tommaazz Napisano 13. julij, 2017 Prijavi Napisano 13. julij, 2017 Menjalnik ima dalj?e prestave kot tisti pri 165km...ga je pa nekdo ?e flashal, mislim, da sem ?e dal link ...samo ne vem ali ti v SLO tudi kdo to naredi...?e ena na 175 km... Tale pa zgleda fenomenalno stunana, saj ima kolikor vidim na koncu, navor ?ez 200Nm vse do 6000vrtljajev...super...ta pa mora potem ?ibat aja...pa lepo se vidi, da ima original v bistvu 135 konjev in ne 120... Citiraj
jonathan2 Napisano 13. julij, 2017 Prijavi Napisano 13. julij, 2017 Zakaj bi imel original 135 km, ne 120? Citiraj
tommaazz Napisano 13. julij, 2017 Prijavi Napisano 13. julij, 2017 Ne vem...?e na ve? forumih sem bral (tudi grafi so bili), da original 120 konjev je na valjih v bistvu 135 konjev...tako pa? je, saj tudi v zgornjem videu vidi?, original in tunan graf... Citiraj
Excalibur Napisano 13. julij, 2017 Prijavi Napisano 13. julij, 2017 Evo, danes sem sprobal ?e G120 Revolution. Poezija G100 in G120 si nista primerljiva niti malo. Pri G120 sem ?ele ob?util tisto, kar pi?e v vseh testih, kako jo je res fino vozit. Tako, da vse ka?e na G120 Attraction 3 Citiraj
tommaazz Napisano 13. julij, 2017 Prijavi Napisano 13. julij, 2017 Hitro aro pla?at ...ne bo ti ?al super avto je Citiraj
shishko88 Napisano 13. julij, 2017 Prijavi Napisano 13. julij, 2017 Evo, danes sem sprobal ?e G120 Revolution. Poezija G100 in G120 si nista primerljiva niti malo. Pri G120 sem ?ele ob?util tisto, kar pi?e v vseh testih, kako jo je res fino vozit. Tako, da vse ka?e na G120 Attraction This is it PS: stisni ?e jur?ka zraven pa vzemi Revolution opremo, se spla?a:) Za ta denar dobi? naslednje:- ALU plati??a 18"- 9 zvo?nikov BOSE- Head up zaslon- parkirni senzorji spredaj- smart key- vzvratna kamera- sistem za nadzor voznikove zbranosti (DAA)- sistem za izogibanje trku zadaj To so zadeve ki so res vredne tega jur?ka ve? 1 Citiraj Y.O.L.O.
tommaazz Napisano 13. julij, 2017 Prijavi Napisano 13. julij, 2017 Jap revolution oprema je pa res potem pika na i ...?e gre se spla?a res 1 Citiraj
Excalibur Napisano 13. julij, 2017 Prijavi Napisano 13. julij, 2017 ?lo bi, finance sploh niso problem ampak res ni potrebe po taki opremi. Sem ?el ?e sedaj ?ez budget glede na to kaj rabim. Zdej so se za?ela pogajanja glede cene zaenkrat ka?e presenetljivo dobro. Citiraj
izacus Napisano 13. julij, 2017 Prijavi Napisano 13. julij, 2017 Jaz ti tud re?em da se mal stegni ker Revolution oprema tale avtek res naredi ?pica za voziti. Morda "zgleda" brezveze, sam pa ti olaj?ajo ogromno stvari. 1 Citiraj
shishko88 Napisano 13. julij, 2017 Prijavi Napisano 13. julij, 2017 Evo fantje tako pa izgledajo LED na tablci:)...seveda sta obe zalimani na avto, brez okvirjev...perfect PS: sory za obrnjeno slikco:) 1 Citiraj Y.O.L.O.
Excalibur Napisano 13. julij, 2017 Prijavi Napisano 13. julij, 2017 Kaj konkretno pa? Ker jaz nisem pri Revolution ni? kaj posebnega opazil. Kve?jemu izgled zaradi ve?jih plati??. Citiraj
shishko88 Napisano 13. julij, 2017 Prijavi Napisano 13. julij, 2017 Kaj konkretno pa? Ker jaz nisem pri Revolution ni? kaj posebnega opazil. Kve?jemu izgled zaradi ve?jih plati??.- ALU plati??a 18"- 9 zvo?nikov BOSE- Head up zaslon- parkirni senzorji spredaj- smart key- vzvratna kamera- sistem za nadzor voznikove zbranosti (DAA)- sistem za izogibanje trku zadaj Citiraj Y.O.L.O.
Excalibur Napisano 13. julij, 2017 Prijavi Napisano 13. julij, 2017 O tega, mene, zanima samo vzratna kamera. Ostalo so pa bombon?ki brez katerih sem pre?ivel zadnjih 10 let brez te?av Alu, Bose, Head up, smart key, DAA so pa samo bombo?ki po mojem mnenju. Mogo?e ?e siszem za izogibanje trku zadaj, da bi tu izbral Mimogrede, kaj je bistvenega med 2014 letnikom in 2017 letnikom mazde 3? Se da mogo?e kje dobit ?e star model iz zaloge? Pa? mal sem ?krt (gorenjc) Citiraj
Tadej7ad Napisano 13. julij, 2017 Prijavi Napisano 13. julij, 2017 Ko se bo? dva meseca vozil z "nepotrebnimi" bonbon?ki, bo? druga?e govoril. Citiraj Slovenec sem. Ne jamram. Vozim Mazdo.
Excalibur Napisano 13. julij, 2017 Prijavi Napisano 13. julij, 2017 No to jst pravim za Attraction opremo ker na za?etku sm gledal osnovni model z malo dodatne opreme. In sedaj sem na Attraction in tu postavljam mejo Citiraj
Goodwill Napisano 14. julij, 2017 Prijavi Napisano 14. julij, 2017 No pa se se jaz oglasim po dolgem casu. Zadovoljen lastnik Mazde 3 Revolution. Mogoce v razmislek za odlocitev med Attraction in Revolution. Jaz imam zimske gume na 16 colskih platiscih. Sama razlika med voznjo z 18 ( sicer letnimi ) in 16 je `freaking` ocitna in po mojem osebnem mnenju vredna tiste razlike v ceni.Avto se mi zdi kot da je bil narejen za te 18 colske in je pravi uzitek vozit. In se zanimiv dogodek. Vceraj me je povozil kolesar. hehe .. CLovek po nasprotni strani ceste, ob ograji ki je bila nepregledna , seveda se je pogovarjal po telefonuse lepo zaleti vame ko pridem za ovinkom. Mazda lepo v svoji STAR TREK maniri, zacne piskat, zavirat, avto se ustavi.. kolesar pa lepo na polno v mene Se enkrat potrjeno pravilo , da tehnologija ne more resevat socialnih problemov. 2 Citiraj
markl Napisano 14. julij, 2017 Prijavi Napisano 14. julij, 2017 Pozdravljeni soforuma?i.Na avto.netu redno spremljam ce se bo pokazala kaksna mazdica 3 letnik 2105 dalje. Iscem g120 motor in opremo attraction ali pa vsaj challenge. Tukaj sta linka od dveh meni interesantnih in bi potreboval vase mnenje glede cene in ostalo. Hvala ze vnaprej. http://www.avto.net/Ads/details.asp?id=12197256&display=Mazda%20Mazda3%20Sport%20G120%20Takumihttp://www.avto.net/Ads/details.asp?id=12232825&display=Mazda%20Mazda3%20Sport%20G120%20Attraction Citiraj
sylver Napisano 14. julij, 2017 Prijavi Napisano 14. julij, 2017 Ta srebrna je novej?i model kar pomeni, da ima? ve? tovarni?ke garancije, saj je tudi skoraj 1 leto mlaj?a. Ta model ima tudi novej?i volan (ta ?rna ima starej?i volan, ker je starej?i model). Poleg tega ima? pri novej?emu modelu vsa 4 okna mo?nost odpreti samo s klikom na gumb, pri starem modelu to deluje samo na voznikovi strani (za ostala okna mora? dr?ati stikalo, da se odprejo). Ta novej?i model ima malo druga?no sredinsko konzolo, kjer se nahaja naslonjalo za roke. Poleg tega ima verjetno novej?i hardware za MZD. Skratka, jaz bi gledal ta novej?i model Citiraj
markl Napisano 15. julij, 2017 Prijavi Napisano 15. julij, 2017 Hvala sylver za odgovor. Kaj pa cenovno kako se ti zdita ti dve pozicionirani? Sprasujem ker mi je takumi cenovno blize ampak se mi zdi kar malo draga Citiraj
shishko88 Napisano 15. julij, 2017 Prijavi Napisano 15. julij, 2017 Vzemi kar srebrno, ker je novej?i model in ima kar nekaj izbolj?av od prej?njega modela. Jst bi se odlo?il za novi model:) PS: na Interclassu pejdi (zahtevaj) do Davida Petrov?i?a in z njim se da vse zmenit, tudi za ceno, glede na to da je rabljeni avto, on je res fajn Citiraj Y.O.L.O.
sylver Napisano 15. julij, 2017 Prijavi Napisano 15. julij, 2017 Srebrna je res mal?ek dra?ja, ampak zaradi tega, ker je pa? novej?a. Poskusi se zmenit za kak?en popust, sigurno se da ?e kaj naredit pri ceni Citiraj
Jest Napisano 15. julij, 2017 Prijavi Napisano 15. julij, 2017 Pa se novejsa ima 5 let garancije oz. do prevozenih 150.000 km... una Takumi pa nevem, ce nima samo 3 leta oz. do prevozenih 100.000 km Edino Takumi ima mogoce kaj vec opreme... Keyless Go recimo ori Attraction ni naveden...pa se kaj mogoce... Pa razlika v ceni niti tako velika... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
tommaazz Napisano 15. julij, 2017 Prijavi Napisano 15. julij, 2017 Kak mate pa kaj nastavljem SCBS sistem...far, near ali medium? Citiraj
markl Napisano 15. julij, 2017 Prijavi Napisano 15. julij, 2017 Hvala za vse nasvete. Bom v ponedeljek kontaktiral g. Petrov?i?a, da malo potipam ce se de se kaj zmenit glede cene al pa kaksen kos dodatne opreme. 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.