sashy Napisano 5. september, 2014 Prijavi Napisano 5. september, 2014 Pozdravljeni Mi lahko nekdo pomaga, sem lastnik mazde 6 dizel 2.0 sportcombi 143km letnik 2006 Imam te?ave z v?igom, ko je avto mrzel v?ge, ko se pa motor zagreje pa ni mo?nosti da ga v?ge?. Avto samo vergla v prazno, kot da enostavno ne dobi goriva, mehanik pa se u?i na mojem avtu. Pravi da bi naj zato bil kriv senzor obratov. Jaz sem pa bral te forume in videl da nekdo omenja regulator tlaka nafte v prostem teku. Ma kdo izku?nje da mi lahko pomaga, ra?unalnik pa ne poka?e nobene napake na avtu lp Citiraj
Gelipter Napisano 5. september, 2014 Prijavi Napisano 5. september, 2014 Ej vidim da se ta tvoj mehanik res u?i na tvoji mazdi..?koda avta zato predlagan da pelje? mazdo na?emu mojstru Dr. Pelkotu v Medvode.ti bo pomagal..LP Ale?? Citiraj
sashy Napisano 6. september, 2014 Avtor Prijavi Napisano 6. september, 2014 Ej vidim da se ta tvoj mehanik res u?i na tvoji mazdi..?koda avta zato predlagan da pelje? mazdo na?emu mojstru Dr. Pelkotu v Medvode.ti bo pomagal..LP Ale??Pozdravljen Z veseljem bi ga odpeljal ampak avto ve? ne v?ge od v?eraj in je lahko samo vle?na slu?ba. Ima? mogo?e kak njegov kontakt, da ga povpra?am za nasvet. Hvala Citiraj
KAALman Napisano 6. september, 2014 Prijavi Napisano 6. september, 2014 Pozdravljen Z veseljem bi ga odpeljal ampak avto ve? ne v?ge od v?eraj in je lahko samo vle?na slu?ba. Ima? mogo?e kak njegov kontakt, da ga povpra?am za nasvet. Hvala http://www.mazdaklub.si/2012/07/avto-pelko-d-o-o/ 1 Citiraj LP KAALman
sashy Napisano 6. september, 2014 Avtor Prijavi Napisano 6. september, 2014 evo avto sem pripeljal od mehanika, baje je samo zamenjal neke varovalke sedaj spet ho?em v?gat avto pa sem na enakem, s tem da danes pa se poka?e napaka avta in sicer utripa kontrolna lu?ka varnostnega sistema ma kdo idejo kaj narest, je mel kdo primer Citiraj
skydriver6 Napisano 6. september, 2014 Prijavi Napisano 6. september, 2014 To je signalna lu?ka da ne raspozna kod klju?a. ?e ma? rezervni, probaj, al pa zamenjaj baterijo. Po tem pa morda bo iskao novo kodiranje. Citiraj error driver 6
ADNAN Napisano 7. september, 2014 Prijavi Napisano 7. september, 2014 PozdravljeniProblem je v regulatoru pritiska goriva IMV ventil, ?e avto topel ne vzge Citiraj
jures Napisano 7. september, 2014 Prijavi Napisano 7. september, 2014 Tole ni IMV Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 7. september, 2014 Prijavi Napisano 7. september, 2014 Tole ne bo IMV ampak je verjetno ?ist elektri?ni problem... oziroma klju?avnica ne prepozna "magnetka" na klju?u in zato ne izklopi imobilizatorja. Probaj z rezervnim klju?em. Po moje bo tole stvar za kak?nega avtoelektri?arja. Citiraj
sashy Napisano 8. september, 2014 Avtor Prijavi Napisano 8. september, 2014 Tole ne bo IMV ampak je verjetno ?ist elektri?ni problem... oziroma klju?avnica ne prepozna "magnetka" na klju?u in zato ne izklopi imobilizatorja. Probaj z rezervnim klju?em. Po moje bo tole stvar za kak?nega avtoelektri?arja.Pozdravljen sprobal sem rezervni klju? in stvar je enaka ta lu?ka vedno utripa ko je avto vgasnjen, sredi vo?nje ?e seveda avto sploh v?ge pa ne gori, signalna lu?ka za KEY pa gori zeleno mislim za znoret Citiraj
jures Napisano 8. september, 2014 Prijavi Napisano 8. september, 2014 Centrala za kljuc potem Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.