SpEkTr Napisano 11. september, 2014 Prijavi Napisano 11. september, 2014 A ?e komu poka pedal sklopke ob pritisku oz. spustu pedala? Na moji je to ?e tretji pedal, prevozil sem od oka dobra 2 jur?ka od menjave, in se po?asi spet ogla?a. Zaenkrat samo zjutraj prva dva pritiska, ampak glede na izku?nje se to s?asoma poslab?a in poka vedno! Na servisu pa pravijo, da je to ?e modificirana verzija pedala...K**** pa taka modifikacija, ?e je isto ko prej. Poka pa baje pri pu?ah..tam naj bi bil luft.. grrrr Citiraj
Boss Napisano 11. september, 2014 Prijavi Napisano 11. september, 2014 Hmmm... meni ni? ne poka. A si preveril, ?e se ti slu?ajno kaj ne zatika ob pedal sklopke... recimo predpra?nik. Citiraj
SpEkTr Napisano 11. september, 2014 Avtor Prijavi Napisano 11. september, 2014 Je tak kovinski zvok. O?itno ima? drugo serijo pedala... Citiraj
jures Napisano 11. september, 2014 Prijavi Napisano 11. september, 2014 Serijska napaka....spektrovi so ze men menjal, poka pa fedr v pedalu Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
SpEkTr Napisano 11. september, 2014 Avtor Prijavi Napisano 11. september, 2014 Ne vem ?e je fedr. Jure je sicer rekel da so pu?e. ma jezi me, ker re?ejo, enkrat se menja in to je to. A poka ?e vedno... 1 Citiraj
jures Napisano 11. september, 2014 Prijavi Napisano 11. september, 2014 Krzisnik je rekel feder, ker prvic so ga namasal pa je blo bolje pol pa spet kmalu poka poka, sej se sami ne vem ce vedo Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
SpEkTr Napisano 11. september, 2014 Avtor Prijavi Napisano 11. september, 2014 Jaz sem doma mazal, pa ni bilo haska... Kaj pa vem. Bomo v videli... Citiraj
jotko Napisano 12. september, 2014 Prijavi Napisano 12. september, 2014 Kriva je pu?a na pedalu skozi katero gre feder... Citiraj
SpEkTr Napisano 12. september, 2014 Avtor Prijavi Napisano 12. september, 2014 Nekaj takega, bom predlagal na servisu, ?e bodo sami za?eli delati pu?e.. Citiraj
Stirna Napisano 5. december, 2014 Prijavi Napisano 5. december, 2014 Tudi meni je za?elo pokati ko pritisnem pedal. Ali je to nujno popraviti??e me ne moti, pa cena tega popravila, ?e je kdo ?e popravljal. 1 Citiraj ?e tvega?, lahko kaj zgubi?.?e ne tvega?, bo? gotovo nekaj izgubil.Najve? pa tvega?, ?e ni? ne stori?!(Robert Goizneta)
SpEkTr Napisano 5. december, 2014 Avtor Prijavi Napisano 5. december, 2014 Nujno je samo toliko, kolikor tebe moti Mene ful. Pedal pa stana malo ?ez 300? na servisu. Citiraj
Stirna Napisano 5. december, 2014 Prijavi Napisano 5. december, 2014 Nujno je samo toliko, kolikor tebe moti Mene ful. Pedal pa stana malo ?ez 300? na servisu.Uf, na pa spet. ma kaj je prou nujno to zamenjat. Se da samo en kos zamenjat al komplet? Citiraj ?e tvega?, lahko kaj zgubi?.?e ne tvega?, bo? gotovo nekaj izgubil.Najve? pa tvega?, ?e ni? ne stori?!(Robert Goizneta)
SpEkTr Napisano 5. december, 2014 Avtor Prijavi Napisano 5. december, 2014 Mogo?e za za?etek proba? s kako mastjo mal podmazat, samo bo ?ez ?as pokanje spet nazaj. Zdej, ?e si strojnik, bi lahko naredil nove pu?e, ker je baje tam problem, ker dobijo luft. Eni pravijo sicer, da je feder, samo dvomim. Mogo?e res za za?etek proba? namazat s kako mastjo. Citiraj
Katjaa Napisano 5. december, 2014 Prijavi Napisano 5. december, 2014 Mislim, da se to dogaja tudi pri nas. Citiraj
SpEkTr Napisano 5. december, 2014 Avtor Prijavi Napisano 5. december, 2014 ja, to je rak rana teh mazd. ?alostno je, ko ti na servisu re?ejo da ti menjana pripada samo enkrat. Tudi ?e ima? v garanciji avto. 1 Citiraj
Katjaa Napisano 6. december, 2014 Prijavi Napisano 6. december, 2014 ja, to je rak rana teh mazd. ?alostno je, ko ti na servisu re?ejo da ti menjana pripada samo enkrat. Tudi ?e ima? v garanciji avto.Na? ni ve? v garanciji. Gre v sredo na redni servis k Pelkotu pa bomo ?e to rekli Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.