jures Napisano 9. oktober, 2014 Prijavi Napisano 9. oktober, 2014 Vse in vse bolj zanimiva!http://www.fiaformulae.com/en/guide/car.aspx?page=1335 http://www.fiaformulae.com/en/guide/television.aspx pa tudi dogaja............ Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
g.Wankel Napisano 9. oktober, 2014 Prijavi Napisano 9. oktober, 2014 Ne se hecat. 1 ovinek je bil zanimiv, ostalo pa zeeeeh. Citiraj
Baby Viper Napisano 9. oktober, 2014 Prijavi Napisano 9. oktober, 2014 Zanimivo..gledam in gledam pa najprej vidim neke ?e?ke bodykite, pol pa poslu?am in me za?ne spominjat zvok na tiste otro?ke avtomobil?ke, ki so ?ibali po tra?nicah in mi ?ele potem potegne, da E stands for Electric Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
theBill Napisano 9. oktober, 2014 Prijavi Napisano 9. oktober, 2014 Formula E, mesto za odsluzene dirkace F1 hehehe. Sem gledal tisto trcenje Prosta Jr. in Heifelda. Prost je tudi eno tele, Heidfeld je imel precej srece, da jo je odnesel brez poskodb, komot bi z glavo priletel v gume in ga danes ne bi bilo vec. Citiraj Va?n je da piha - na morju al pa na motorju.
Z M A J Napisano 9. oktober, 2014 Prijavi Napisano 9. oktober, 2014 Lahko bi bile ?e z dodatkom fi?ola, da bi bilo VSAJ KAJ ZVOKA. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 15. december, 2018 Avtor Prijavi Napisano 15. december, 2018 Na vse napisano, moram recti da jo vedno bolj gledam ce cas dopusca. Cez 2 uri se zacne nova sezona. Predvsem koncept dirke v jedru zgodovinskih mest, ter to da gre za vse bolj tekmo avtomobilskih znamk (audi, bmw, jag, da...) Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
g.Wankel Napisano 15. december, 2018 Prijavi Napisano 15. december, 2018 Jzt sm tut kar spremenu svoj mnenje.Ta dirka je bila zanimiva. Nekoliko samosvoja ?e si navajen F1, ampak zanimiva z attack modeom.DS zgleda kar mo?en... Citiraj
jures Napisano 16. december, 2018 Avtor Prijavi Napisano 16. december, 2018 Jzt sm tut kar spremenu svoj mnenje.Ta dirka je bila zanimiva. Nekoliko samosvoja ?e si navajen F1, ampak zanimiva z attack modeom.DS zgleda kar mo?en...?e dolgo nisem videl troboja ?ez nekaj ovinkov in ravnin na 4h kolesih, ne glede na razred. Attack mode me pa spominja na stare video igrice, kjer si imel par sekund 'turbo mode' Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.