Bibika Napisano 9. november, 2014 Prijavi Napisano 9. november, 2014 Pozdravljeni, sem tik pred tem, da kupim tole mazdo 3 Sport 1.6 mirai letnik 2011 in vstopim v klub ljubiteljev Mazde Pripenjam link.http://www.porscheinterauto.net/Vozila/Mazda-Mazda3-Sport_1.6i_MIRAI/rabljena-vozila/oglas90345.htmlIma kdo kak?ne izku?nje s temi trojkami, so kak?ne te?ave?Mi priporo?ate kaj drugega?Sama jo bom potrebovala le za vo?njo v slu?bo, prevoz otroka v vrtec in kak?ne dalj?e ?oping (in tudi morske) destinacije. Dru?inski avto sicer ?e imamo v dru?ini. Mi je pa ZELO v?e?. Pa morda ?e tole: kak?ni so okvirni stro?ki rednega servisa na uradnem servisu ... Hvala vsem za mnenja. L 1 Citiraj
Z M A J Napisano 9. november, 2014 Prijavi Napisano 9. november, 2014 Zdravo! V tej Mazdi3 so dobro preizku?eni bencinski motorji, s katerimi naj ne bi bilo nikakr?nih te?av. Redni servis pri poobla??enem serviserju predvidevam med 150 in 200 ?. Na tvojem mestu bi ?el na ogled in kraj?o testno vo?njo, potem pa vidi?, ?e ti zadeva ustreza. Meni je zelo lepa, zlasti v tej barvi. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Simon_Adamich Napisano 9. november, 2014 Prijavi Napisano 9. november, 2014 Zdravo! Zlahtnica ima tako mazdo letnik 2010 in nima nobenih problemou. Za servis ba uradnem servisu placa 130? max. In prou ona je kriva da sm tut sam kupu mazdo3 1.6 bencinarja letnik 2009. Imam jo slaba 2 mesca in lhk recem da je bka odlocitev da kupm mazdo ena najpametnejsih do zdej. Tk da mislm da ti neb blu zou... ZOOM-ZOOM 3 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.