Quercus Napisano 19. september, 2014 Prijavi Napisano 19. september, 2014 Pozdravljeni! Upam,da mi lahko pomagate glede tega.Te dni kot veste je kar dosti oziroma skoraj stalno de?evalo in sem imam omenjeno funkcijo pri?gano kar non-stop. Je to res, kar nekateri pravijo, da to ?kodi, ?e? da se alternator in akumulator ne polnita dovolj? Hvala! Citiraj
uklopko Napisano 20. september, 2014 Prijavi Napisano 20. september, 2014 Super.....povej tistemu da je retardiran. Kake ideje ma folk. Oprost izrazu. Nic ni narobe.... ti sam kuri. Bos prej sipo ali pa grelno nitko prekuril ;-) 1 Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Quercus Napisano 20. september, 2014 Avtor Prijavi Napisano 20. september, 2014 Super.....povej tistemu da je retardiran. Kake ideje ma folk. Oprost izrazu. Nic ni narobe.... ti sam kuri. Bos prej sipo ali pa grelno nitko prekuril ;-)Komu naj to povem?A tebi se je zgodilo, da se ti je zadeva prekurila? Citiraj
Slivka Napisano 20. september, 2014 Prijavi Napisano 20. september, 2014 Ja, se zgodi, da grelna nitka na ?ipi pregori. Ja, je altenator nekaj bolj obremenjen. Nikakor pa ne preobremenjen. Ja, ?e ima? to vklopljeno ob zagonu motorja, je akumulator bolj obremenjen. Nekatera vozila imajo zato narejeno tako, da ob aktiviranju ?tarterja ugasnejo vse druge porabnike. Ko pa motor te?e, alternator dovolj polni akumulator, da se ni bati, da bi se kaj izpraznilo... Ja, ljudje imajo ?udne ideje. Citiraj
Z M A J Napisano 20. september, 2014 Prijavi Napisano 20. september, 2014 @Quercus, prijatelj mojega prijatelja, pravzaprav njegov sosed, je imel v rajnki Yugi legendarno vozilo z oznako Koral 45, ta je imel dobesedno neuni?ljivo gretje zadnjega stekla, saj so ga menda skoraj vsako jutro pozimi ali v de?evju potiskali, pri tem pa jih NIKOLI ni zeblo v roke. Skratka pohvalno, o?itno je bil ta Kragujev?ki izdelek res KVALITETEN. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Quercus Napisano 20. september, 2014 Avtor Prijavi Napisano 20. september, 2014 @Quercus, prijatelj mojega prijatelja, pravzaprav njegov sosed, je imel v rajnki Yugi legendarno vozilo z oznako Koral 45, ta je imel dobesedno neuni?ljivo gretje zadnjega stekla, saj so ga menda skoraj vsako jutro pozimi ali v de?evju potiskali, pri tem pa jih NIKOLI ni zeblo v roke. Skratka pohvalno, o?itno je bil ta Kragujev?ki izdelek res KVALITETEN. Poznamo ta legendarni vic Koliko pa omenjeni grelec porabi energije? Citiraj
uklopko Napisano 20. september, 2014 Prijavi Napisano 20. september, 2014 Meni se ni zgodilo da bi se gretje prekurlo.....sem jih pa kar nekaj popravil ko sem bil zaposlen kot avtoelektricar. Pa se to so bile mehanske poskotbe grelne nitke tko da kaka vmes ni grela ipd.Koliko porabi manj kot H4 zarnica ha ha ha Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Quercus Napisano 20. september, 2014 Avtor Prijavi Napisano 20. september, 2014 Meni se ni zgodilo da bi se gretje prekurlo.....sem jih pa kar nekaj popravil ko sem bil zaposlen kot avtoelektricar. Pa se to so bile mehanske poskotbe grelne nitke tko da kaka vmes ni grela ipd.Koliko porabi manj kot H4 zarnica ha ha haAha.Ho?e? re?i,da je poraba majhna in da ni problema, samo da rade pregorijo tiste nitke na omenjeni foliji na steklu ? Citiraj
Slivka Napisano 21. september, 2014 Prijavi Napisano 21. september, 2014 Ne vse hkrati. Enkrat ena, pa ?ez kak?ni dve leti ?e kak?na, pa ?ez kak?no leto ?e kak?na... Pa ?e to se za?ne, ko je ?e v letih. Je pa res (pa ne vem zakaj), da ve?, ko jih je pregorenih, hitreje gredo ?e ostale... Citiraj
uklopko Napisano 21. september, 2014 Prijavi Napisano 21. september, 2014 ne vzemi to dobesedno........ imej pri?gano kadar potrebuje?,in ne kompliciraj . Saj to ne crkne kar tako, odpove pa lahko tako kot karkoli v avtu jaz pa sem porajtal v moji mazdi l.09 pri?gem gretje in se samodejno sklopi po cca 20minutah nisem glih ?topal,sem pa parkrat pogledal ?e mi je ?e pregorelo. 1 Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Gelipter Napisano 21. september, 2014 Prijavi Napisano 21. september, 2014 ne vzemi to dobesedno........ imej pri?gano kadar potrebuje?,in ne kompliciraj . Saj to ne crkne kar tako, odpove pa lahko tako kot karkoli v avtu jaz pa sem porajtal v moji mazdi l.09 pri?gem gretje in se samodejno sklopi po cca 20minutah nisem glih ?topal,sem pa parkrat pogledal ?e mi je ?e pregorelo.Ej mojster enako to deluje pri moji mazdurini ..LP ale?e 1 Citiraj
Quercus Napisano 21. september, 2014 Avtor Prijavi Napisano 21. september, 2014 Videvam ja,da se to pri starej?ih vozovih dogaja.A to govorite za model 6 ? Citiraj
schurda Napisano 22. september, 2014 Prijavi Napisano 22. september, 2014 Ej mojster enako to deluje pri moji mazdurini ..LP ale?eIsto. Sicer pa klima in zadeva je re?ena. ?e ti nitke pregorijo, kupi tisto teko?ino za popravljanje nitk (beri - za odklepanje AMD procesorjev). 2 selotejpa na vsako vsao stran nitke in pofarba?. Ko se posu?i, je zadeva re?ena. Citiraj Turbinca ma?inca, gremo na vinca!
uklopko Napisano 22. september, 2014 Prijavi Napisano 22. september, 2014 Isto. Sicer pa klima in zadeva je re?ena. ?e ti nitke pregorijo, kupi tisto teko?ino za popravljanje nitk (beri - za odklepanje AMD procesorjev). 2 selotejpa na vsako vsao stran nitke in pofarba?. Ko se posu?i, je zadeva re?ena.to?no tako !Tista teko?ina je prevodna zato jo lahko komot popravi? Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Quercus Napisano 23. september, 2014 Avtor Prijavi Napisano 23. september, 2014 Mimogrede bi vpra?al ?e, ali je mo?no, da ?e zadevo dolgo ne uporablja?, da se zgodi, da zadeva enostavno zarusta? Citiraj
rendy Napisano 23. september, 2014 Prijavi Napisano 23. september, 2014 Mimogrede bi vpra?al ?e, ali je mo?no, da ?e zadevo dolgo ne uporablja?, da se zgodi, da zadeva enostavno zarusta?Seveda je mo?no, na kontaktih se pojavi "volk". Enostavno pobrusi? kontakte in je zadeva re?ena. To pa vem, ker se je prijateljevem prijatelju to dogodilo in smo dolgo tuhtali kaj in kako. 1 Citiraj
Quercus Napisano 24. september, 2014 Avtor Prijavi Napisano 24. september, 2014 Seveda je mo?no, na kontaktih se pojavi "volk". Enostavno pobrusi? kontakte in je zadeva re?ena. To pa vem, ker se je prijateljevem prijatelju to dogodilo in smo dolgo tuhtali kaj in kako.Aha.Ste to ugotovili, ko je vklopil omenjeno funkcijo in v vla?nem vremenu ni delovala? Citiraj
uklopko Napisano 24. september, 2014 Prijavi Napisano 24. september, 2014 Pi... a si glup al se delas glupega......sory filma je zmankal,dddddd ne ugotovili so ko so avto zazgali.....a ti je treba narisat jooooj........? Omenil si problem,dobil kup odgovorov,zdej pa pejd pa probavej pa nehi jebat folk s temi kr neki poduprasaji. Ja ne kdaj pa bo pr?gal ko bo 30+ zih ne.A ti dela al ne dela.....?e dela uporabljej, ko pa crkne bo? pa kompliciral.... Lp 1 Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.