jan77 Napisano 4. september, 2014 Prijavi Napisano 4. september, 2014 Zanima me, ?e ima mogo?e gdo za prodat okrasne pokrov?ke za alu. plati??a?? ?e je mo?no original.hvala, lp. Citiraj
schurda Napisano 5. september, 2014 Prijavi Napisano 5. september, 2014 Zanima me, ?e ima mogo?e gdo za prodat okrasne pokrov?ke za alu. plati??a?? ?e je mo?no original.hvala, lp.ALU??? Misli? jeklena? Pa mero bi bilo, ?e da? zraven: 15", 16", 17" 18". Citiraj Turbinca ma?inca, gremo na vinca!
jstdoma Napisano 5. september, 2014 Prijavi Napisano 5. september, 2014 Pomoje rabi tole http://www.ebay.co.uk/itm/4st-x-Silikon-Nabenkappen-Radkappe-Alufelgen-60mm-55mm-fur-MAZDA-/151295532752 Citiraj
Baby Viper Napisano 5. september, 2014 Prijavi Napisano 5. september, 2014 Js mam 4 komade srebrne barve, ?e zlo solidno ohranjene. Bili so na 15". Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
jan77 Napisano 8. september, 2014 Avtor Prijavi Napisano 8. september, 2014 take ja =) hvala za pomo? in odgovore. sicer sem ?e re?il. Baby Viper zanima me za kolko bi mi prodali tele 4 komade? Citiraj
Baby Viper Napisano 8. september, 2014 Prijavi Napisano 8. september, 2014 Kaj pa vem,glede na to da bi pri?li z ebaya novi 15? s po?tnino, recimo dam moje za 10? s po?tnino skupaj (lahko tud dostavim KR-LJ) Res da so sicer mal umazani ampak ?e zmer dobr ohranjeni.Je pa tud razlika, te kopije z ebaya imajo mazda znak samo gor naprintan in vpra?anje kdaj se ta nalepka odlima sama od sebe, pri mojih originalih pa je znak dejansko na pokrov?ku. Javi na zs ?e ti ustreza. Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
nili Napisano 6. april, 2015 Prijavi Napisano 6. april, 2015 Jaz rabim original mazda pokrov?ek ?rne barve za 17", ima kdo za prodat, kot je slika ?e zgoraj (4kom) Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.