BarneyStinson Napisano 9. november, 2018 Prijavi Napisano 9. november, 2018 Pri meni v navodilih pise da nima senzorjev za tlak na feltni oz. na ventilcku, ampak meri preko ABS senzorja, tako da ne rabis dodatnih senzorjev kupvat.Kaksno si pa vzel?Uf to pa je krasna novica! Revolution 2.0 120KM. Citiraj
Bini Napisano 9. november, 2018 Prijavi Napisano 9. november, 2018 Koliko te je pr?la in katero barvo in model ima?? Jaz sem zelo zadovoljen z njo. Citiraj
BarneyStinson Napisano 10. november, 2018 Prijavi Napisano 10. november, 2018 Siva, 5 vrat. Imam vpra?anje. Menjalnik se mi ne zdi teko?. Je to normalno? Posebno 3 prestava. V?asih gre zelo lepo, v?asih pa se precej zatakne. Je to normalno za nov avto? ?e kdo s podobnimi izku?njami? Citiraj
323 BA Napisano 10. november, 2018 Prijavi Napisano 10. november, 2018 ?al je to feature. Pri moji je v prvo ob?asno skoraj nemogo?e prestaviti, sploh ko je hladneje je problem bolj izrazit. Ko ne gre, dam v drugo, premaknem avto za centimeter, potem pa gre normalno v prvo. Od nakupa dalje (18k km) do danes (30k) se ni ni? spremenilo, menjava olja v menjalniku seveda ne re?i problema. Citiraj
Matick Napisano 10. november, 2018 Prijavi Napisano 10. november, 2018 Jest tega problema nimam, vsaj ne s tretjo. Edino problem je vcasih v rikverc dat, samo pol pa spustim sklopko pritisnem in gre. To se mi je dogajal na prejsnjih avtomobilih in me niti ne mot tolik Citiraj
BarneyStinson Napisano 10. november, 2018 Prijavi Napisano 10. november, 2018 Kak je lahko to normalno? Malo je beden oz ?uden ob?utek. Nov avto, Mazda o kateri sem bral in poslu?al hvalospeve, nakoncu pa po nakupu ugotovi? tako stvar. Citiraj
mxt Napisano 10. november, 2018 Prijavi Napisano 10. november, 2018 Moja M3 je mela kr trd menjalnik, po neki ve? ku 10.000 km se je menjalnik malo udelal, se mi zdi da je zdej bul?e. Alpa sm se samo navadu :-) Mene osebno najbol moti slaba kvaliteta laka. Katastrofa! Poslano z mojega SM-A520F z uporabo Tapatalk Citiraj
Pepo1980 Napisano 10. november, 2018 Prijavi Napisano 10. november, 2018 Sprijazni se... Tudi sam sem razo?aran nad kvaliteto, servisnimi storitvami,... Ko sem kupoval nov avto, sem rekel da ga bom vozil vsaj 8 let, ?e ne ve?... Sedaj pa razmi?ljam o prodaji Mazde in nakupu drugega avta... Mika me novi model Volvo S60... Citiraj
Bini Napisano 10. november, 2018 Prijavi Napisano 10. november, 2018 Pri moji zaenkrat vse ok. Imam pa limonino. Citiraj
BarneyStinson Napisano 10. november, 2018 Prijavi Napisano 10. november, 2018 Ok se posipam s pepelom. Menjalnik je tak kot je, treba je bit dejansko ne?en, premik v neutral in nato v prestavo. Potem je 'teko?'. Se mi je pa zgodilo slednje. Stojim v vzratni prestavi in ?akam na prosto. Za vsak avto je piskalo (ima sistem za opozorilo za vzratno),ki je sel mimo. Nato enega ni in mi je bilo ?udno. Nato spelem in opazim da ne ka?e prestav v kateri vozim. Kasneje opazim da ne dela blindspot. Sem se ustavil, ugasnil in ponovno pri?gal. ?e vedno ne dela. Se je komu to zgodilo? Ga je kaj zmotlo? Citiraj
BarneyStinson Napisano 10. november, 2018 Prijavi Napisano 10. november, 2018 O?itno gre za bug. Resetiral blindspot in je takoj za?elo delati. Citiraj
jonathan2 Napisano 11. november, 2018 Prijavi Napisano 11. november, 2018 Offtopic, ampak ker gre za avto istega razreda omenim.Vozil sem novega Kio Ceed 140 km bencina in 136 km dizla. Torej tega, ki je pravkar glede na Auto Bild premagal Golfa. (Rad bi imel karavana, nov M6 mi pa je predrag) Avto so neverjetno sporihtali glede na prej?nje modele. Fino se vozi in res je prostoren (prtlja?nik, karavan) a ?e vedno v avto ne u?iva? tolko kot v M3, ki je ?e lep ?as na trgu. Seveda, sem najverjetneje subjektiven, ker sem prista? mazde. A pa? po testni vo?nji, ne glede na navdu?enje nad napredkom sem se odlo?il, da avta ne kupim.Mimogrede, cena se je tudi konkretno izbolj?ala. ?e ho?e? 136 km dizla, stane relativno dobro opremljen (fresh) ve? cca 24 k ?!Aja pa ?e to, bencin lepo vle?e (turbo), je odziven, a zagotovo pije vsaj pol litra ve? ko M3 120 km. ?e enkrat, opravi?ilo za offtopic. Lahko pa tudi jemljete kot (nepla?ano) reklamo za M3 1 Citiraj
LabiGT Napisano 11. november, 2018 Prijavi Napisano 11. november, 2018 Kia pa se to M velikosti za 24k..ta je dobra ja :-) Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Boss Napisano 11. november, 2018 Prijavi Napisano 11. november, 2018 KIA in Hyundai ?e kar nekaj ?asa nista ve? poceni oziroma sta celo v rangu VW-ja s ceno. ?e dobro, da so ?li tudi s kvaliteto v tej smeri ampak vseeno je cena pretirana. Se pa da kar nekaj izpogajat pri nakupu tako da :ne vem: Citiraj
Alex Napisano 11. november, 2018 Prijavi Napisano 11. november, 2018 KIA in Hyundai ?e kar nekaj ?asa nista ve? poceni oziroma sta celo v rangu VW-ja s ceno. ?e dobro, da so ?li tudi s kvaliteto v tej smeri ampak vseeno je cena pretirana. Se pa da kar nekaj izpogajat pri nakupu tako da :ne vem:Cena je pretirana.Ko ga pa prodaja? ne dobi? ni?.Pa? avto za rajo in ni(?e) uveljavljen.Pa redni servisi dragi kot ?afran... in to polnih sedem let. Citiraj
jonathan2 Napisano 11. november, 2018 Prijavi Napisano 11. november, 2018 Kia pa se to M velikosti za 24k..ta je dobra ja :-)Glej, meni je absurd, ampak jebat ga...tako je.Cena je pretirana.Ko ga pa prodaja? ne dobi? ni?.Pa? avto za rajo in ni(?e) uveljavljen.Pa redni servisi dragi kot ?afran... in to polnih sedem let.Se strinjam. Iz tega stali??a je bolj?i nakup VW, sploh ker je precenjen po mojem mnenju. Cene rabljenih golfov so po mojem precej nad realnimi cenami. Citiraj
Matick Napisano 11. november, 2018 Prijavi Napisano 11. november, 2018 Za tak denar k dobis ceeda karavan al pa i30 karavan, se mal das ekstra pa dobis ze M6, pa se velik bols peljes kt pa s kio al pa s hyundai 2 Citiraj
ziga.mazda Napisano 11. november, 2018 Avtor Prijavi Napisano 11. november, 2018 Glede menjalnika sem jaz imel iste te?ave z 3 prestavo....ampak so mi nek kos menjali na menjalniku...en zobnik pa se nekaj....je pa bil baje dan ven vpoklic iz strani mazde...po po?ti nisem ni? dobil so mi pa tam povedali Citiraj
Jest Napisano 12. november, 2018 Prijavi Napisano 12. november, 2018 Uf to pa je krasna novica! Revolution 2.0 120KM.Sem danes preveril, ko je hci prisla na obisk in trojka Takumi, letosnji letnik res nima se ventilckov s TPMS... ampak meri preko BAS senzorjev.. To se vidi po tem, da imajo ventilcki gumijasto podnozje, pa levo pod volanom je tipka za inicializacijo, ko menjas gume ali preverjas tlak... Moja CX-5 recimo ima spet TPMS, pa te tipke nima, ker se senzorji sami inicializirajo... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
BarneyStinson Napisano 13. november, 2018 Prijavi Napisano 13. november, 2018 En hiter odgovor bi potreboval. Za Mazdo 3 je ET50. Nekje mi ponujajo ET51. To je 1mm razlike in pravijo, da ni problema. Kaj menite ostali? Pasejo? Problem v primeru nesre?e? Citiraj
Matick Napisano 13. november, 2018 Prijavi Napisano 13. november, 2018 Jest sm jih ET50 najdu jeklene. En hiter odgovor bi potreboval. Za Mazdo 3 je ET50. Nekje mi ponujajo ET51. To je 1mm razlike in pravijo, da ni problema. Kaj menite ostali? Pasejo? Problem v primeru nesre?e? Citiraj
LabiGT Napisano 13. november, 2018 Prijavi Napisano 13. november, 2018 Noben problem Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
323 BA Napisano 13. november, 2018 Prijavi Napisano 13. november, 2018 Moral bi jih imeti vne?ene v homologacijo, ampak poudarek je na moral. Kdo to dejansko naredi? Morda 1% ljudi... Citiraj
Vili Napisano 13. november, 2018 Prijavi Napisano 13. november, 2018 Nova M 3 zanimivi ?lanek https://avto.finance.si/8941156/Mazdina-trojka-prinasa-tehnicno-evolucijo-mehak-hibrid-s-porabo-dizla Pa da vidimo..... Citiraj
jures Napisano 13. november, 2018 Prijavi Napisano 13. november, 2018 ponujal bo zmogljivosti 2,5-litrskega stroja in porabo 1,5-litrskega turbodizla," je obljubil Mazdin ?ef. Tole bo res zanimivo, ampak dodali so elektromotor, kar je v bistvu Toyotin pristop. Vpra?anje je kaj je motor sam resni?no zmo?en, ker se do sedaj govorilo da ne rabijo elektrike z skyactive X tehnologijo, ki sama skrbi za navor dizla, ?e pa prav razumem bo za navor skrbel elektromotor. Je blagi kompromis, je pa logi?no... Bo pa to na ceni verjetno opa?enobo motor s pomo?jo elektrike ponujal bolj zvezno pospe?evanje in manj?o porabo goriva. to ni ni? novega............... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.