arya Napisano 9. september, 2014 Prijavi Napisano 9. september, 2014 Pozdravljeni, v kratkem bom kupila nov avto, odlo?am pa se med mazdo 2, 1.5, gta, letnik 2010 ali pa hyundai i20 1.3, letnik 2014 tisto ponudbo go brasil ki je dobro opremljen. Mazda je bila slu?beni avto avtohi?e, in so z njim naredili manj kot 10.000 km na leto in poleg poprave odbija?a ni bilo drugih popravil. Izbira se mi zdi nemogo?a in prosim za pomo? pri izbiri:) Citiraj
mazdaman Napisano 9. september, 2014 Prijavi Napisano 9. september, 2014 Mazda je lep?a in se lep?e vozi, Hyundai pa je vseeno nov. :ne vem: Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
arya Napisano 9. september, 2014 Avtor Prijavi Napisano 9. september, 2014 sej to!! pa 1.5 masina, pa gta oprema, hyundai je pa nov ( ki ima tudi kar v redu opremo)... Citiraj
mazdaman Napisano 9. september, 2014 Prijavi Napisano 9. september, 2014 Ste pogledali tudi za novo Mazdo2 Imajo posebne opreme (Tamura in Takumi) in bolj?e cene. Mora? vedeti, da sta oba modela na koncu svoje prodajne poti, ker je nov model pred vrati. Tako se proizvajalci trudijo z cenami in opremo prodati ?e zadnje kose. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
arya Napisano 9. september, 2014 Avtor Prijavi Napisano 9. september, 2014 novo mazdo 2 sem gledala, sam se mi zdi da pri hyundai, pri tej go brasil ponudbi dobi? ve? opreme. Citiraj
Z M A J Napisano 9. september, 2014 Prijavi Napisano 9. september, 2014 Predlagam, da se zapelje? z obema, pa ti bo v trenutku jasno kateri ti bolj ustreza, ker pa? okusi so razli?ni. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Grega_ Napisano 9. september, 2014 Prijavi Napisano 9. september, 2014 Kje ste na?li i30 z 1.3 motorjem? so 1.4,1.6 pa dizli. Tisti s primerljivim motorjem od dvojke gta se za?nejo pri 15t eur. Druga?e pa najbolje da se zapelje? in vidi? kako pa kaj. Sicer je avto nov, meni osebno je pa notri res grd...kot da bi gledal transformerje pa ?e grda nekako morda osvetlitev. 1 Citiraj
arya Napisano 9. september, 2014 Avtor Prijavi Napisano 9. september, 2014 hyundai i20 ima 1.3:) mazda je pa 2010 letnik. kateri avto ima grdo notranjost? upam da bom dobila moznost da se zapeljem en krog...res pa ne vem kerga se bolj spla?a....hyundai i20 je 10.500, ma sicer 1.3 masino sam je nov. mazda 2 ima pa 1.5 masino pa gta oprema, sam je pa 2010 letnik, cena okrog 9000, pa avtohi?a ga je uporabljala samo ima zelo malo prevo?enih km, pa sam po?kodba odbija?a (iz zanesljivih virov)...jao jao res nevem... Citiraj
Grega_ Napisano 9. september, 2014 Prijavi Napisano 9. september, 2014 Uuuffff sorry, sem prehitro prebral in gledal i30...no notranjost hyunadia je ?e vedno tak?na kot da bi gledal transformerje Sier i20 nisem vozil, dvojko pa, in meni je bilo povsem OK, sicer ta ?voh razli?ico, gta je seveda toliko bolj?a. Kaj pa takumi....oprema je odli?na, ker Takumi je zadnja verzija dvojke pred novo, sicer je pa motor ?vohnej, sicer pa se ?e vedno tudi ta lepo vozi. http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=8568399&show=1&avto=Mazda%20Mazda2%20TAKUMI Citiraj
SpEkTr Napisano 9. september, 2014 Prijavi Napisano 9. september, 2014 To mor? po peljat, oba avta. Grem stavit da je dvojka bolj vozna od hyundaia.. 1 Citiraj
g.Wankel Napisano 9. september, 2014 Prijavi Napisano 9. september, 2014 Ja Hyundai i20, bo zdej nov, tko da pri?akujem da bodo ?e spustili cene, trenutnemu modelu... Citiraj
ziga.mazda Napisano 10. september, 2014 Prijavi Napisano 10. september, 2014 Mazda je Mazda pa fertikKar se ti?e motorja je pa zelo ?ivahen ?e je v pravih rokah Citiraj
smrekca Napisano 2. februar, 2016 Prijavi Napisano 2. februar, 2016 Pozdravljeni, ne najdem primernej?ega mesta, pa bom kar tukaj vpra?al.Sem lastnik Hyundai i30 modela in me zanima, kje opravljate servise?Moram opraviti veliki servis in me zanima, ?e ima kdo kak?ne izku?nje s slede?imi ponudniki Lahko tudi od katerega drugega poobla??enega serviserja, ?e kdo pozna kak?nega dobrega. Citiraj
robertos664 Napisano 2. februar, 2016 Prijavi Napisano 2. februar, 2016 se ti zdi, da spra?uje? na pravem forumu? Citiraj
Shrek Napisano 2. februar, 2016 Prijavi Napisano 2. februar, 2016 Zamenjaj znamko avta... ... Citiraj
uklopko Napisano 2. februar, 2016 Prijavi Napisano 2. februar, 2016 Nekaj pohval sem slisal na racun hyundai servisa na brncicevi......ce ti kaj to pomeni, in pa avtomerkur v lj. Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Z M A J Napisano 3. februar, 2016 Prijavi Napisano 3. februar, 2016 Moj foter in en kolega sta s Subelj servisom zelo zadovoljna. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
mazdaman Napisano 3. februar, 2016 Prijavi Napisano 3. februar, 2016 Bil pred leti pri Lune?niku pa ni bilo nekih problemov, tudi cena je bila ok. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Jest Napisano 3. februar, 2016 Prijavi Napisano 3. februar, 2016 Kolegica ze dolga leta hodi k Lusini v Gostece ... in je menda zelo zadovoljna ... Sicer pa se mi zdi, kot da je tale uproabnik samo prilepil par linkov in sodi v kategorijo "spammerji" ... Bomo videli, ce se bo se vrnil cez kaksen dan, da preveri odgovore ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Alex Napisano 3. februar, 2016 Prijavi Napisano 3. februar, 2016 Kolegica ze dolga leta hodi k Lusini v Gostece ... in je menda zelo zadovoljna ... Sicer pa se mi zdi, kot da je tale uproabnik samo prilepil par linkov in sodi v kategorijo "spammerji" ... Bomo videli, ce se bo se vrnil cez kaksen dan, da preveri odgovore ... Meni se tudi zdi, da je bolj reklama za servise tukaj od nekoga. ?e te res kaj zanima, sekmalu prijavi?, ?e isti dan in pogleda?, ?e so ostali kaj napisali. Citiraj
backo6 Napisano 4. februar, 2016 Prijavi Napisano 4. februar, 2016 Pozdravljeni Rabil bi par nasvetov glede nakupa mazde 6 CD 140 Sport,je letnik 2008 ima 289000 km prevozeni...Pa me to malo moti puno kilometrov,na kaj moram biti pozoren i par nasvetov glede nakupa.. Vnaprej hvala,upam da mi boste pomagali in svetovali....hvala Citiraj
Z M A J Napisano 5. februar, 2016 Prijavi Napisano 5. februar, 2016 PozdravljenPri teh novejsih izvedbah serije mazde 6 ni nobenih dolocenih tezav razen osnovne stvari kot so problemi na zavorah,dpf filter,egr ventil.LpSimon Pelko Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 5. februar, 2016 Prijavi Napisano 5. februar, 2016 Tule je ogromno napisanega http://www.driving.co.uk/car-reviews/mazda-6-mk2-review-2008-2013/ Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.