Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

Ufff ?koda  kako ti je to uspelo polomit(se zgodi) nima? kej 

Upam da najde? in sem prepri?an da se bo kje na?lo  kar i??e? ;)

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Napisano

Zanimivo da imajo novej?i modeli ?e vedno te konzole  :o Se je spomnim iz moje rde?ke (.91). Poglej po netu, ziher se da to dobit za male pare ;)

mazda-323f-18-glx-98.png
Napisano

menjal sem ?arnico(osvetlitev) sestavil stvari skupaj,potem pa se je zgleda vodilo pri tem spodnjem levem gumbo nekam zataknilo ker se ni prestavljalo levo-desno kot se je prej predno sem razdrl,in ja na?alost tak dolgo ?latal gumb da ga odlomil! baje da naj bi konzola pasala tudi od mazde mx-3 sicer pa nevem ?e to dr?i?! ?e se uspe najdit tak?na konzola se pa priporo?am ?e za mojstra ki zna to potem zamenjat v vozilu,da nebom sam zopet kaj uni?il hehe :closedeyes:

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.