izacus Napisano 19. avgust, 2017 Prijavi Napisano 19. avgust, 2017 Dobr no, nakupovalne vre?ke pa vseeno grejo not Tud 18" feltne ko jih je treba menjat Je pa res da ni ?anse da not dobi? kak hladilnik ali pralni stroj. Za lepoto je treba trpet Citiraj
shishko88 Napisano 19. avgust, 2017 Prijavi Napisano 19. avgust, 2017 Da se ne boste stepli ...tudi meni je v ?tartu bila bolj limuzina, ampak me je prepri?al hatcbackh lih zaradi dostopnosti prtlja?nika in seveda pika na i sta pa bila 2 auspuha ...je pa vse stvar okusa, z nobeno razli?ico ne bo mimo usekal. 1 Citiraj Y.O.L.O.
izacus Napisano 19. avgust, 2017 Prijavi Napisano 19. avgust, 2017 Dobr no, tepli se glih ne bomo, se pa spla?a omenjati slabosti posameznih oblik da ve v kaj se spu??a Citiraj
tommaazz Napisano 19. avgust, 2017 Prijavi Napisano 19. avgust, 2017 Ja saj jaz sem bil tudi najprej prepri?an, da bom vzel limuzino...potem sem pa odprl prtlja?nik in me je skoraj kap. Enostavno preozka je odprtina. Brat ima novega c-elysee pa ima bistveno ve?jo odprtino kot mazda 3 limuzina, ?e bi bila tak?na potem bi bilo blizu...moral bi se tudi navaditi na odsotnost zadnjega brisalca...no sedaj mi ni ni? ?al, ker smo tudi na morje ?li BP, kar me je najbolj skrbelo . ?e pa ho?e 165 km verzijo potem pa itak limuzina odpade, ker nima te verzije :ne vem: 1 Citiraj
dulko79 Napisano 19. avgust, 2017 Prijavi Napisano 19. avgust, 2017 Haha, ste pa res cist not padl. No, hvala vam za nasvete, vsak info prov pride. Glede oblike se bomo odlocl na testni voznji. Se kaksen nasvet glede popustov, so vse ah enako trde za pogajanja? So servisi primerljivi med seboj al kaksen odstopa po kakovosti? Citiraj
izacus Napisano 19. avgust, 2017 Prijavi Napisano 19. avgust, 2017 Popustov na?eloma no?ejo dajati ker so ?akalne vrste za Mazde ?e vedno dovolj dolge da jim ni treba spu??ati cene. V mojem ?asu se je dalo spogajati za: 16" feltne + zimske gume na njih, navigacijsko SD kartico pa "zastonj" izbiro barve. Probaj Citiraj
mxt Napisano 19. avgust, 2017 Prijavi Napisano 19. avgust, 2017 Js sm dobiu za novga 1.260 eur popusta + gratis prvi servis + velur tepihe. Za tepihe sicer ne vem, mogo?e so ?e zraven in je bla samo finta trgovca... Tako da trenutno se neki da zni?at cene :-) sploh ?e je avto na zalogi v Sloveniji... Poslano z mojega SM-A520F z uporabo Tapatalk Citiraj
dulko79 Napisano 19. avgust, 2017 Prijavi Napisano 19. avgust, 2017 OK. @mxt ce ni skrivnost za kateri nivo opreme in motor si dobil popust ter pri katerem trgovcu? Je bil avto iz zaloge? Citiraj
mxt Napisano 19. avgust, 2017 Prijavi Napisano 19. avgust, 2017 Jp, z zaloge. Revolution oprema. Poslano z mojega SM-A520F z uporabo Tapatalk Citiraj
shishko88 Napisano 19. avgust, 2017 Prijavi Napisano 19. avgust, 2017 Tudi jst sem dobil popust in sicer: nekaj 100 evrov manj sem dal za novga, brezpla?ne zimske gume na original 16 col alu plati??ih in malce cenej?o navigacijo. Men se zdi kar ok, glede na to da sem prej?nji avto dal k njim v ra?un in dobil toliko za njega kot sem hotel imeti:) Citiraj Y.O.L.O.
citam Napisano 20. avgust, 2017 Prijavi Napisano 20. avgust, 2017 Kon?no sva dobila novo Mazdo 3 G120 Attraction biserno bele barve. Prvi ob?utki so fenomenalni. Naro?eno imam ?e SD kartico za navigacijo (eBay) in pa monta?o vzvratne kamere.Ker je predal pred prestavno ro?ico precej majhen (nizek) me zanima, ?e je morda ?e kdo poskusil odstraniti enoto CD predvajalnika. Vso glasbo imava tako ali tako na USB klju?ku. 2 Citiraj
dulko79 Napisano 20. avgust, 2017 Prijavi Napisano 20. avgust, 2017 Kaksna je pa razlika med navigacijo, ki jo prodajajo v Mazdinih salonih, in tisto, ki si jo ti narocil na ebayu? A kamero bos sam zmontiral al ti to kdo drug to uredi? Citiraj
citam Napisano 20. avgust, 2017 Prijavi Napisano 20. avgust, 2017 Za navigacijo poglej drugo temo:http://www.mazda-si.net/topic/12865-navigacija-v-mazdah/page-19 Kamero imam namen zmontirati v BTCju pr ?gajnarju. Citiraj
mxt Napisano 22. avgust, 2017 Prijavi Napisano 22. avgust, 2017 Zanima me kak?en klju? ima Mazda3 sport 5 vrat, revolution oprema, model 2017. 2 ali 3 gumbe? Je kateri s te slike pravi? Citiraj
izacus Napisano 22. avgust, 2017 Prijavi Napisano 22. avgust, 2017 Gumb za odpiranje prtlja?nika ima limuzinska verzija. 5-vraten sport ima samo dva gumba. Citiraj
mxt Napisano 22. avgust, 2017 Prijavi Napisano 22. avgust, 2017 Hvala! Poslano z mojega SM-A520F z uporabo Tapatalk Citiraj
ugregor Napisano 22. avgust, 2017 Prijavi Napisano 22. avgust, 2017 Pozdrav, Danes sem bil zaradi pokanja v podvozju v BTC-ju. Seveda kot zanala?? danes ni hotelo po?iti in tudi ni? nenavadnega niso ugotovili. So pa ugotovili, da pu??a olje v menjalniku (avto star 6 mesecev).Potrebna bo menjava semeringa. Druga?e pa odnos na servisu zelo prijazen in korekten. LP Citiraj
robertos664 Napisano 22. avgust, 2017 Prijavi Napisano 22. avgust, 2017 jaz sem na servisu samo omenil, da mi poka in naj pogleda v ra?unalnik ali je na voljo kak?en TBS za moj model glede tega in so mi brez kak?nih testiranj menjali kar je bilo treba menjat.. 1 Citiraj
Robert Napisano 24. avgust, 2017 Prijavi Napisano 24. avgust, 2017 Zanima me ali imajo nove Mazde 3 predvsem z Top Revolution in Bose opremo, CD enoto. Citiraj
ugregor Napisano 24. avgust, 2017 Prijavi Napisano 24. avgust, 2017 Zanima me ali imajo nove Mazde 3 predvsem z Top Revolution in Bose opremo, CD enoto.Imajo. LP Citiraj
izacus Napisano 29. avgust, 2017 Prijavi Napisano 29. avgust, 2017 Torej, kam se dandanes vozi nove trojke na redni/uradni servis (da niso totalno nesposobni) okoli Ljubljane? Citiraj
Jest Napisano 30. avgust, 2017 Prijavi Napisano 30. avgust, 2017 Torej, kam se dandanes vozi nove trojke na redni/uradni servis (da niso totalno nesposobni) okoli Ljubljane?K Majesu... A-Cosmos BTC... 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
ziga.mazda Napisano 31. avgust, 2017 Avtor Prijavi Napisano 31. avgust, 2017 Robert lahko se pozanimas kaj so ti zamenjali na podvozju glede pokanja Citiraj
robertos664 Napisano 31. avgust, 2017 Prijavi Napisano 31. avgust, 2017 ?e misli? mene, ti bom te?ko pomagal. Tega dobrega serviserja, s katerim sva izvrstno sodelovala, ni ve? na tem servisu. jaz pa mazde tudi nimam ve?.. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.