Scr3am Napisano 30. junij, 2015 Prijavi Napisano 30. junij, 2015 men so phillips blue vision zdrzale natanko 7 mescov pol sta pa obedve skupi sle rakom zvizgat. Trenutno imam notri Phillips extreme vision in sm kr zadovoln kolik?na je pa njihova ?ivljenska doba bomo pa vidl Citiraj
LabiGT Napisano 30. junij, 2015 Prijavi Napisano 30. junij, 2015 Ti mas prvo mazdo in H1 Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
amatej Napisano 6. november, 2015 Prijavi Napisano 6. november, 2015 Na mazdi 3 2010 mi je pregorela leva ?arnica. V knjigci pi?e da je HB3. Mogo?e pozna kdo kak?ne ok ?arnice, ki bi dobro svetile in bi bile malo bolj bele? Citiraj
SpEkTr Napisano 7. november, 2015 Prijavi Napisano 7. november, 2015 Night breaker, samo hitro crknejo. Sent from my A510 using Tapatalk Citiraj
LabiGT Napisano 7. november, 2015 Prijavi Napisano 7. november, 2015 Ni res, night breaker ne svetijo bolj belo od philips white vision. Te so zdaj navite na 4300K, in zdrzijo vec kot osram. Mnogo vec.http://m.ebay.de/itm/Philips-HB3-WhiteVision-4300K-Xenon-Effekt-2er-Set-9005WHVB1-SONDERPREIS-/191435612694?nav=SEARCH Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
SpEkTr Napisano 7. november, 2015 Prijavi Napisano 7. november, 2015 Bomo sprobal pa bomo videli. Aja zdej mam xenon kit ? Sent from my SM-G920F using TapatalkLabi 4100k majo, zavaja? ? Sent from my SM-G920F using Tapatalk Citiraj
amatej Napisano 7. november, 2015 Prijavi Napisano 7. november, 2015 Labi, vidim da so 65W. Je zaradi le? kaj narobe ?e so 5W mo?nej?e? V knjigi imam napisano 60W. Citiraj
SpEkTr Napisano 7. november, 2015 Prijavi Napisano 7. november, 2015 Bomo sprobal pa bomo videli. Aja zdej mam xenon kit ? Sent from my SM-G920F using TapatalkLabi 4100k majo, zavaja? ? Sent from my SM-G920F using Tapatalk Sent from my SM-G920F using Tapatalk Citiraj
amatej Napisano 7. november, 2015 Prijavi Napisano 7. november, 2015 Spekter, samo citiral si sebe Citiraj
SpEkTr Napisano 7. november, 2015 Prijavi Napisano 7. november, 2015 Ni? hudega, vpra?al sem ?e je zdej ?e 60w omejitev, ponavadi je bilo res zgolj 55w? Sent from my SM-G920F using Tapatalk Citiraj
LabiGT Napisano 7. november, 2015 Prijavi Napisano 7. november, 2015 Razen ce je 4100K isto kot 4300K http://www.philips.co.uk/c-dam/b2c/category-pages/lighting/whitevision/Master/Maximum-Visibility/Whitevision-vs-standard-vision.png Sent from my commodore64, using a Tapedrive Labi 4100k majo, zavaja? ? Sent from my SM-G920F using Tapatalk Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
LabiGT Napisano 8. november, 2015 Prijavi Napisano 8. november, 2015 55/60W, road legal, vse ok, edino ti bojo zdrzale 1 leto, ce zeBolje kot katerkol Osram v vsakem primeru Edino a si preprican, da so glavne luci HB3? Te so ponavadi za meglenkehttp://www.philips.co.uk/c-m-li/car-lights/headlights/latest#filters=HEADLIGHTS_SU%2CFK_CAR_WHITEVISION%2CFK_H1&sliders=&support=&price=&priceBoxes=&page=&layout= Labi, vidim da so 65W. Je zaradi le? kaj narobe ?e so 5W mo?nej?e? V knjigi imam napisano 60W. Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
amatej Napisano 8. november, 2015 Prijavi Napisano 8. november, 2015 Itq sem narobe gledal -.- HB3 imam za dolge. Kratke lu?i so H11. Torej ja, rabim H11 Citiraj
LabiGT Napisano 8. november, 2015 Prijavi Napisano 8. november, 2015 Ce zelis bolj bele potem itak isto velja, se pravi Philips white vision Itq sem narobe gledal -.- HB3 imam za dolge. Kratke lu?i so H11. Torej ja, rabim H11 Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
amatej Napisano 9. november, 2015 Prijavi Napisano 9. november, 2015 Kaj pa kak?en crystal, diamond oz. extreme vision od philipsa? Ima kdo kak?ne izku?nje? Citiraj
LabiGT Napisano 9. november, 2015 Prijavi Napisano 9. november, 2015 Niso road legal, samo za showe Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Scr3am Napisano 14. november, 2015 Prijavi Napisano 14. november, 2015 Evo moje halogenske phillips extreme vision so zdrzale natanko 7 mescov in 14dni... Citiraj
SpEkTr Napisano 14. november, 2015 Prijavi Napisano 14. november, 2015 Neki je, to je kar ok. Sent from my SM-G920F using Tapatalk Citiraj
Boss Napisano 15. november, 2015 Prijavi Napisano 15. november, 2015 Evo moje halogenske phillips extreme vision so zdrzale natanko 7 mescov in 14dni...in kolk ur ter minut? Citiraj
Boss Napisano 15. november, 2015 Prijavi Napisano 15. november, 2015 ?e si bil pa ?e v datumu tako natan?en... sem mislil, da ima? tud ure in minute pod nadzorom... ok za sekunde vem, da bi bilo preve? pikolovsko In ker smo ?e glih pri ?arnicah in menjavi sva se v?eraj z bratom trudila dve uri (brez zajebancije), dva sva uspela na Stilotu zamenjat levo ?arnico kratkih lu?i. Preklela sva vse Italijane po vrsti, ker to kar so naredili je ?isto namensko, da si obvezen it na servis in pla?at 38,50? za menjavo. Pizdarija se o?itno menja tako, da je treba snet prevleko odbija?a skupaj z masko hladilnika. Potem od?raufa? lu? in jo izvle?e? ter zamenja?. Ampak za to rabi? dvigalo ali pa vsaj kanal. ?e tega nima? poskusi? od znotraj, ker skozi kolotek tudi ne gre. Odstranit je pa treba pokrov elektronike in akumulatorja, izvle?t akumulator.... nekje vmes popizdi? in s spajkalnikom odre?e? plasti?no ?katlo/za??ito, ki je tam iz neznanega razloga, Tako pride? do pokrova ?arnic, ki ga seveda na more? odstranit saj ga dr?i kovinski nosilec akumulatorja. Prekolne? vse italijane po spisku, Po 15 minutah kot po nekem ?ude?u uspe? izvle?i pokrov ?arnic. Ker je seveda malo prostora ti vmes odleti kovinski zati?, ki dr?i ?arnico. Najde? ga s pomo?jo magneta. Zamenja? ?arnico in poskusi? sestaviti v obratnem vrstnem redu...?as in koli?ina kletvic se pomno?i s faktorjem 3. Ker si seveda brez akumulatorja je treba sestavit vse nazaj in dr?at pesti na rokah in nogah da bo delovalo. No vsaj to... deluje. Zdaj mi je jasno zakaj taka cena na servisu. In na tem primeru je jasno zakaj je EU zahtevala, da ne bo homologacije, ?e se ne bo dalo enostavno zamenjat ?arnice, ker kak?en je point da so zahtevane v dodatni opremi, ?e jih ne more? menjat - to je kot bi se delali norca. 1 Citiraj
Scr3am Napisano 15. november, 2015 Prijavi Napisano 15. november, 2015 Natan?no vem zto, ker ?isto vsako spremembo ali menjavo na avtu bele?im ?asovno in koliko je kazal ?tevec kilometrov . Jest sm isto ravno danes zamenjal ?arnico samo, da je bilo pri meni potrebno samo ?katlo zra?nega filtra dvignt to je pa to Citiraj
jures Napisano 19. november, 2015 Prijavi Napisano 19. november, 2015 ?e si bil pa ?e v datumu tako natan?en... sem mislil, da ima? tud ure in minute pod nadzorom... ok za sekunde vem, da bi bilo preve? pikolovsko In ker smo ?e glih pri ?arnicah in menjavi sva se v?eraj z bratom trudila dve uri (brez zajebancije), dva sva uspela na Stilotu zamenjat levo ?arnico kratkih lu?i. Preklela sva vse Italijane po vrsti, ker to kar so naredili je ?isto namensko, da si obvezen it na servis in pla?at 38,50? za menjavo. Pizdarija se o?itno menja tako, da je treba snet prevleko odbija?a skupaj z masko hladilnika. Potem od?raufa? lu? in jo izvle?e? ter zamenja?. Ampak za to rabi? dvigalo ali pa vsaj kanal. ?e tega nima? poskusi? od znotraj, ker skozi kolotek tudi ne gre. Odstranit je pa treba pokrov elektronike in akumulatorja, izvle?t akumulator.... nekje vmes popizdi? in s spajkalnikom odre?e? plasti?no ?katlo/za??ito, ki je tam iz neznanega razloga, Tako pride? do pokrova ?arnic, ki ga seveda na more? odstranit saj ga dr?i kovinski nosilec akumulatorja. Prekolne? vse italijane po spisku, Po 15 minutah kot po nekem ?ude?u uspe? izvle?i pokrov ?arnic. Ker je seveda malo prostora ti vmes odleti kovinski zati?, ki dr?i ?arnico. Najde? ga s pomo?jo magneta. Zamenja? ?arnico in poskusi? sestaviti v obratnem vrstnem redu...?as in koli?ina kletvic se pomno?i s faktorjem 3. Ker si seveda brez akumulatorja je treba sestavit vse nazaj in dr?at pesti na rokah in nogah da bo delovalo. No vsaj to... deluje. Zdaj mi je jasno zakaj taka cena na servisu. In na tem primeru je jasno zakaj je EU zahtevala, da ne bo homologacije, ?e se ne bo dalo enostavno zamenjat ?arnice, ker kak?en je point da so zahtevane v dodatni opremi, ?e jih ne more? menjat - to je kot bi se delali norca.Zatole in podobne se spla?a ?e imeti AMZS ?lanstvo. Veliko storitev pokriva, jaz grem danes AKU pogledat kon?no http://www.amzs.si/si/408/Popusti_v_AMZS.aspx 1 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 19. november, 2015 Prijavi Napisano 19. november, 2015 Boss, pa se recimo na FRA avtih izjemno rade krepavajo zarnice, upam da je Fiat kaj boljsi v tej prvini Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.