jures Napisano 5. oktober, 2014 Prijavi Napisano 5. oktober, 2014 Ce ima kdo to knjigo za posodit se priporocam, imamo domace branje, kot ae 20 drugih otrok, knjiznica pa ne sfga vseh... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
mamica Napisano 5. oktober, 2014 Prijavi Napisano 5. oktober, 2014 Mislim, da je pri nas. Malo po?akaj, da preverim. Citiraj Sem poročena že devetnajst let, poleg tega imam šest otrok. Ne moreš me prestrašiti, niti presenetiti, niti šokirati...
jures Napisano 5. oktober, 2014 Avtor Prijavi Napisano 5. oktober, 2014 Super Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
mamica Napisano 5. oktober, 2014 Prijavi Napisano 5. oktober, 2014 Imamo. Kam in kako? Citiraj Sem poročena že devetnajst let, poleg tega imam šest otrok. Ne moreš me prestrašiti, niti presenetiti, niti šokirati...
jures Napisano 5. oktober, 2014 Avtor Prijavi Napisano 5. oktober, 2014 Ce gre kdo kaj proti lj je ena varianta, druga pa stara zanesljiva (Ptt) Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
mamica Napisano 5. oktober, 2014 Prijavi Napisano 5. oktober, 2014 Od na?ih so ?e ?li, kateri so mislili. Do naslednjega vikenda od na?ih ne bo ?el nih?e. Torej PTT, ?e se mudi. Ali po?akamo en teden? Citiraj Sem poročena že devetnajst let, poleg tega imam šest otrok. Ne moreš me prestrašiti, niti presenetiti, niti šokirati...
jures Napisano 5. oktober, 2014 Avtor Prijavi Napisano 5. oktober, 2014 Pocakajmo da vidimo ali jo je koncno kdo vrnil v knjiznjico jutri pol pa dorecemo. Hvala! Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
mamica Napisano 6. oktober, 2014 Prijavi Napisano 6. oktober, 2014 Danes je ?e jutri. Ste dobili Marsovce? Citiraj Sem poročena že devetnajst let, poleg tega imam šest otrok. Ne moreš me prestrašiti, niti presenetiti, niti šokirati...
jures Napisano 6. oktober, 2014 Avtor Prijavi Napisano 6. oktober, 2014 Dobil, hvala vseeno Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.