KAALman Napisano 13. oktober, 2005 Prijavi Napisano 13. oktober, 2005 zadni trije filmcki so zanimivi... od 100 do 200 km/h v pribli?no 10 sec ni mazda... http://www.grajski-stolp.si/mazda/TEMP/index.htm film?ki so za?asno uploadani... ?e koga zanima, si lahko pogleda.. Citiraj LP KAALman
David Napisano 13. oktober, 2005 Prijavi Napisano 13. oktober, 2005 Ej waaa....RAKETA!!! Kateri Opel je to KAAlman?? LP daVid Citiraj Feel free....
KAALman Napisano 13. oktober, 2005 Avtor Prijavi Napisano 13. oktober, 2005 je David napisal: Ej waaa....RAKETA!!! Kateri Opel je to KAAlman??LP daVid Kadett Cabrio :D Citiraj LP KAALman
David Napisano 13. oktober, 2005 Prijavi Napisano 13. oktober, 2005 Jea jea....and my secon name is AlCapone..... LP dAvid Citiraj Feel free....
Guest BrainLess Napisano 14. oktober, 2005 Prijavi Napisano 14. oktober, 2005 pa od calibre turbo motor not 330 km? kolko pa si si ti zmero do 200? jaz bi tak rabo ene 3 min pa ?e takrat nebi blo 200 verjetno ker ?tevec ni to?en Citiraj
KAALman Napisano 14. oktober, 2005 Avtor Prijavi Napisano 14. oktober, 2005 ja ... je turbo motor not, samo ne vem kolk konjev ma... ?ez 200 ziher jaz sem meril nekaj, pa je blo ?ez 20 sec... pa ?e sklopka mi malo drsi... Citiraj LP KAALman
ToniX Napisano 14. oktober, 2005 Prijavi Napisano 14. oktober, 2005 je KAALman napisal: zadni trije filmcki so zanimivi... od 100 do 200 km/h v pribli?no 10 sec ni mazda... http://www.grajski-stolp.si/mazda/TEMP/index.htm film?ki so za?asno uploadani... ?e koga zanima, si lahko pogleda.. ?oo?? Citiraj
torstorm Napisano 14. oktober, 2005 Prijavi Napisano 14. oktober, 2005 ?oo? je to peljal ja.Pa saj ne pospe?uvle glih tak fest , nekaj podobnega kot od kolega korado vr6. Citiraj Powered by MAZDA MR racing & VICS-Variable Intake Charging System
KAALman Napisano 15. oktober, 2005 Avtor Prijavi Napisano 15. oktober, 2005 je torstorm napisal: ?oo? je to peljal ja.Pa saj ne pospe?uvle glih tak fest , nekaj podobnega kot od kolega korado vr6. mogo?e... tvoj kolega je vozo na dirki ? Citiraj LP KAALman
torstorm Napisano 15. oktober, 2005 Prijavi Napisano 15. oktober, 2005 je KAALman napisal: mogo?e... tvoj kolega je vozo na dirki ? jap dva kolega sta vozila, eden zeleni, drugi pa modri korado.Koliko pa ma kon?no hitrost ta kadet? Citiraj Powered by MAZDA MR racing & VICS-Variable Intake Charging System
KAALman Napisano 15. oktober, 2005 Avtor Prijavi Napisano 15. oktober, 2005 je torstorm napisal: jap dva kolega sta vozila, eden zeleni, drugi pa modri korado.Koliko pa ma kon?no hitrost ta kadet? kadet gre samo 260 po ?tevcu... no.. tu nekje... si mor? predstavljat 260 v avtu s platneno streho kar se pa koradotov ti?e, se jih spomnim ?al bolj be?no.. vem pa da jih ni bilo videt proti finalnim dirkam ...ravno tak kot moje mazde ne Citiraj LP KAALman
komar Napisano 15. oktober, 2005 Prijavi Napisano 15. oktober, 2005 Ejjj, pa to ja gre bolj kot moj DIESEEL - pa sem mislil, da ga ni na svetu - hehehehe - norooo!!! Citiraj Papa, Tomi
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.