela, ko te kdo prehiteva ali prehiteva? ti..no, saj zasledil nisem. Imam pa slu?benega nissana, kjer dela ta re? presenetljivo dobro! Pri meni (Mazda 6 2014) lu?ka zasveti, ko se mi nekdo pribli?uje, ali ko jaz prehitevam - razen ?e nisem toliko hitrej?i, da "pamet" smatra, da to ni potrebno. Zvo?no opozorilo se sli?i v primeru, da s smernikom naka?em, da ?elim zamenjati pas.Pri Mazdi 6 2016 (se pravi FL), lu?ka zasveti samo hkrati z zvo?nim opozorilom - domnevam, da je pri Mazdi 3 enako. Vsekakor pa se opozorilo ne oglasi, ?e se vozni pas menja brez uporabe smernikov. 1 Citiraj Slovenec sem. Ne jamram. Vozim Mazdo.
Jest Napisano 21. december, 2016 Prijavi Napisano 21. december, 2016 Vsekakor pa se opozorilo ne oglasi, ?e se vozni pas menja brez uporabe smernikov. Se pa v primeru, da ne uporabljas smernikov pri menjavi pasov, oglasi zvocno opozorilo za prevozeno crto (LDWS - lane departure warning system) ... ce je sistem aktiven seveda Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Tadej7ad Napisano 21. december, 2016 Prijavi Napisano 21. december, 2016 Hja, LDWS ni ravno nekaj s ?imer bi se Mazda 6 lahko pohvalila. Citiraj Slovenec sem. Ne jamram. Vozim Mazdo.
Jest Napisano 21. december, 2016 Prijavi Napisano 21. december, 2016 Hja, LDWS ni ravno nekaj s ?imer bi se Mazda 6 lahko pohvalila. Zakaj ne? Meni deluje cisto spodobno... sem pa ene parkrat moral porpavljati nastavitve, da sem nasel pravo za moj nacin voznje ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
damci Napisano 21. december, 2016 Prijavi Napisano 21. december, 2016 Zakaj ne? Meni deluje cisto spodobno... sem pa ene parkrat moral porpavljati nastavitve, da sem nasel pravo za moj nacin voznje ... se strinjam, mene je ze 2x resilPri Mazdi 6 2016 (se pravi FL), lu?ka zasveti samo hkrati z zvo?nim opozorilom - domnevam, da je pri Mazdi 3 enako. Vsekakor pa se opozorilo ne oglasi, ?e se vozni pas menja brez uporabe smernikov. to ni res, lucka zasveti zmeraj ko se ti kdo priblizuje, zvocno opozorilo pa se oglasi ce vklopis v istem trenutku se smernik Citiraj
izacus Napisano 21. december, 2016 Prijavi Napisano 21. december, 2016 Hja, LDWS ni ravno nekaj s ?imer bi se Mazda 6 lahko pohvalila. Hmm? A nima Mazda 6 celo aktivne verzije, kjer ti volan sama popravlja? Citiraj
Tadej7ad Napisano 21. december, 2016 Prijavi Napisano 21. december, 2016 Zakaj ne? Meni deluje cisto spodobno... sem pa ene parkrat moral porpavljati nastavitve, da sem nasel pravo za moj nacin voznje ... Sam se poskusil z vsemi nastavitvami, pustil sem tovarni?ko. Saj ne, da ne dela, tudi sam imam stalno vklju?eno in marsikdaj zabrni ko je treba.Glede spodobnega delovanja: da ne gremo v kak?ne cenovne vi?ave: Hyundai i40 (isti letnik) ima to mnogo bolje re?eno; zazna prej in bolj natan?no ter seveda popravlja z volanom. Ima Mazda nekaj re?itev, ki so mnogo bolj?e izvedene kot LDWSHmm? A nima Mazda 6 celo aktivne verzije, kjer ti volan sama popravlja? Mogo?e FL, prva izvedba M6 III tega nima - samo brnenjeto ni res, lucka zasveti zmeraj ko se ti kdo priblizuje, zvocno opozorilo pa se oglasi ce vklopis v istem trenutku se smernik Ko sem vozil nadomestno M6 FL je delovalo, kot sem opisal - lahko pa, da sem bil premalo pozoren. Citiraj Slovenec sem. Ne jamram. Vozim Mazdo.
damci Napisano 21. december, 2016 Prijavi Napisano 21. december, 2016 Hmm? A nima Mazda 6 celo aktivne verzije, kjer ti volan sama popravlja? moja, ki je FL ima jaKo sem vozil nadomestno M6 FL je delovalo, kot sem opisal - lahko pa, da sem bil premalo pozoren. verjetno ker pri moji FL deluje tocno tako kot sem opisal Citiraj
Gelipter Napisano 21. december, 2016 Prijavi Napisano 21. december, 2016 Meni deluje tudi tako kot je opisal g.Damci....dobra stvar.pomaga pri vo?nji lp Citiraj
ugregor Napisano 26. december, 2016 Prijavi Napisano 26. december, 2016 Pozdrav ! Opazil sem, da je facelift model ?e v salonih. LP Citiraj
klemenV Napisano 26. december, 2016 Prijavi Napisano 26. december, 2016 Ojoj, a zdaj, ko sem v petek naro?il svojo me boste pa s tem stra?ili? ;-) Za?uda jaz nisem opazil tega pri testnih vo?njah. Pa je kdo reklamiral to na servisu?jaz sem reklamiral ker je bilo od 130kmh naprej obupno pa so mi zamenjali tesnila na zadnjih vratih in je bolje ampak ?e vedno se malo sli?i Citiraj
robertos664 Napisano 26. december, 2016 Prijavi Napisano 26. december, 2016 Pozdrav ! Opazil sem, da je facelift model ?e v salonih. LPv katerem salonu si ga videl? Citiraj
ugregor Napisano 26. december, 2016 Prijavi Napisano 26. december, 2016 BTC Sicer je bil tako umazan in posran od pti?ev, da raje nisem veliko gledal, ampak kolikor sem na hitro videl, deluje zelo ok. LP Citiraj
JBM Napisano 4. januar, 2017 Prijavi Napisano 4. januar, 2017 Da, v BTC-ju imajo eno nova facelift Mazdo 3. Danes sem jo ?el pogledat. Dobra novica: na novi se vse ?tiri ?ipe odpirajo in zapirajo avtomatsko Salon sem zapustil z nasme?kom na obrazu s pogodbo v roki o pla?ani ari 1000 evrov za Mazdo 3 G120 Revolution sedan soul red. Dobava april / maj 2017 4 Citiraj
ugregor Napisano 4. januar, 2017 Prijavi Napisano 4. januar, 2017 Da, v BTC-ju imajo eno nova facelift Mazdo 3. Danes sem jo ?el pogledat. Dobra novica: na novi se vse ?tiri ?ipe odpirajo in zapirajo avtomatsko Salon sem zapustil z nasme?kom na obrazu s pogodbo v roki o pla?ani ari 1000 evrov za Mazdo 3 G120 Revolution sedan soul red. Dobava april / maj 2017 Cestitam. 1 Citiraj
4vale6 Napisano 4. januar, 2017 Prijavi Napisano 4. januar, 2017 Evo, je ?e na avto.net:http://www.avto.net/Ads/details.asp?ID=11678746 Takole na prvi pogled je notranjost super, sploh sede?i so mi lep?i za ta nivo opreme, medtem ko je sprednji del agresivnej?i z tem poudarjenim spodnjim delom odbija?a (meni osebno je bil mogo?e prej lep?i ). Bo treba videti v ?ivo! Citiraj
Marko_p Napisano 4. januar, 2017 Prijavi Napisano 4. januar, 2017 Salon sem zapustil z nasme?kom na obrazu s pogodbo v roki o pla?ani ari 1000 evrov za Mazdo 3 G120 Revolution sedan soul red. Dobava april / maj 2017 U super.. Koliko so pa sedaj vi?je cene za facelift model napram prej? Citiraj
Odisej Napisano 4. januar, 2017 Prijavi Napisano 4. januar, 2017 U super.. Koliko so pa sedaj vi?je cene za facelift model napram prej?100 - 300 ? za nekatere pakete, nekateri imajo ceno isto. Jaz svojo dobim ?ez 2 tedna. :-) Citiraj
R_sport Napisano 5. januar, 2017 Prijavi Napisano 5. januar, 2017 Dobra novica: na novi se vse ?tiri ?ipe odpirajo in zapirajo avtomatsko Super in hvala za informacijo. Zanimivo mi je samo, kako za ta podatek do sedaj ni nih?e vedel (niti prodajalci ne) oz. ni bil nikjer omenjen. Me pa zanima ali je tako v vseh stopnjah opreme ali samo v bolj?ih? Citiraj
JBM Napisano 5. januar, 2017 Prijavi Napisano 5. januar, 2017 Super in hvala za informacijo. Zanimivo mi je samo, kako za ta podatek do sedaj ni nih?e vedel (niti prodajalci ne) oz. ni bil nikjer omenjen. Me pa zanima ali je tako v vseh stopnjah opreme ali samo v bolj?ih?Dobro vpra?anje...jaz sem gledal M3 Revolution in ta ima vse ?tiri ?ipe z avtomatskim odpiranjem. Ker sem tudi sam naro?il opremo Revolution nisem spra?eval za ni?je stopnje opreme. Citiraj
Jest Napisano 5. januar, 2017 Prijavi Napisano 5. januar, 2017 Dobro vpra?anje...jaz sem gledal M3 Revolution in ta ima vse ?tiri ?ipe z avtomatskim odpiranjem. Ker sem tudi sam naro?il opremo Revolution nisem spra?eval za ni?je stopnje opreme. Kaj to pomeni "avtomatsko"? To, da je treba samo pritisnit in gre sipa do konca dol ali gor tako kot recimo pri sestici? Ali to, da to sipe odpres ali zapres z daljsim pritiskom gumba na daljincu kot se je dalo pri prejsnjih generacijah sestice ? 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
JBM Napisano 5. januar, 2017 Prijavi Napisano 5. januar, 2017 Kaj to pomeni "avtomatsko"? To, da je treba samo pritisnit in gre sipa do konca dol ali gor tako kot recimo pri sestici? Ali to, da to sipe odpres ali zapres z daljsim pritiskom gumba na daljincu kot se je dalo pri prejsnjih generacijah sestice ?No, mogo?e je lep?i izraz "samodejno". Na voznikovih vratih lahko samo z enim pritiskom popolnoma odpre? ali zapre? vsa ?tiri stekla. Avtomatsko sem napisal zato , ker je na prej?nji verziji pisalo "AVTO" kot "avtomatsko" na gumbu, ampak samo za voznikova vrata. So pa po novem tudi osvetljeni gumbi za odpiranje stekel na vseh ?tirih vratih. Nimam pa ni? informacij, ?e se lahko stekla odpirajo z daljincem. To bojo poro?ali prvi sre?ni lastniki nove mazde 3. Citiraj
JBM Napisano 5. januar, 2017 Prijavi Napisano 5. januar, 2017 U super.. Koliko so pa sedaj vi?je cene za facelift model napram prej?Cene za Revolution in Revolution Top so vi?je za 100 ?. Najve? so podra?ili opremo Challenge: G100 je 100 ? dra?ja, G120 in CD150 je pa 300 ? dra?ja, medtem ko je pri opremi Attraction cena ostala ve?inoma nespremenjena, razen pri motorjih G100, kjer je cena ve?ja za 200 ?. V glavnem ni neke hude razlike Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.