tommaazz Napisano 9. maj, 2017 Prijavi Napisano 9. maj, 2017 Ali je mo?no downloadati ?e kak?ne aplikacije, kot so naprimer fuel economy monitor pod applications, ali ?e obstaja kaj podobnega? Citiraj
SpEkTr Napisano 11. maj, 2017 Prijavi Napisano 11. maj, 2017 A ni to dost 'slab' rezultat za mazdo, ki ji priti?e zelo ?porten in agilen zna?aj. Sploh ko gledam zdej , da ma i30 isti rezultat Citiraj
mazdaman Napisano 11. maj, 2017 Prijavi Napisano 11. maj, 2017 ja pa poglej audija in VW Gti ja pa bo? videl da ni slaba Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
LabiGT Napisano 11. maj, 2017 Prijavi Napisano 11. maj, 2017 je pa super okretna se prav lepo vidi...alfa giulia glede na velikost pa tudi hudo Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
tommaazz Napisano 11. maj, 2017 Prijavi Napisano 11. maj, 2017 Meni tudi ne deluje slabo, se mi zdi da je kar dobra saj je pri 80km/h bolj?a kot recimo bmw 520, ki ga ?e bolj zanese ali pa recimo a3 sportback, ki sploh ne prevozi s hitrostjo 77 km/h ...peugeot 3008 se je tudi odli?no odrezal, bravo Citiraj
ugregor Napisano 12. maj, 2017 Prijavi Napisano 12. maj, 2017 ?isto soliden povpre?en rezultat. Lp Citiraj
izacus Napisano 16. maj, 2017 Prijavi Napisano 16. maj, 2017 A ma keri name??en 59.0.449A firmware na radiu? Kak?ne te?ave ali usuvanja? Citiraj
koroska18 Napisano 16. maj, 2017 Prijavi Napisano 16. maj, 2017 A ma keri name??en 59.0.449A firmware na radiu? Kak?ne te?ave ali usuvanja?Pravkar namestil najnovej?o verzijo firmwara 59.0.449A , dela brez problema . Namestitev trajala cirka 40 minut . Se mi zdi ,da je sistem malo bolj odzivnej?i . Navigacija dela brez problema , za buge bomo pa ?e videli . . Citiraj
kastro Napisano 17. maj, 2017 Prijavi Napisano 17. maj, 2017 Pravkar namestil najnovej?o verzijo firmwara 59.0.449A , dela brez problema . Namestitev trajala cirka 40 minut . Se mi zdi ,da je sistem malo bolj odzivnej?i . Navigacija dela brez problema , za buge bomo pa ?e videli . .Namestil na servisu ali sam? Mogo?e link za download (?e si sam name??al)?Hvala Citiraj
Odisej Napisano 17. maj, 2017 Prijavi Napisano 17. maj, 2017 Pravkar namestil najnovej?o verzijo firmwara 59.0.449A , dela brez problema . Namestitev trajala cirka 40 minut . Se mi zdi ,da je sistem malo bolj odzivnej?i . Navigacija dela brez problema , za buge bomo pa ?e videli . . Jaz imam 59.00.443 EU N. Kje pa si dobil najnovej?o verzijo? Citiraj
koroska18 Napisano 17. maj, 2017 Prijavi Napisano 17. maj, 2017 Evo vse verzije ki obstajajo do sedaj . https://www.hidrive.strato.com/share/eij2ao9hsv#$/EU Dela? pa po tem postopku . enjoy . Citiraj
xxtadejxx Napisano 17. maj, 2017 Prijavi Napisano 17. maj, 2017 pozdrav. zanima me kje imate kaj zavoravan avto, kak?en paket(kasko), in za kak?no ceno? v petek dobim tudi jas novo mazdo 3 G120 revolucion in moram zavarovat avto pa me pa? zanima kje se najbolj spla?a lp Citiraj
robertos664 Napisano 18. maj, 2017 Prijavi Napisano 18. maj, 2017 Jaz za mojo pla?ujem poln kasko, tudi to?o, pri Generaliju 470?.. Citiraj
jures Napisano 18. maj, 2017 Prijavi Napisano 18. maj, 2017 Kje ni toliko odvisno, kot to kak bonus si ?e dosegel....trenutno pa je najcenej?a definitivno Sava. Tudi kar se ti?e kritja ?kod en velik plus. v tem zav obdobju 6x tam...2 x vandalizem1 x ?top lampa3 x parking niti vpra?anja niti enkrat odbitek ali malus. Medtem ko so druge zavarovalnice poostrile, Adriatic zahteva lastnika vedno poleg ob ogledu, pripeljati avto nazaj po pravilu na slikanje, odbitne delne fran?ize..Triglav kolegu 2x zavrnil (realen) parking... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
kastro Napisano 18. maj, 2017 Prijavi Napisano 18. maj, 2017 Evo vse verzije ki obstajajo do sedaj . https://www.hidrive.strato.com/share/eij2ao9hsv#$/EU Dela? pa po tem postopku . enjoy .Hvala. Original konfiguracija ali modificirana z http://mazdatweaks.com/ ? Je neka opazna razlika med 56.x in 59.x? Citiraj
izacus Napisano 18. maj, 2017 Prijavi Napisano 18. maj, 2017 Definitivno mora? nujno odstraniti vse tweake ?e no?e? brickniti celega head unita. ?e posebej ?e ima? tweake ki name??ajo servise. Citiraj
xxtadejxx Napisano 22. maj, 2017 Prijavi Napisano 22. maj, 2017 no sem sklenil zavarovanje pri Grawe..mazda 3 g120 kasko( vse kaj vsebuje) 640e..normalno ali ma kdo kaj manj?lp Citiraj
jures Napisano 22. maj, 2017 Prijavi Napisano 22. maj, 2017 no sem sklenil zavarovanje pri Grawe..mazda 3 g120 kasko( vse kaj vsebuje) 640e..normalno ali ma kdo kaj manj?lpPri zavarovanjih ni v?pra?anje kje pla?a? manj, ampak kaj pla?a? s katerim razredom, ali ti odbijajo pri vsaki ?kodi ali ne, ne more? kar jabuk z jabukom. Jaz na primer za po ceniku veliko dra?ji avto dam enako kot ti pa ne pla?am za nobeno ?kodo, niti vandalizem. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 22. maj, 2017 Prijavi Napisano 22. maj, 2017 Preveri a mislim da ima Grawe 1% odbitno za vsako ?kodo, kar pomeni vsak parking, steklo, itd cca 250?, lahko da se motim Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Robert Napisano 23. maj, 2017 Prijavi Napisano 23. maj, 2017 Zanima me ali je res kaj na temu, da pride na trg v letu 2018 povsem nova Mazda 3 z novimi motorji. Citiraj
ugregor Napisano 23. maj, 2017 Prijavi Napisano 23. maj, 2017 Nazadnje sem nekje na net-u zasledil da to ne bo pred 2019. Vendar po moje se nikoli ne ve, kdaj dejasko bo nova. Kot ka?e pa res ali konec 2018 ali potem 2019. Citiraj
Tadej7ad Napisano 23. maj, 2017 Prijavi Napisano 23. maj, 2017 Menda res 2018, vendar verjetno ?ele bolj ob koncu leta.Zagotovo povsem nov infotaiment Glej siol.net pri testu cx5 Citiraj Slovenec sem. Ne jamram. Vozim Mazdo.
jacques33 Napisano 23. maj, 2017 Prijavi Napisano 23. maj, 2017 Preveri a mislim da ima Grawe 1% odbitno za vsako ?kodo, kar pomeni vsak parking, steklo, itd cca 250?, lahko da se motim Po mojih izku?njah Grawe nima odbitne fran?ize pri delnih kaskih, razen ?e so v zadnjem letu spreminjali splo?ne pogoje. Grawe ima/je imel mo?nost tudi 0%odbitne fran?ize pri polnem kasku. Se pa strinjam, najprej naj se navede, pod kak?nimi pogoji se zavarovanje sklene, potem pa lahko debatiramo o ceni. Citiraj Mazda6 Sport CD 129 TE Plus-ex Mazda6 SPC CD 150 Revolution
shishko88 Napisano 25. maj, 2017 Prijavi Napisano 25. maj, 2017 Vsem ?elim en lep pozdrav iz moje strani, sem popolnoma nov ?lan tega foruma, saj bom (?e bo vse po planu) naslednji mesec lastnik nove mazde 3 G120 Revolution hatchback, Soul Red ali Black:)..."ali" sem napisal zato, ker bi naj dobil mazdico po hitrem postopku cca 1 mesec in odvisno katera barva bo ?e na zalogi od teh dveh:)...prioriteta je seva Soul Red, totalno jeba?ka barva;) Mazdo sem imel cel vikend na testu in moram re?i, da sem impresioniran nad odli?no vo?njo avtomobila, edina stvar ki me malce moti je ?irina 18" plati?? - 215mm, lep?e bi izgledala z npr 235mm. A ima kdo kak?en dober argument zakaj je temu tako (poraba?)? Hvala Darko Citiraj Y.O.L.O.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.