Skoči na vsebino

Mazda 3 (2014)

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Tako, kot je mrau?k napisal. Navodila so zato, da te seznanijo s funkcijami in da ves kako kaj deluje. Ce se ti pa pizdarija naredi bos pa v navodilih zasledil le "prosimo obiscite najblizji mazda servis". Se za prazen akumulator to pise...

Napisano

Ful so pozorni.?e pred 12leti sem dobil kristalne kozarce s penino, de?nik in tople nogavice, vse z emblemom M.

Napisano

?e sama embala?a je posebna, ko odpre? pove tvoje ime in se zahvali za nakup, ter ostalo (opis ?al?ke sove ki na JAP prina?a sre?o - in tak jo pa? tudi tebi ?elijo med samo vo?njo itd).

Napisano

Js sm lani dobil ve?erjo za dve osebi u neki brazilski al argentinski restavraciji u Ljubljani...

Ma nismo uspeli iskoristit na ?alost.

Poslano z mojega SM-A520F z uporabo Tapatalk

Napisano

Ful so pozorni.?e pred 12leti sem dobil kristalne kozarce s penino, de?nik in tople nogavice, vse z emblemom M.

Zelo! Vozi se dejansko kot po tirnicah. Tih, var?en (!), tudi lepo potegne za atmosferca. ?e vedno se mi zdi da je to best buy, navkljub splo?nemu slovenskemu prepri?anju o Golfu. Edino 18 colske gume se mi ne zdijo primerne za na?e ceste.

Napisano

Edino 18 colske gume se mi ne zdijo primerne za na?e ceste.

Zakaj pa ne?

33112_1.png

Napisano

Meni so 18 colske gume super, lepo izgleda pa ?e pretrd ni.

Je pa res, da se vozim ve?inoma po avtocesti.

Poraba pri 2500km-6,8l

Napisano

Zdravo,

na prej?nih straneh sem videl da ste se ?e nekaj pogovarjali o ?ipu za mazdo 3 G120 

zdaj me pa zanima ?e se je ?e kdo odlo?il in dal ?ipirat?

Napisano

Koliko ti pije? Realno...

Trenutno imam po skoraj 4000km porabo 5.4l/100km. Resetiral sem prvi tank, od takrat sem pustil. Torej je to poraba za cca 3400km.  AC ve?inoma tempomat (110-130), mesta zelo malo in nekaj relacije. Ko se peljem relacije, se poraba zares pribli?a tisti dizelski (4 - 4.5 ). Mislim da bo s kilometri ?e malo padla, vsaj pri prej?njem novem avtu je bilo tako.

Zakaj pa ne?

Saj lepo pobira neravnine, ampak se prav ?uti tisto tiho nabijanje in tresenje skozi slabe razpokane ceste. Na 16 se mi zdi da je ravno prav trd in udoben hkrati. Je pa res da je to mogo?e posledica tega, da ta avto ni najbolj tih glede zvoka gum (road noise) pa da to tak ob?utek. Definitivno pa izgled 18 naredi svoje.

Napisano

Uf dobra poraba! Jaz imam okoli 6.5 ampak ve?ino kratke razdalje 5 do15km. tak da sem tudi zadovoljen.

Napisano

Uf mal ti kuri. Jest imam po 6000km, 6.5 porabo, od tega 90% avtoceste, in vozim 130 ce lahko, drugace pa guzva, in je veliko bremzanja in pospesevanja.

Napisano

Mislim da ima kar vredu porabo,prej sem imel cruza 1.6-91kw in mi je pil 7.5-8.0 na istih relacijah.?e pred njim pa m3 ki je pila 7.5,in to 1.6-76kw okoli 100konjev je imela.

Napisano

Ste ze videli fotke nove mazde3? Meni je bolj vsec sedan od kombilimuzine.

Ze poteka debata v ustrezni temi >> NOVA MAZDA 3 2019

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

• 3 tedne kasneje...
Napisano

?e sama embala?a je posebna, ko odpre? pove tvoje ime in se zahvali za nakup, ter ostalo (opis ?al?ke sove ki na JAP prina?a sre?o - in tak jo pa? tudi tebi ?elijo med samo vo?njo itd).

Verjetno gre za takole darilce ...

Se je na drugem forumu pohvalil en nov bodoci lastnik MX-5 RF ... Narocil jo je konec oktobra, dobava je menda spomladi 2019 ... 

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

• 2 tedna kasneje...
Napisano

Pozdravljeni!

Pravkar sem vpla?al Mazdo 3 G120 sedan. Dobim jo v ponedeljek. Bil na dolgi testni vo?nji, vse super, razen na motor se bo treba navadit. Prihajam namre? iz Civica 2.2 D (340N/m pri 2000 rpm). Razlika zelo o?itna pri pospe?evanju in porabi, ?e posebej na avtocestnih relacijah. Moja gre vsekakor takoj na brisanje blokade nad 4000 rpm, da bo vsaj na visokih letela.

LP!

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• To pa pišeš, kot da te boli da ga nimajo Ameri? Sej ne vem, če je treba razlagat zakaj Afriške države iščejo povezave raje s Kitajsko, Rusijo, Turčijo, Iranom kot pa z bivšimi imperialističnimi državami, ki še vedno vedno razmišljajo o Afriki kot koloniji. Ameri tudi, verjetno jim k priljubljenosti ne pomagajo tudi delanje pučov v Libiji, Tuniziji, Egiptu....   Človekove pravice pa v Afriki kršijo domala vsi, ki se tam znajdejo, še največ pa Afričani sami. Ampak, da je to tam tako ima pa zadeva dolgo brado. Tako, da danes razlagat kdo je boljši in kdo slabši zunanji partner za Afričane je bolj tko tko...
    • Napačna primerjava.   Sosed se poroči s tvojo sestro. Potem en dan popiva s svojimi prijateljčki, se vrne domov in pijan nabunka tvojo sestro. TI popizdiš in mu zagroziš, da ga boš nalomil, če bo to spet naredil. Ker si karateist in izvedenec v borilnih veščinah se te sosed ustraši in podpiše ter overovi sporazum, da bo s tvojo sestro lepo ravnal... celo 2x, ker mu je prvič mal ušlo izpod nadzora. Nakar njegovi pivski bratci ga nagovarjajo, da ga bodo skupaj natrenirali v borilnih veščinah in da mu bodo pomagali, če mu boš naslednjič spet težil.   Pol ti tko malo ene 8 let psihično, včasih s kakšno focko maltretira tvojo sestro še naprej. Skos mu prigovarjaš naj neha in kličeš policijo za ukrepanje a en od njegovih pivskih kolegov je policaj in zavrača tvoje prijave. Pol pa ga enkrat spet pijejo in ko se vrne pijan domov zagrozi tvoji sestri, da jo bo prebunkal na polno. Sestra te pokliče in teb je dost sranje ter uletiš v njegovo bajto da zaščitiš sestro. Tam so pa že njegovi pivski bratci, ki držijo sosedu štango, da naj te kar na gobec in če ga boš nazaj, da ga bodo sprejeli v svojo borilno bratovščino in da te bodo s skupnimi močmi nalomili.   Tkole bolj avtentično zgleda prikaz tvoje zgodbe s sosedom. A si mel pravico priti v sosedovo bajto brez dovoljenja in povabila... NE. A si mel pravico in dolžnost zaščititi sestro, DA.    
    • Ti to resno? Stara babica, ki si kupi steklenico donata raje vzame plastenko, ki je lažja za nosit. Že tko ne more nosit težjih stvari zdaj pa misliš, da bo jemala steklenice. 🤪    Odkupovali bi embalažo samo v trgovinah, kaj pa v gostilnah, bencinskih, avtomatih za pijačo, itd itd? Resno, vzameš piksno iz avtomata v službi pol pa s prazno piksno letaš po firmi ,jo daš v žep, ko greš na bus in pizdiš na vsakega, ki se ti približa, da ti jo ja ne bo zmečkal, ker pol je ne moreš več vrniti. Nato dol z busa v trgovino, dat v avtomat, dobit listek, it notri v trgovino stat v vrsto, da ti da blagajničarka nazaj 20 centov. Oooo jeee res fucking krasno.
    • Resno? Kdor je tak prasec, da bo vrgel plastenko, ker je ni mel kam odložit, a resno misliš, da bo za 20 centov jo cel dan trogal v roki, da bo prihrani? Edina rešitev je vedno samo ta, da omogočiš najlažji sistem vračila embalaže in to je več ustreznih smetnjakov. Kavcijski sistem pa zgolj otežuje enostavnost odlaganja embalaže v zabojnike za reciklažo. Zanimivo je to, da najbolj navijajo za ta sistem prav proizvajalci, ki dajejo na trg to embalažo. Zakaj? Zato, ker upajo, da se toliko in toliko embalaže ne bo vrnilo in bodo pobasali še teh 20 centov. Boli njih kurac za ekologijo, žene jih samo dobiček folk pa spet naseda.   Naš trenutni sistem in dokaj visoka zavest je velika prednost pred svinjuharskimi državami, da že danes dosegamo standarde o količini pobrane embalaže. Če povečamo samo še količino odlagalnih mest smo tudi na 90% pobranih plastenk in piksen. Teh je namreč zgolj 5% od vse embalaže dane na trg. In zdaj bomo iz teh 5% naredili celo znanost in stroškovno potraten sistem, ki bo naredil le to, da se bo za vzdrževanje tega pijača podražila še za 10-20 centov. To ni kavcija, ampak stroški pokrivanja avtomatov za prevzem in odvoz v ustrezne centre. Kljub temu, da bi se zmanjšala količina embalaže v zabojnikih zaradi tega pa stavim vse kar imam, da komunala ne bo znižala cene odvoza.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.