Benjamin Kokic Napisano 7. september, 2014 Prijavi Napisano 7. september, 2014 zivjo.vozim ford probe 1993 2.5 v6 motor je mazdin prevo?enih 275000. kupil sem ga od 1.lastnika, redno servisiran... na 1000 km mi je porabil okoli 6dcl olja s tem da ga umes kdaj pa kdaj vozim na 5k obratov in na visokih obratih zelo kadi belo. zanima me ali je to normalna poraba olja in ali bi to porabo olja odpravil z menjavo teflonov?. hvala ze v naprej Citiraj
Deeyan Napisano 7. september, 2014 Prijavi Napisano 7. september, 2014 Pri teh kilometrih je ze normalno, da ti porabi neki olja. Mogoce bi porabo delno resu s tefloni, kej vec pa z menjavo batnih obrockov 1 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
mazda_mx Napisano 12. september, 2014 Prijavi Napisano 12. september, 2014 Batni obrocki so zamasceni in ne tesnijo. Odpret motor ocistit bate in batne obrocke. Sproti se menjat teflone. Standardna procedura za te motorje. 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.