jures Napisano 22. januar, 2015 Avtor Prijavi Napisano 22. januar, 2015 Pocasi dobiva look, potrebna so se zakljucna dela v gradbenistvu, predvsem lepotna. Ampak sem zadovoljen, suhi bomo. Za lepoto sem pa ze rekel da me boli en organ. 1 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Slivka Napisano 22. januar, 2015 Prijavi Napisano 22. januar, 2015 Pocasi dobiva look, potrebna so se zakljucna dela v gradbenistvu, predvsem lepotna. Ampak sem zadovoljen, suhi bomo. Za lepoto sem pa ze rekel da me boli en organ. Ti preko veze zrihtam pregled pri urologu? In pazi, da tega o lepoti ne zve tvoja ?ena... Citiraj
jures Napisano 22. januar, 2015 Avtor Prijavi Napisano 22. januar, 2015 Tudi ostalo pohistvo bo belo, miza pulti Ti preko veze zrihtam pregled pri urologu? In pazi, da tega o lepoti ne zve tvoja ?ena...Ne klic hudica....saj bo kmalu ze obvezen pregled 1 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 25. januar, 2015 Avtor Prijavi Napisano 25. januar, 2015 Zmankal belega spraya zato sem posegel po kreativnih presezkih.... 1 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 26. januar, 2015 Avtor Prijavi Napisano 26. januar, 2015 En cenovni pregled: prikolica 1800?do sedaj stanje v Merkurju - vse tam kupil 500?+ toli pod 80?manjka ?e nekaj barve, ve?inoma imam vse+ prenosni kemi?ni wc bolha ene 40? torej bo rahel preseg zadanih 2.500? za prikolico, vseeno zadovoljen, ker bo dr?ala. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 16. marec, 2015 Avtor Prijavi Napisano 16. marec, 2015 Z veseljem sporocam, da manjka samo se:Del linoleja-podna, police v omari in seveda en temeljit pucung tretma. Dobila je ze dodatke za bicikl, predelan prtljaznik za kljuko...ves zelezje podna - nogice, nosilci so nazaj z novimi maticami, plinska pec je demontirana namesto nje je el konverter.Najvecji izziv je sedaj kam hudica dat nas mali tv Kaj je to? Priklop za traktor? A kdo to rabi, ker je samo odvecna teza.... 4 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Slivka Napisano 17. marec, 2015 Prijavi Napisano 17. marec, 2015 Kaj je to? Priklop za traktor? A kdo to rabi, ker je samo odvecna teza.... Kolikor vidim iz te slike, je nosilec priklopa za stari model "goseni?arja", s katerim zmanevrira? prikolico na prostor, ?e ne zna? rikvercat. Zdaj so ti pripomo?ki narejeni druga?e: dva elektromotorja pri vsaki gumi, spredaj pa kar pomo?no kolo na "?tangi"... Upam, da sem dovolj dobro razlo?il, da ve?, o ?em se gre... Citiraj
Slivka Napisano 17. marec, 2015 Prijavi Napisano 17. marec, 2015 t.i. mover E, to. Pa se nisem mogel spomniti, kako se mu re?e. Citiraj
daSKAn Napisano 17. marec, 2015 Prijavi Napisano 17. marec, 2015 Dobr si. Vsaka ?ast. Zame je edin barva mal.. no .. specifi?na. Bom pa vsaj vedu komu hupam, ?e bom za tem na cesti obti?al. Citiraj
jures Napisano 17. marec, 2015 Avtor Prijavi Napisano 17. marec, 2015 Dobr si. Vsaka ?ast. Zame je edin barva mal.. no .. specifi?na. Bom pa vsaj vedu komu hupam, ?e bom za tem na cesti obti?al. maribor!!!!!E, to. Pa se nisem mogel spomniti, kako se mu re?e.karkol je je ze reciklirano....Ta da.....fukis podenj Sem hotel kar tisti samorazlivni podenj (maso) a ko sem videl ceno sem sel na kolena limat linolej.... 1 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Stroker Napisano 18. marec, 2015 Prijavi Napisano 18. marec, 2015 Priden, priden. Lepo si po?timal. Citiraj LIFE, IN ORDER OF IMPORTANCE: FOOD, SHELTER, AND A PAIR OF VERY LOUD SPEAKERS.
Gelipter Napisano 18. marec, 2015 Prijavi Napisano 18. marec, 2015 Ej...jure pohvala res si se potrudil ...super???lp Citiraj
jures Napisano 19. marec, 2015 Avtor Prijavi Napisano 19. marec, 2015 Hvala Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
uklopko Napisano 22. marec, 2015 Prijavi Napisano 22. marec, 2015 Adli?no. Imam pa ?e nekaj ogljikovih vlaken zate;-) kako si s ?asom ju3?Druga?e pa lepo po?timano.Lp Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
jures Napisano 22. marec, 2015 Avtor Prijavi Napisano 22. marec, 2015 Po cetrti komot Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 28. marec, 2015 Avtor Prijavi Napisano 28. marec, 2015 Ponosno je zacela sluziti namenu v njenem drugem obdobju. Jutri slikca na parceli, katero smo res hudo dobr zrihtal. Na 100m2 se prkola kr zgubi Pa seveda najboljsa pica na svetu - to resno mislim, ne mores da je ne bi, hudo hudo dobra 2 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Katjaa Napisano 28. marec, 2015 Prijavi Napisano 28. marec, 2015 Zaupa? kje je ta najbolj?a pica? Citiraj
Slivka Napisano 28. marec, 2015 Prijavi Napisano 28. marec, 2015 Si mogo?e naredil ra?unico, koliko te je ko?talo vse skupaj? A bi bilo mogo?e bolje v ?tartu dat malo ve? denarja za prikolico, pa "pri?parat" ?as in delo? Citiraj
Gelipter Napisano 28. marec, 2015 Prijavi Napisano 28. marec, 2015 Ej...jure ,tudi mene zanima kje je to...?lp:-) Citiraj
jures Napisano 29. marec, 2015 Avtor Prijavi Napisano 29. marec, 2015 Pizza: San Giacomo Rovinj, treba poiskati med ulcamiPrikola: vsaj jurja na bolje ker za 2300 ne bi dobil prikolce s pogradi ki je 100 posto diht in vse ok, po 6ih letih kampiranja v prikli vem da ni prikolce ki jo samo postavis in to je to, take so od 10k naprej, najvecja napaka ki jo folk dela je da ne spusti vode ven oz jo osusijo in potem led dela svoje FotkeVreme je pa majka....kratki rokavi 4 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Gelipter Napisano 29. marec, 2015 Prijavi Napisano 29. marec, 2015 Ej...lepa lokacija super...dobro si to zrihtal..LP??? Citiraj
jures Napisano 29. marec, 2015 Avtor Prijavi Napisano 29. marec, 2015 Cista jeba Pa se malo ambienta (in marketinga) 1 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
SpEkTr Napisano 29. marec, 2015 Prijavi Napisano 29. marec, 2015 Jure, super je . Upam, da se kaj oglasimo pri vas. Citiraj
jures Napisano 29. marec, 2015 Avtor Prijavi Napisano 29. marec, 2015 Sosedne parcele so bse prazne Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.