Peter Mernik Napisano 17. oktober, 2014 Prijavi Napisano 17. oktober, 2014 opazil sem da imam na mazdi pretrgane protipra?ne gumice na zadnjih amortizerjih(obeh),sedaj pa me zanima koliko pribli?no stane menjava teh gumic,je kak mojster ki se s tem ukvarja? ali je bol?a varjanta zamenjati amortizerje? lp peter Citiraj
Z M A J Napisano 17. oktober, 2014 Prijavi Napisano 17. oktober, 2014 Peter, predlagam da pokli?e? poobla??enega mojstra za amortizerje in podvozja nasploh (Jenko iz Homca): 041 582 642 (Nejc). Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Peter Mernik Napisano 17. oktober, 2014 Avtor Prijavi Napisano 17. oktober, 2014 Peter, predlagam da pokli?e? poobla??enega mojstra za amortizerje in podvozja nasploh (Jenko iz Homca): 041 582 642 (Nejc).hvala,bom poklical druga?e pa sem s celja,ampak sem se pripravljen tut v kak?en drug kraj odpeljat ?e bo pametna cena. lp Citiraj
Z M A J Napisano 17. oktober, 2014 Prijavi Napisano 17. oktober, 2014 Tole je v bli?ini Dom?al, tako da ve? kot 60km verjetno nima? v eno smer, kar ni nek hud dol?inski zalogaj, a ne? Lahko pa te napotimo do Vuge v Gorico, je tudi mojster za amortizerje in podobne zadeve, bo pa seveda vo?nja primerno dalj?a. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
markym Napisano 19. november, 2014 Prijavi Napisano 19. november, 2014 jaz sem kupil kar nove amortizerje na ebay.de. 90? s po?tnino vred za 2 kosa. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.