impostor Napisano 1. oktober, 2014 Prijavi Napisano 1. oktober, 2014 Pozdravljeni! pri?el je ?as, da menjam sprednje diske na moji mazdi. Mi mogo?e lahko svetujete kak?ne diske bi bilo pametno kupiti, ali bodo najcenej?i tudi v redu? Gledal sem nekaj takega: http://www.ebay.de/itm/BREMSE-BREMSEN-SATZ-SET-KIT-BREMSENSET-HINTEN-VOLL-265-MAZDA-/301325191157?pt=DE_Autoteile&hash=item46286187f5 ali pa: http://www.ebay.de/itm/BREMSE-BREMSEN-SATZ-SET-KIT-BREMSENSATZ-BELUFTET-300-VORNE-MAZDA-/371137190234?pt=DE_Autoteile&hash=item566980195a ali pa mogo?e kar komplet vseh ?tirih: http://www.ebay.de/itm/4-BREMSSCHEIBEN-BELAGE-MAZDA-3-BK-VORNE-278-HINTEN-265-BREMSE-SET-SATZ-/360496781993?pt=DE_Autoteile&hash=item53ef485aa9 prosim za nasvete hvala LP Dejan Citiraj
uklopko Napisano 1. oktober, 2014 Prijavi Napisano 1. oktober, 2014 Hej. ?e misli? da si cestni racer potem verjetno bolje da pose?e? malo globlje v ?ep da bo? lahko ziher ustavljal svoj avto. (seveda zavisi kok sedi? na bremzah ) Druga?e pa mislim da tudi pri nam dobi? za ugoden denar diske ki bojo ?isto OK. ?e pa si ?lan mazda kluba pa se spla?a izkoristit ?e kak?en 10% popust pri ka?ni tgovini z avto deli pri katerih imamo popuste Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Deeyan Napisano 1. oktober, 2014 Prijavi Napisano 1. oktober, 2014 Poglej na silux.si Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
impostor Napisano 1. oktober, 2014 Avtor Prijavi Napisano 1. oktober, 2014 Na gumah in brezmah ne mislim niti malo ?parati in z veseljem dam nekaj ? ve?, da potem stvar ?pila tako kot mora. Cestni racer glih nisem, tako da ne rabim res vrhunske opreme za nekaj 100?, ampak najslab?e pa ni tudi ni v redu. Problem je v tem, da pri zavorah nimam pojma kaj je dobro in slabo, lahko sodim samo glede na ceno, ampak kdo pravi da je dra?je tudi bolj?e. Mi lahko mogo?e kako konkretno znamko svetujete? Kak?ni so kaj cenovni okvirji. Na ebayu sem gledal zato, ker iz izku?enj lahko dobi? isto stvar za precej manj denarja. LP Dejan Citiraj
uklopko Napisano 1. oktober, 2014 Prijavi Napisano 1. oktober, 2014 dej pokli? k potokarju,pa v euroton,pa IST,al pa tapos pa primerjaj cene spredne diske ima? ponavadi kake brembo,ATE in cenovno tam od 50-70 na kos za spredni disk potem pa ?e plo??ice nove cca 60? govorim na pribli?no ceno (dosti se nisem zmotil)?e bi pa rad kake navrtane superduper pa potem hude plo??ice , potem hitro pride? preko zastavljene cene Za ta cenovni razred ne bo? odkril ni? novega in morda za 10 ? dra?je kot preko ebay(samo ne rabi? ?akat na po?ilko ) Jaz sem za svojo mazdo 3 ?el k potokarju kupil komplet s plo??icam mislim da cca 150? in to je toLahko pa kontaktira? majstra v medvode avto Peljko pa ti bo povedal kak?na je cena s zamenjavo vred(?e si kje blizu)lp Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Deeyan Napisano 1. oktober, 2014 Prijavi Napisano 1. oktober, 2014 Ploscice sm ze js menju Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.