Shrek Napisano 5. oktober, 2014 Prijavi Napisano 5. oktober, 2014 Ste kaj aktivni? ?ena pije mo?t , jaz pa jem kostanj... Citiraj
Srachko Napisano 6. oktober, 2014 Prijavi Napisano 6. oktober, 2014 Ja odkar sem se odselil z Gori?kega se bolj poredko dokopljem do kak?ne ko?arice kostanjev... Bi pa definitivno pasali Citiraj Plin je za kuhanje, elektrika je za razsvetljavo, diesel je za oranje, bencin... bencin pa je za vozit.
Z M A J Napisano 7. oktober, 2014 Prijavi Napisano 7. oktober, 2014 Ste kaj aktivni? ?ena pije mo?t , jaz pa jem kostanj... Sli?at je kot recept za dober kostanjev piknik. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Shrek Napisano 7. oktober, 2014 Avtor Prijavi Napisano 7. oktober, 2014 O, dober dober...sam po kostanju je pa kriza... Citiraj
Z M A J Napisano 7. oktober, 2014 Prijavi Napisano 7. oktober, 2014 Burja, jugo, burin ali kak?en maestral? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.