Skoči na vsebino

Nakup novej?e mazde 6

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Ojla foruma?i. 

Torej, po dolgem obotavljanju, smo se doma odlo?ili, da bomo menjali staro 6-ko za novej?i model...no, ne za novega ampak rabljenega. Trenutno sta mi padli v o?i dve M6+, in sicer tale http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=8917467&show=1&avto=Mazda%20Mazda6%20Sport%20Combi%20CD140%20GTA

ter tale http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=8947544&show=1&avto=Mazda%20Mazda6%20Sport%20CD129%20TE%20Plus 

Opremljeni sta skoraj enako, karavan ali hatcbak - mi je vseeno, edino ?tevilo kilometrov je opazna razlika.

Torej dilema, ki se mi poraja je,ali kupiti dizla z ve? ali manj prevo?enimi kilometri??? Kaj menite? Nekako sem mi?ljenja, da ima drugi avto ve? relacijske vo?nje kot prvi...no, tukaj se mi porajajo vpra?anja...

ALi mislite da je cena primerna za ta dva letnika?

Vsak nasvet bo zelo dobrodo?el..

Napisano

Ojla foruma?i. 

Torej, po dolgem obotavljanju, smo se doma odlo?ili, da bomo menjali staro 6-ko za novej?i model...no, ne za novega ampak rabljenega. Trenutno sta mi padli v o?i dve M6+, in sicer tale http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=8917467&show=1&avto=Mazda%20Mazda6%20Sport%20Combi%20CD140%20GTA

ter tale http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=8947544&show=1&avto=Mazda%20Mazda6%20Sport%20CD129%20TE%20Plus 

Opremljeni sta skoraj enako, karavan ali hatcbak - mi je vseeno, edino ?tevilo kilometrov je opazna razlika.

Torej dilema, ki se mi poraja je,ali kupiti dizla z ve? ali manj prevo?enimi kilometri??? Kaj menite? Nekako sem mi?ljenja, da ima drugi avto ve? relacijske vo?nje kot prvi...no, tukaj se mi porajajo vpra?anja...

ALi mislite da je cena primerna za ta dva letnika?

Vsak nasvet bo zelo dobrodo?el..

nista ?isto enaka 2.2 ima ketno in je manj piz...2.0 pa je ?e starej?a generacija. Ne glede na km je Cd140 mo?no precenjena. Kmje pa pri obeh lahko preveri? oba pravita rednmo servisiran, knji?ica - knji?ice pri mazdi ni, je samo DSK ki jo dobi? na servisu.

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

• 2 tedna kasneje...
Napisano

Mi smo 2011 letnik gta 2.2 kupili za 12.400 je pa res da je imela dobrih 170.000km.Smo pa bili na pregledu pri Pelkotu pred nakupom.

Napisano

Katjaa, hvala za odgovor. 

Kaj pa je botrovalo k temu, da ste se odlo?ili za nakup tega avta s toliko prevo?enimi kilometri? Je ta ma?ina 2,2 res tako dobra? Vem samo, da ni velikega servisa, ker ima verigo, sem pa bral, da so nekateri imeli probleme z raztegovanjem le-te. Ali je Pelko na?el kako napako, glede na to, da je avto bil kar vo?en oz. kako je njegovo mnenje glede te ma?one?

Namre?, v o?i mi je padla tale 6-ica, http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=8998286&show=1&avto=Mazda%20Mazda6%20GHA9C6 pa ?e cena se mi zdi ok.

Hvala za kakr?nokoli pomo?...vseeno, ko gre za nakup, se mi zdi da vsi gledamo na vsak "ojro"... :) ...se pa zavedam tudi, da za 10 jurjev ne bom dobil ravno nov avto, ne bi pa rad nabavil tudi "kr?a", na katerega sem ?e dostikrat naletel ob ogledih :)

Lep dan

Napisano

Ta avto smo kupili,ker je na?eloma kot nov.Smo navajeni na konje in tudi zaradi opreme.Glede cene v primerjavi z drugimi,ko smo kupovali je blo pa tudi tam tam.Pelko je avto komentiral,da na?eloma imamo 2leti miru.Je pa res,da je ta avto imel pod garancijo menjano ketno ?e v Nem?iji.Lahko,da bo mir druga?e smo vzeli v zakup 600?,?e bi kaj bilo(tako pravi Pelko).Druga?e pa ja material za ketne naj bi bil bolj?i od 2013 pravi.

Napisano

Ta avto sam vzemi, ?e je znana zgodovina seveda. Poraba bo sme?no nizka, oprema je pa tudi na nivoju. ?e bo? vozil na uradni servis, ma? na?eloma ketno krito kot slu?nostno garancijo. Sicer pa ne crkne ketna vsakemu. Majo pa ve?inoma vse znamke, ki imajo ketne tudi te?ave z njo :D

• 2 tedna kasneje...
Napisano

Yoko, ?e te zanima, je ob nekem ustreznem dogovoru na voljo tudi moja 6ka Mirai karavan, bele barve, 2,2, 129, 85tkm, november 2012. Ve? info pa na ZS!

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Tudi na moji 6-ki so že tretjo zimo 17"  Wredstein Wintrac Pro. Vrhunska zimska guma. 👍
    • A 2018 letnik nima več homologiranih 17?   Namreč jaz imam na 2017 leniku homologirane R17 in R19.   Seveda je vožnja z R19 občutno boljša, ampak za pozimi zaradi robov, neznih cestnih razmer, cene,... sem vseeno vzel še en komplet R17.     Sori ker ti solim pamet, pa vseeno je za premislit. Felge so praktično 100 eur neke aftermarket na kos.   Če hočeš ugodno ceno za kvaliteto bi vzel Vredestein Wintrac PRO ali Kleber Krisalp HP3 za 180 eur na kos.   Vredestein vozim jaz v R17 dimenziji in sem zelo zadovoljen (tedensko delam po cca 500 km), Kleberce ima pa precej ljudi na forumu @Bini, @Tilen5,.. Ampak tudi oni v manjši dimenziji.   Pnevmatike Vredestein 225/45 R19 96V XL 3PMSF | Wintrac PRO+ | LiderPnevmatik.si WWW.LIDERPNEVMATIK.SI Pnevmatike Vredestein Wintrac PRO+ 225/45 R19 96V XL 3PMSF na zalogi in ceneje na spletišču LiderPnevmatik · Brezplačna dostava · Enostavno in hitro naročilo.  
    • jaz sem se tudi v pon ustavil na shellu, ker me je zanimalo če imajo tudi v NM tako kot pravi @Alex E5 na navadnem 95... in ja, bomba 
    • najprej so bili karavani, potem so bili enoprostorci, sedaj so suvi, prej ali slej se bo cikelj obrnil in karavana bo šla dalje !!!
    • To je bila pa dolga vojna 😜
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.