Symon Napisano 14. oktober, 2014 Prijavi Napisano 14. oktober, 2014 Kolikor vem je tole Feri ja. Saj sem nekje napisal, da smo ?li na ogled. Citiraj
V0RT3X Napisano 15. oktober, 2014 Prijavi Napisano 15. oktober, 2014 http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=8951132&show=2 Ta je podobna eni k je bla v?as na bolhi, se mi zdi da je bla isto MB tablica. Pa spodi se vid da je malo rjava pod pragovi. Citiraj
LabiGT Napisano 15. oktober, 2014 Prijavi Napisano 15. oktober, 2014 danes je prisel mojo mx5 pogledat rLipan...ze ideja, da bi jo prodal boli...sam po drugi strani se z avtom vozim ful mal, in v prihodnje se manj.. jaoo vat tu du vat tu du 1 Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
jures Napisano 15. oktober, 2014 Prijavi Napisano 15. oktober, 2014 Buy NC Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
mazdaman Napisano 16. oktober, 2014 Prijavi Napisano 16. oktober, 2014 buy http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=8907814&show=1&avto=Mazda%20MX-5%202.0i%20Revolution kot nova in pri tebi bi tak?na tudi ostala no verjetno bi jo moral prebarvat, da ne bo? imel gospodinjskega aparata. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
LabiGT Napisano 16. oktober, 2014 Prijavi Napisano 16. oktober, 2014 ok folk, jaz nocem kupit avta (ker ga ze imam ane), jaz se ga hocem znebit, zaradi vegetiranja 1 Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
mazdaman Napisano 16. oktober, 2014 Prijavi Napisano 16. oktober, 2014 ok folk, jaz nocem kupit avta (ker ga ze imam ane), jaz se ga hocem znebit, zaradi vegetiranjaPa ?e je sedaj nisi vozil pol leta dosti km ?e ne pomeni, da je ne uporablja?. Ti si z njo naredil ve? kot pa marsikateri drug. Zdaj, ?e ne pri?akuje? ?e Ueeee jo bo? verjetno ?e vseeno malo poleti uporabljal in ?e ni problem v ceni registracije jo obdr?i. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
g.Wankel Napisano 16. oktober, 2014 Prijavi Napisano 16. oktober, 2014 Jzt bi pa mel belo NC no ?e rumene nikjer ne bi na?u Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.