Skoči na vsebino

Mazda 3 (2014)

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Sem naro?il,samo sem en drugi komplet vzel. Zdaj rabim pa ?e za tablico...moram poiskat

Napisano

Sem naro?il,samo sem en drugi komplet vzel. Zdaj rabim pa ?e za tablico...moram poiskat

Cool:)...no jst sem vse dobil v kompletu.

Y.O.L.O. 

Napisano

Ma ja sej razmi?ljam da sem ga usral da nisem te naro?il kot ti...zdj pa ne vem kje naj najdem za tablico...potrebujem 4x a ne? Naro?il sem si pa tudi pokrove ventil?kov z mazda znakom :). Meu bi ?e kromirano za??ito zadnjega odbija?a pa pragov

Napisano

Dobro. Potem samo ?e za tablico...koliko jih potrebujem?

Napisano

?ivjo,

?e se odlo?im za nakup rabljene (v o?i mi je padla mazda na spodnji povezavi), na kaj je treba bit pozoren? Sem vam zdi cena ok?

http://www.avto.net/Ads/details.asp?ID=12338102&show=1

?e mene vpra?a? je cena primerna, ker taka nova je bila cca 22.000eur, ker je pa rabljena pa itak mora? barantat za kakega jur?ka:)...najprej preveri to bo?i?no jelko na armaturki, zakaj svetijo vse te lu?ke...za motor, akumulator....in ko vse to po?timajo mislim da nima? za falit - seveda se zapelji ?e prej malce z njo:)

Sta prepri?ala ?e mene.. sem ?e naro?il :)

Super :jupiii: ...ma dj men je to tko ?e?ko te rumene lu?ke, ?e ?e imajo vse LED naj ?e teh par tudi zamenjajo:)

Zdj v temi ko odklene? avto uhhh....buuummmmm bela svetloba, k da bi odklenu kazga hudga nemca :P

Y.O.L.O. 

Napisano

Pa sej mazda je bolj? kot kak hud nemc  :jupiii: . Mene tudi ?ivcirajo te rumene jajce ;)...ne vem kje naj najdem zdej za tablice...kaj morajo biti canbus?

Napisano

?e mene vpra?a? je cena primerna, ker taka nova je bila cca 22.000eur, ker je pa rabljena pa itak mora? barantat za kakega jur?ka:)...najprej preveri to bo?i?no jelko na armaturki, zakaj svetijo vse te lu?ke...za motor, akumulator....in ko vse to po?timajo mislim da nima? za falit - seveda se zapelji ?e prej malce z njo:)

Mislim da je avtu dodan samo kontakt in da ni pri?gan zato gorijo te lu?ke. Pi?e press clutch pedal start engine. Modra lu?ka je za ma?ino ker je hladna. istop pa je izklju?en.

:zoom-zoom:

Napisano

Shisko88 tale mazda je bila takrat slabih 20500? nova. Cenja je drugace kar realna sam se jo da se zbarantat kej navzdol.

Napisano

?ivjo,

?e se odlo?im za nakup rabljene (v o?i mi je padla mazda na spodnji povezavi), na kaj je treba bit pozoren? Sem vam zdi cena ok?

http://www.avto.net/Ads/details.asp?ID=12338102&show=1

To so mi zadnji? kazali, ma neki prask ma ni? huj?ega. Edino feltne so kar podrsane od plo?nikov. V notratjnosti pa vsaj zame neprijeten vonj... Korektno ohranjena za starost in kilometre. Js bi poskusil zbit ceno za vsaj 1.000-1.500 eur.
Napisano

To so mi zadnji? kazali, ma neki prask ma ni? huj?ega. Edino feltne so kar podrsane od plo?nikov. V notratjnosti pa vsaj zame neprijeten vonj... Korektno ohranjena za starost in kilometre. Js bi poskusil zbit ceno za vsaj 1.000-1.500 eur.

To je korektno za 14.000km?

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

Kaksen neprijeten vonj pa? Se ti zdi da so kadili notri? Men je sicer v tej avto hisi reku, da naj bi bila ta mazda ze prodana tko da sedaj cakam ce bo se frej da si jo grem pogledat. Kaksno imate kaj mnenje o sluzbenih vozilih? Se pa strinjam, da bo treba ceno se zbit :)

Napisano

Ne bi reku da jih pustijo kadit v avtu, bil je mo?en duh po osve?ilcu zraka za avto verjetno, ki ga nikoli ne uporabljam in je zame mote?. Verjetno se da re?it ?e fajn prelufta? auto.

Napisano

Po moji oceni je 16500? nekak realna cena.....kej vec dvomim da se da zbiti. Jst zdj se mau sparam in grem spomladi v akcijo ker mi takrat pote?e registracija na zdaj?nem avtomobilu. Mogoce bom vzel kaksnega testnega ce bo takumi ali pa revolution 

Napisano

Za tablco rabi? 2.

daj mi nekaj pomagaj...zdaj sem na?el ?arnice za tablico, samo ne vem kako naj odstranim plasti?no za??ito, se bojim da kaj zlomim...ti si pa ?e odstranil, tako da ima? izku?nje :)

Napisano

daj mi nekaj pomagaj...zdaj sem na?el ?arnice za tablico, samo ne vem kako naj odstranim plasti?no za??ito, se bojim da kaj zlomim...ti si pa ?e odstranil, tako da ima? izku?nje :)

V bistvu je za tablco najlazje dol vzet pokrova in si sicer ob straneh plastike samo prtisnes z nekim predmetom - tam kjer imas jamice noter in kr sama ven skoci:)

Y.O.L.O. 

Napisano

:zoom-zoom:

Napisano

U hvala vama :), zdj naro?im pa potem zamenjam...

Napisano

Kaj pa je / bo tu novega? 

Konkretno ni? novega, le nekaj opreme so pomaknili dol po razredih. HCCI bo, kot ?e omenjeno, sedaj uradno, v 2019 modelih.

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Hmmm, Američani pa nimajo jedrskih podmornic z jedrskimi konicami ... celo Kitajci jih imajo. Kdo bi si mislil.
    • Ampak prvi spopad z cesarsko armado pa so imeli šele dva tedna po Pearl Harborju in vojni napovedi. Tko, da do takrat so bili na Kitajskem zgolj kot turisti.
    • Aha tako daleč nazaj gremo.   No ja, uradno to ni bila ameriška baza ampak prostovoljci piloti. Borili so se skupaj z RAF-ovimi piloti na območju Burme in v boj vstopili šele po uradni razglasitvi vojne. Kot zanimivost, da so bili tako uspešni, pa je bila uporaba naprednega sistema obveščanja vključno z britanskimi radarji, da so lahko napadli japonske bombnike iz višine. To taktiko so prevzeli od Sovjetskih pilotov, ki so se borili na strani Kitajske že od leta 1937 do 1940. Japonska je zasedla Mandžurijo in dele Mongolije že leta 1937 so jih sovjeti vrgli iz Mongolije leta 1939 pri tem, da so na tem delu izdatno pomagali Kitajcem. Tako, da Kitajci so bili precej več oskrbovani v tej smeri kot pa iz Burme.    
    • Pa kaj vam je ljudje. Rusija ima pravico do samoobrambe. Res pa, da je pri tem sila nespretna - za samoobrambo pobije precej manj otrok in žensk kot to za samoobrambo uspeva judovki državi. V opravičilo, vodkarji za pobijanje pač nimajo na razpolago superiornega ameriškega orožja, kot ga imajo židje. 
    • Ah dej no, pišeš kot, da se je zgodovina začela 24.2.2022. Enostavno, če bi Ukrajina, ostala nevtralna in bi normalno priznavala manjšine kot vse normalne demokracije, se nič od tega ne bi zgodilo. Torej dejmo nehat pisat o ozemeljskih težnjah, ker to je tak BS. Zasedba ozemlja je le posledica, ker težko zaščitiš ljudi, če nimaš ozemlja, kjer ti živijo, pod nadzorom. Pa sej je vse dokumentirano, kaj se je dogajalo v obdobju dveh desetletij pred tem nesrečnim datumom. Al je boljš pač mižat in se delat neumne ter trobit, da se je vse zgodilo brez vzroka in povoda.
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.