Skoči na vsebino

Mazda 3 (2014)

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Ni treba da je potopljena ves cas, vazno da ima bencin.

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

Tudi sam sem z pogosto vo?njo na rezervi pred?asno v pokoj poslal bencinsko pumpo.

Sploh odkar je avto predelan na LPG sem se konstantno vozil na rezervi z bencinom.

Napisano

Glede pumpe bencinske....?e je potem tako, bi tudi pri meni crknile 2 benz pumpe...na mazdi 3 2.0 in mazdi 5 2.0 pri katerih sem vedno pridno praznil tank do te mere da se kazalec niti ni vec premaknil ob kontaktu ,seveda 0 po bc je bil ze zdavnaj mimo ha ha. Ali pa sem zgolj imel sre?o. Je pa res. Iz same varnosti ko zasveti lu?ka, ka?e bc ?e za 60km je notri zih 15l benza. Ko zasveti gre? tankat pa je to to.

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Napisano

Glede pumpe bencinske....?e je potem tako, bi tudi pri meni crknile 2 benz pumpe...na mazdi 3 2.0 in mazdi 5 2.0 pri katerih sem vedno pridno praznil tank do te mere da se kazalec niti ni vec premaknil ob kontaktu ,seveda 0 po bc je bil ze zdavnaj mimo ha ha. Ali pa sem zgolj imel sre?o. Je pa res. Iz same varnosti ko zasveti lu?ka, ka?e bc ?e za 60km je notri zih 15l benza. Ko zasveti gre? tankat pa je to to.

Ja,ampqk ima? pa ljudi,ki pa se nonstop vozijo na manj kot ?etrtini.

Saj ne crkne samo zaradi tega,ampak verjetno malo pospe?i zadevo.

• 3 tedne kasneje...
Napisano

Bli?a se 2. servis za na?o M3 G120... Malo zbiram ponudbe samo se mi zdi zelo visoka cena. Skupaj okoli 270 eur.

Olje po 18 eur/L. Na Mimovrste 6, 30 eur/L.

Brez olja, ?e prinesem svoje, bi tako skupaj bilo 200 eur.

Kaj se vam zdi?

Poslano z mojega MI 9 z uporabo Tapatalk

Napisano

Tudi kabinski filter si lahko sam zamenja?...2min dela...olje pa itak svoje,ker so cene oderu?ke

Napisano

Bli?a se 2. servis za na?o M3 G120... Malo zbiram ponudbe samo se mi zdi zelo visoka cena. Skupaj okoli 270 eur.

Olje po 18 eur/L. Na Mimovrste 6, 30 eur/L.

Brez olja, ?e prinesem svoje, bi tako skupaj bilo 200 eur.

Kaj se vam zdi?

Kam pa hodi? na servis? Lp
Napisano

Kam pa hodi? na servis? Lp

Uradni servis, kateri za enkrat ne povem. Vpra?al sem na 3 kraje, za enkrat mam 1 ponudbo, in me je cena malo ?okirala. Pri?akoval sem do 200eur z vklju?enim oljem po njihovih cenah.

Napisano

Glej,pri Selmarju je cc220e z oljem vred,pokli?i jih in se dogovori v ?ivo brez kakih ponudb! Sem bil teden dni nazaj na 1.ki je tako isti in so bili OK. Lp

Napisano

Malo zamujam v to temo. Ampak to o pregrevanju bencinske ?rpalke ni iz trte izvito. Konkretno, pri mojem biv?em motorju je bila to pogosta okvara. ?e so se ljudje vozili na vro? dan s praznim rezervoarjem se je lahko pregrela in crknila. Pri avtu je sicer v tanku bistveno hladneje ampak sam sistem (potopljena ?rpalka v gorivu) je pa isti. Prvi? pa sli?im, da bi crknila zaradi tega. Je pa ?e parim crknila, ?e je zmanjkalo dizla in je potegnilo zrak. 

Napisano

Glej,pri Selmarju je cc220e z oljem vred,pokli?i jih in se dogovori v ?ivo brez kakih ponudb! Sem bil teden dni nazaj na 1.ki je tako isti in so bili OK. Lp

Sej to je to, servis + svoje olje smo lih okuli 220 eur. Poskusu se bom zmenit za pametno ceno olja, ?e ne bom nabavu in prnesu svojga.

Napisano

Nisi razumel, komplet servis, vse njihovo 220e. S tvojim oljem pa mora bit minus4.2lit x17?. Lp

Napisano

Nisi razumel, komplet servis, vse njihovo 220e. S tvojim oljem pa mora bit minus4.2lit x17?. Lp

Sem sem razumel, ?e odbijem olje smo na cca 190 eur brez olja. Plus moje olje 5 L x 6,3 eur = skupaj 220 eur.

Napisano

Glej tako bo vredu;220 polna cena, minus 71? njihovo olje je 150? in to je to. Svoje ole pa prinese? ki je nekje 6.30? X 4.2lit. Lp

Napisano

danes sem dobil vpoklic na servis za nek rele za brisalce, ki se lahko okvari in posledi?no brisalci ne delajo..

je ?e kdo imel ta problem? (mazda3 2017 g165)

Napisano

Tudi mi smo dobili vpoklic, Mazda3 G120 2017. Bom re?u skupaj s servisom septembra...

Napisano

Bini ne gre to tako, da odstevas... Vsaj v mojemu primeru, ko sem se enkrat zanimal ni bilo. Imam racun od prejsnega lastnika k je placal 240e za servis (olje, filter olja, kabine in zraka + delo). Na racunu je bilo racunano 1h dela = 60e samo za delo. Pridem na servis in vprasam koliko bi me prisel servis, ce prinesem ves svoj material in pravijo 120e, ker je kao predpisan normativ za redni servis 1.9h. Ce bi ves material vzel pri njih bi bila cena servisa 240e in bi mi racunali 1h dela v kolikor pa prinesem svoj material bi mi pa racunali 120e (2h) za delo. To so cene brez drobnega materiala in ostalih tekocin (vitrex, zavorna, hladilna itd.) Zej pa kdo ima tu koga za norca. Pac za 60e ti nebojo naredili servisa, ce ti prineses ves svoj material, ceprav nevem kaj imajo za delat vec, kot eno uro. To je bila moja izkusnja, katera pa ni nujna, da velja za vse servise, ampak mislim, da ni bistvene razlike.

Napisano

Jaz sem na servisu vpra?o kolk je servis in so mi rekli 220,?e pa prinesem svoje olje pa ne ra?unajo olja po 17?.In tako sem profitiro 45? samo na olju. Za drug materjal pa nisem spra?eval. Lp

Napisano

Hkrati pa ti zara?unajo nekih 15 EUR za ekolo?ko razgradnjo olja, ?e olje ni njihovo. Tako so meni po mailu zapisali (servis v LJ na Tr?a?ki).

Napisano

meni je na tr?a?ki dal predra?un za 2. redni servis cca 290?, potem mi je dal nekaj popusta na olje in je bilo ?e zmeraj okoli 270?

potem sem ga vpra?al, ?e lahko prinesem svoje olje, je rekel da lahko, vendar ra?unajo 20? neke ekolo?ke takse

Napisano

Kaj imate to za ene hude avte, da tolk pla?ujete. Jaz sem za prvi servis dal pod 200 eur, pa nisem ni? kompliciral z oljem. Na koncu sem pustil ?e za malico, pa smo bili vsi zadovoljni.

Mazda6 Sport CD 129 TE Plus-ex

Mazda6 SPC CD 150 Revolution

Napisano

ima kdo info katera je zadnja verzija infotainmenta za m3 2017?

trenutno imam to:

OS version 59.00.449 EU N

Music database version 00.07.000

Fail safe version 59.00.449

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Hmmm, Američani pa nimajo jedrskih podmornic z jedrskimi konicami ... celo Kitajci jih imajo. Kdo bi si mislil.
    • Ampak prvi spopad z cesarsko armado pa so imeli šele dva tedna po Pearl Harborju in vojni napovedi. Tko, da do takrat so bili na Kitajskem zgolj kot turisti.
    • Aha tako daleč nazaj gremo.   No ja, uradno to ni bila ameriška baza ampak prostovoljci piloti. Borili so se skupaj z RAF-ovimi piloti na območju Burme in v boj vstopili šele po uradni razglasitvi vojne. Kot zanimivost, da so bili tako uspešni, pa je bila uporaba naprednega sistema obveščanja vključno z britanskimi radarji, da so lahko napadli japonske bombnike iz višine. To taktiko so prevzeli od Sovjetskih pilotov, ki so se borili na strani Kitajske že od leta 1937 do 1940. Japonska je zasedla Mandžurijo in dele Mongolije že leta 1937 so jih sovjeti vrgli iz Mongolije leta 1939 pri tem, da so na tem delu izdatno pomagali Kitajcem. Tako, da Kitajci so bili precej več oskrbovani v tej smeri kot pa iz Burme.    
    • Pa kaj vam je ljudje. Rusija ima pravico do samoobrambe. Res pa, da je pri tem sila nespretna - za samoobrambo pobije precej manj otrok in žensk kot to za samoobrambo uspeva judovki državi. V opravičilo, vodkarji za pobijanje pač nimajo na razpolago superiornega ameriškega orožja, kot ga imajo židje. 
    • Ah dej no, pišeš kot, da se je zgodovina začela 24.2.2022. Enostavno, če bi Ukrajina, ostala nevtralna in bi normalno priznavala manjšine kot vse normalne demokracije, se nič od tega ne bi zgodilo. Torej dejmo nehat pisat o ozemeljskih težnjah, ker to je tak BS. Zasedba ozemlja je le posledica, ker težko zaščitiš ljudi, če nimaš ozemlja, kjer ti živijo, pod nadzorom. Pa sej je vse dokumentirano, kaj se je dogajalo v obdobju dveh desetletij pred tem nesrečnim datumom. Al je boljš pač mižat in se delat neumne ter trobit, da se je vse zgodilo brez vzroka in povoda.
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.