Dare Kosterca Napisano 16. oktober, 2014 Prijavi Napisano 16. oktober, 2014 ?e nekaj tednov si oglejujem tale avto, v?eraj sem ga oblezel zunaj in znotraj in vse izgleda OK. Papirologija je tudi urejena. Ve kdo kaj ve? o tem vozilu ali vse ?tima? Predvsem bi rad mi?ljenje lastnikov te kombinacije. http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=8716456&show=1&avto=Mazda%20CX-7%202.3i%20Turbo%20Revolution%20%20%20PLIN Citiraj
jures Napisano 16. oktober, 2014 Prijavi Napisano 16. oktober, 2014 A ves da sem ga sel gledat nekaj casa nazaj, ena luc je za menjat je cisto meglena, to se ne da spolirat. Ima tudi kljuko, cena je pa absolutno prevelika, saj dobis cx7 ze za dobrih 7k pa das loh plin oni so ga vzeli v ceno in tam sedaj stoji. Ima se kljuko....Po lastni izkusnji je dober avto edino ni za relacine ker moras na 400km tankat plin in slonet 5 minut na gumbu za plin Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Dare Kosterca Napisano 16. oktober, 2014 Avtor Prijavi Napisano 16. oktober, 2014 To je vse res. Res pa je,da ima nove Michelinke letne in zraven ?e dobre zimske na 17 colskih litih feltnah in nove bremze spredaj, bo pa servis za naredit. Citiraj
MazdaBoy Napisano 16. oktober, 2014 Prijavi Napisano 16. oktober, 2014 Go for it! Moj sodelavec ima tudi takega, predelanega na plin. Je z avtom zelo zadovoljen, tud ti bo? bil.... 1 Citiraj
Još šta Napisano 16. oktober, 2014 Prijavi Napisano 16. oktober, 2014 se kr z juresom strinjam.masina je pa prava 1 Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Dare Kosterca Napisano 18. oktober, 2014 Avtor Prijavi Napisano 18. oktober, 2014 A ves da sem ga sel gledat nekaj casa nazaj, ena luc je za menjat je cisto meglena, to se ne da spolirat. Ima tudi kljuko, cena je pa absolutno prevelika, saj dobis cx7 ze za dobrih 7k pa das loh plin oni so ga vzeli v ceno in tam sedaj stoji. Ima se kljuko....Po lastni izkusnji je dober avto edino ni za relacine ker moras na 400km tankat plin in slonet 5 minut na gumbu za plinA pol misli?,da bi se ?e kak?no reklo okoli cene? Nekako se mi niso zdeli ravno za stvar. Citiraj
jures Napisano 18. oktober, 2014 Prijavi Napisano 18. oktober, 2014 Mislim da ne, ker ga prodajajo za nekoga ki ima ocitno cajt Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Dare Kosterca Napisano 18. oktober, 2014 Avtor Prijavi Napisano 18. oktober, 2014 Mislim da ne, ker ga prodajajo za nekoga ki ima ocitno cajtAvto je bil od AMZS RENT, h?erinske dru?be AMZS ki je ?lo zaradi izgub v likvidacijo in je brisano iz registra, Toliko sem uspel rekonstruirat iz papirjev v avtu, malo pa mi je google pomagal. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 18. oktober, 2014 Prijavi Napisano 18. oktober, 2014 "Prodajalcu povejte, da ste oglas videli na www.avto.net" Najljub?i stavek iga NAJRAJE vidmi pri oglasih na avto.net, res ZMAGA. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Dare Kosterca Napisano 18. oktober, 2014 Avtor Prijavi Napisano 18. oktober, 2014 Bom povedal prodajalcu, ko bom ?e sedmi? pri?el gledat avto ;-) Citiraj
jures Napisano 18. oktober, 2014 Prijavi Napisano 18. oktober, 2014 Po moje ta prodajalec (in vsi drugi) ne ve da je dal oglas gor a ves Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
mazdaman Napisano 20. oktober, 2014 Prijavi Napisano 20. oktober, 2014 "Prodajalcu povejte, da ste oglas videli na www.avto.net" Najljub?i stavek iga NAJRAJE vidmi pri oglasih na avto.net, res ZMAGA.Ta napis vr?e avtomatsko zraven in je pod tvojim besedilom ter nima? vpliva na njega. 1 Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.