Tadej7ad Napisano 12. november, 2014 Prijavi Napisano 12. november, 2014 Pozna kdo kak?no dobro avtopralnico na relaciji Ljubljana-Kranj? Do sedaj sem najve? hodil na Kompas, vendar je bilo v?asih bolje. Poskusil sem v BTC za Mazda servisom, vendar so zunanja ogledala (in steklo na vratih v njihovi vi?ini) ostala prakti?no nedotaknjena. V Medvodah me ?e nekaj ?asa ni bilo; nazadnje ko sem bil, jim je kar nekaj krta? "stavkalo"... Citiraj Slovenec sem. Ne jamram. Vozim Mazdo.
Z M A J Napisano 12. november, 2014 Prijavi Napisano 12. november, 2014 Poskusi Autocommerce za Be?igeradom. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Scr3am Napisano 13. november, 2014 Prijavi Napisano 13. november, 2014 Ne ?tekam kaj je narobe s to v BTC-ju ? Citiraj
Stroker Napisano 13. november, 2014 Prijavi Napisano 13. november, 2014 Poskusi Autocommerce za Be?igeradom. Jaz samo v to vozim. Citiraj LIFE, IN ORDER OF IMPORTANCE: FOOD, SHELTER, AND A PAIR OF VERY LOUD SPEAKERS.
LabiGT Napisano 13. november, 2014 Prijavi Napisano 13. november, 2014 Autocommerce se je bistveno poslabsal odkar so zamenjali sistem.Po drugi strani pa avtopralnice poskodujejo lak in to precej, tako da za bolj ali manj isto vsoto je bolje peljati na rocno pranje. Jaz ze ene 2-3 leta nisem peljal v avtopralnico in se tudi pozna (crn avto). Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Grega_ Napisano 13. november, 2014 Prijavi Napisano 13. november, 2014 Za 10 eur ga jest ?e vedno peljem v avtostop v ?i?ki, ?al mora? avto tam pustit ampak za ta denar je opran in ro?no pobrisan, notri posesan in zmaxibrilan , o?i??ene ?ipe (ne glih vrhunsko), namazane gume in za ta denar menim da je top storitev. Sicer je avto ?rn in takoj umazan, na laku ni? po?kodb (od pranja seveda) ipd. V?asih sem ga pral v avtocommercu, letos sem ?el 1x in ni bog ve kaj, pa ?e drago. Citiraj
Još šta Napisano 13. november, 2014 Prijavi Napisano 13. november, 2014 BTC je kr kul...men osebno...tm je res tko da se vid da je avto opran...je pa crne barve,tok da kadar je sonce hitro zapeljem v avtohiso atlantis,tm se ga lepo v sencki pobrise in je to to. Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Tadej7ad Napisano 13. november, 2014 Avtor Prijavi Napisano 13. november, 2014 Poskusi Autocommerce za Be?igeradom. Danes opral.Meni sicer malo od rok, ostalo pa OK. Se mi je pa prvi? zgodilo, da je premaknilo levo zunanje ogledalo.Ne ?tekam kaj je narobe s to v BTC-ju ? Kot sem napisal, zunanja vzvratna ogledala so bila nedoraknjena, ravno tako je na steklu pri vratih ostal pas umazanije v vi?ini in ?irini zunanjih ogledal. Citiraj Slovenec sem. Ne jamram. Vozim Mazdo.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.