asddas Napisano 29. september, 2014 Prijavi Napisano 29. september, 2014 Pozdravljeni! V svojo Mazdo6 GH z bose ozvo?enjem sem vgradil aftermarket radio iz Kitajske. Vse dela OK, mote? je samo konstanten ?um iz zvo?nikov. Ker vem da je tukaj kar nekaj junakov, ki so vgradili aftermarket variante radijev me zanima ali se je ta te?ava pojavila tudi pri vas in ?e, kako ste jo re?ili? lp Citiraj
iceman22 Napisano 29. september, 2014 Prijavi Napisano 29. september, 2014 dj probaj se mal igrat z zvokom oziroma nastavitvam. js ce dam recimo zvrst "rock" mi sumi drugace pa ne.. ?um se pojavi sam ko je radio cist mal naglas ane? Citiraj www.trziskisladoled.si
asddas Napisano 29. september, 2014 Avtor Prijavi Napisano 29. september, 2014 dj probaj se mal igrat z zvokom oziroma nastavitvam. js ce dam recimo zvrst "rock" mi sumi drugace pa ne.. ?um se pojavi sam ko je radio cist mal naglas ane?Equalizer precej vpliva na ?um. Sem nalo?il Poweramp, ki ima precej dober equalizer in sem dokaj dobro pridu?il ?um ni pa odpravljen. Poslu?anje radia pa je druga zgodba, ker ni isti equalizer, tam pa je kar ?um. Je pa res, da je ?um najbolj sli?en kadar je radio na tiho, z ve?anjem glasnosti je ?um vedno manj sli?en. Malo sem ?ital po tujih forumih in predlagajo bolj?o ozemljitev ali filter ?uma (ground loop isolator). Citiraj
SpEkTr Napisano 29. september, 2014 Prijavi Napisano 29. september, 2014 Kje si ti in?taliral poweramp? Na radio ki je v avtu al kaj? Citiraj
asddas Napisano 29. september, 2014 Avtor Prijavi Napisano 29. september, 2014 Kje si ti in?taliral poweramp? Na radio ki je v avtu al kaj?Ja, android 4.2.2 je gor. Sem od marca dalje spremljal razvoj teh enot, sedaj pa so odpravili ve?ino te?av in sem se odlo?il za nakup. Citiraj
SpEkTr Napisano 29. september, 2014 Prijavi Napisano 29. september, 2014 Aja to pa, mi mamo ?e windows ce Sej na?eloma je ok, moti pa me, da je recimo ko poslu?a? radio, totalno kur?ev zvok. Basov kot da jih ni (pa mam sub) notri, ne dela TA,... Citiraj
asddas Napisano 29. september, 2014 Avtor Prijavi Napisano 29. september, 2014 Radio je res bolj tak tak, basov pa imam skoraj preve? Citiraj
uklopko Napisano 29. september, 2014 Prijavi Napisano 29. september, 2014 Da se jaz malo pomesam se v to temo. Tudi sam ze nekaj ?asa zbiram aftermarket radio kot zamenjavo. Vendar ne vem kaj bi vtaknil....ker cenovni razpon je od 200-800?. Nebi pa prevec dal ha ha. Kak prwdlog ?e? Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
jures Napisano 29. september, 2014 Prijavi Napisano 29. september, 2014 Ta k sem ga jaz kupil (spektr) je kr zakon za ta dnar Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
SpEkTr Napisano 30. september, 2014 Prijavi Napisano 30. september, 2014 Je Ok, ?e bi pa sedaj kupoval bi mogo?e vzel na osnovi androida. Sent from my GT-I9505 using Tapatalk Citiraj
iceman22 Napisano 30. september, 2014 Prijavi Napisano 30. september, 2014 Da se jaz malo pomesam se v to temo. Tudi sam ze nekaj ?asa zbiram aftermarket radio kot zamenjavo. Vendar ne vem kaj bi vtaknil....ker cenovni razpon je od 200-800?. Nebi pa prevec dal ha ha. Kak prwdlog ?e?ce te kj vec zanima oziroma ce bi rad zamenjal ti lahko prodam js mojo enoto.. ima 8 incni zaslon 800x480.. skratka super zadeva.. Citiraj www.trziskisladoled.si
uklopko Napisano 30. september, 2014 Prijavi Napisano 30. september, 2014 zakaj bi jo pa ti prodal? Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
iceman22 Napisano 30. september, 2014 Prijavi Napisano 30. september, 2014 imas zs Citiraj www.trziskisladoled.si
asddas Napisano 4. oktober, 2014 Avtor Prijavi Napisano 4. oktober, 2014 Zadevo sem uspe?no re?il. Po pregledu konektorjev sem ugotovil, da je bil izhod za zvo?nike vezan preko oja?evalca v radio in ne na preamp. Sem prerezal kable, nalotal ?in?e in pravilno povezal. ?uma ni ve? imam celo ob?utek da radio bolj?e lovi, verjetno samo zaradi tega, ker ni ?uma.... Preveril sem tudi TA funkcijo in deluje brez problema. Sem ?e nekaj let ?lan foruma, mislim da je ?as da se predstavim v ustrezni sekciji tega foruma s slikami, itd....v naslednjih dneh bom uredil. 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.