Skoči na vsebino

Mazda 3 (2014)

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Ja ker o tej napaki sem bral na tujih forumih in bi naj vpoklicali veliko ?tevilo avtomobilov. A drugje na avtu ni teh problemov?

Napisano

Super, hvala. ?e ena stvar me zanima...tisti ki imate avtomatsko ro?no...ali se avtomatsko sama zategne, ko ugasne? avtomobil? Vem, da se avtomatsko sprosti, ko speljuje?, ampak ali se tudi zategne...ker pri oplih je to smotano narejeno, da jo more? sam zategnat...pri peugeotu je to vse avtomatsko in dela fenomenalno  :notworth:

Napisano

Za vse, ki imate sedane od 2013 letnika dalje:attachicon.gifIMG_20170210_112803-816x612.jpg

attachicon.gifIMG_20170210_112751-816x612.jpg

Pod zadnjo ?ipo, ko odprete vrata prtlja?nika imam na vseh punktiranih delih rjo in to po treh letih :(. Bral sem en tuj forum, kjer so omenjali rjo, ?el iz firbca pogledati na moj avto in na ?alost sem jo na?el :(. Mi bodo pa sanirali pod garancijo. Upam da dolgoro?no, ker na punktiranih delih je to kar problem, sploh, ?e je povr?no narejeno, ?ez pobarvano, pod barvo se rja ?iri in ?ez par let odstopi barva.

Sicer pa zaupam g. Majesu in servisu v BTCju ker niso ni? komplicirali, bili izredno strokovni in prijazni... Tako da ta servis pa res priporo?am. Konec koncev ima vsaka znamka probleme, najbolj va?no pa je da ima? dober servis, kjer znajo prisluhniti in re?ijo te?ave.

A je avto narejen na Japonskem ali v Mehiki ?

Napisano

Ta rja nastopi samo pri mazdah do 4/2014. Moja ni zraven, so do takrat ?e po?timali.. prihaja pa zaradi tega, ker so ta del prebarvali s pretankim slojem barve. Na servisu potem ta del na novo prebarvajo in je ok. Ni potrebe po posebni paniki.. pa nima veze ali je narejena v mehiki ali na japonskem..

Napisano

Super, hvala. ?e ena stvar me zanima...tisti ki imate avtomatsko ro?no...ali se avtomatsko sama zategne, ko ugasne? avtomobil? Vem, da se avtomatsko sprosti, ko speljuje?, ampak ali se tudi zategne...ker pri oplih je to smotano narejeno, da jo more? sam zategnat...pri peugeotu je to vse avtomatsko in dela fenomenalno  :notworth:

Ne, mora? jo ro?no, se pa sama odpusti, ko spelje?. Tu in tam se ne, pa sem preve? len, da bi navodilih iskal, kdaj in zakaj se ne.

Napisano

Pozdravljeni! Evo, danes je koncno prisel ta dan Avto je . Drugace pa je Attraction, 2.2 diesel

Lp

Lppost-9481-14871630995066_thumb.jpgpost-9481-1487163107529_thumb.jpg

Poslano z mojega SM-G935F z uporabo Tapatalk

Napisano

?estitam in sre?no vo?njo  :jupiii:  . Lepa je. Moja pa pride ?ele konec aprila...barva bo pa eternal blue...upam da bo v redu, ker te barve ?e nisem videl v ?ivo  :o

Napisano

Lepa ...Mazdurina...zoom zoom lp

Napisano

Zanima me ali je ?e kdo montiral tole na Mazdo 3 (2014-2017) ? Kako to zgleda v ?ivo, ali zelo pokvari izgled avta?

In kak?na je kaj kvaliteta in seveda kak?na je cena pri nas?(original mazda) 

post-9328-0-01704300-1487244932.jpgpost-9328-0-63692300-1487244937.jpg

Napisano

Zanima me ali je ?e kdo montiral tole na Mazdo 3 (2014-2017) ? Kako to zgleda v ?ivo, ali zelo pokvari izgled avta?

In kak?na je kaj kvaliteta in seveda kak?na je cena pri nas?(original mazda) 

attachicon.gifzavesica1.jpgattachicon.gifzavesica2.jpg

Cena se mi zdi okoli 40? zelo diskretno izgledajo gor, jaz sem zelo zadovoljen (govorim pa o sprednjih)

LP

Napisano

Kolikor sem se jaz pogovarjal baje ni treba...prvi (nulti) servis ti naredijo pol pa pri 20.000km...jaz se bom tega dr?al

Napisano

Zanima me ?e kako kaj svetijo te nove LED lu?i, dolge in pa kratke v primerjavi s xenonom? A je ?e kdo testiral?

Napisano

Zanima me ?e kako kaj svetijo te nove LED lu?i, dolge in pa kratke v primerjavi s xenonom? A je ?e kdo testiral?

Vrhunsko svetijo, sicer ne vem kako so bili xenonski ?arometi, ampak so tako dolge kot kratke lu?i super. Pa ?e v garancijo spadajo ?

Poslano z mojega SM-G935F z uporabo Tapatalk

Napisano

super, hvala za info...va?no je da fajn svetijo je pa ?koda, da nima vsaj avtomatskega preklopa med dolgimi in kratkimi lu?mi, ?e ?e ima spredaj kamero...komaj ?akam, da jo dobim, ?e cca. 2 meseca

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Hmmm, Američani pa nimajo jedrskih podmornic z jedrskimi konicami ... celo Kitajci jih imajo. Kdo bi si mislil.
    • Ampak prvi spopad z cesarsko armado pa so imeli šele dva tedna po Pearl Harborju in vojni napovedi. Tko, da do takrat so bili na Kitajskem zgolj kot turisti.
    • Aha tako daleč nazaj gremo.   No ja, uradno to ni bila ameriška baza ampak prostovoljci piloti. Borili so se skupaj z RAF-ovimi piloti na območju Burme in v boj vstopili šele po uradni razglasitvi vojne. Kot zanimivost, da so bili tako uspešni, pa je bila uporaba naprednega sistema obveščanja vključno z britanskimi radarji, da so lahko napadli japonske bombnike iz višine. To taktiko so prevzeli od Sovjetskih pilotov, ki so se borili na strani Kitajske že od leta 1937 do 1940. Japonska je zasedla Mandžurijo in dele Mongolije že leta 1937 so jih sovjeti vrgli iz Mongolije leta 1939 pri tem, da so na tem delu izdatno pomagali Kitajcem. Tako, da Kitajci so bili precej več oskrbovani v tej smeri kot pa iz Burme.    
    • Pa kaj vam je ljudje. Rusija ima pravico do samoobrambe. Res pa, da je pri tem sila nespretna - za samoobrambo pobije precej manj otrok in žensk kot to za samoobrambo uspeva judovki državi. V opravičilo, vodkarji za pobijanje pač nimajo na razpolago superiornega ameriškega orožja, kot ga imajo židje. 
    • Ah dej no, pišeš kot, da se je zgodovina začela 24.2.2022. Enostavno, če bi Ukrajina, ostala nevtralna in bi normalno priznavala manjšine kot vse normalne demokracije, se nič od tega ne bi zgodilo. Torej dejmo nehat pisat o ozemeljskih težnjah, ker to je tak BS. Zasedba ozemlja je le posledica, ker težko zaščitiš ljudi, če nimaš ozemlja, kjer ti živijo, pod nadzorom. Pa sej je vse dokumentirano, kaj se je dogajalo v obdobju dveh desetletij pred tem nesrečnim datumom. Al je boljš pač mižat in se delat neumne ter trobit, da se je vse zgodilo brez vzroka in povoda.
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.