Rocky Napisano 12. oktober, 2005 Prijavi Napisano 12. oktober, 2005 kdo vam je delal nalepke, ki jih mate na avtomobilih in kaksna je bla cena? LP, rok Citiraj
poky Napisano 12. oktober, 2005 Prijavi Napisano 12. oktober, 2005 Za nalepke kontaktiraj Kaalman-a!! Cena pa je ko se vidita!! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Rocky Napisano 12. oktober, 2005 Avtor Prijavi Napisano 12. oktober, 2005 hehe, za ni panike, sam mene ne zanima tocno ta, ampak mi bi dal svoje delat... pa sem lih zanc na A.com opazu, da jih mate, pa se mi zdi kul reklama to. Citiraj
vuk Napisano 12. oktober, 2005 Prijavi Napisano 12. oktober, 2005 Kontaktiraj Yavarja-uporabnik YavarX6V6;on je bil dobra du?a. lp vuk Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
David Napisano 12. oktober, 2005 Prijavi Napisano 12. oktober, 2005 David Bi tudi nalepkooo...... Citiraj Feel free....
vuk Napisano 12. oktober, 2005 Prijavi Napisano 12. oktober, 2005 A ne ve? kaj mora? naredit??? Kontaktiraj Kaalmana;jaz mam sicer ?e eno rde?o tukaj,ampak dvomim,da bi jo mel, ?e pa ti jo po?ljem bp. lp vuk Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
KAALman Napisano 12. oktober, 2005 Prijavi Napisano 12. oktober, 2005 SPO?TOVANI UPORABNIKI TEGALE FORUMA ! S tem sporo?ilom slavnostno izjavljam, da ?al nalepk nimam ve?, da paje nekje na forumu (uporabite iskanje) predloga za izdelavo nalepk (mislim da se jo da odpret z programom Corel DRAW ali Photoshop) pa ?e nima ToniX ni? proti, in seveda ostali taglavni, potem "feel free to use it" pa si dajte nalepke kar sami delat... KAALman ma vas rad Citiraj LP KAALman
Symon Napisano 13. oktober, 2005 Prijavi Napisano 13. oktober, 2005 pa sem lih zanc na A.com opazu, da jih mate, pa se mi zdi kul reklama to. KALMan ?e enkrat hvala za nalepkice, se tako lepo poda na mojo kripo. Kot original iz Hiro?ime. Pa vsaj en styling imam na avtu. Citiraj
LEPI Napisano 15. oktober, 2005 Prijavi Napisano 15. oktober, 2005 jST BI TUD ENO ZA NA SVOJO MAZDO A JO MA KER Citiraj
Symon Napisano 15. oktober, 2005 Prijavi Napisano 15. oktober, 2005 Ni ni! Zmanjkalo. BTW a ti si pa v?eraj dobil flyer na Bju kaj? Dobrodo?el! Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.