podvratnik Napisano 13. november, 2014 Prijavi Napisano 13. november, 2014 ima kdo kak dober motor 2.0 ali 2.5 v6 (da ne rabim delat komplet generalke). rad bi menjal motor, ker je obnova mojega predraga (2k? +). Citiraj
Z M A J Napisano 13. november, 2014 Prijavi Napisano 13. november, 2014 Povpra?aj uporabnika TurboLumpi oz. gsm: 031 608 884 (Matej). Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 13. november, 2014 Prijavi Napisano 13. november, 2014 ima kdo kak dober motor 2.0 ali 2.5 v6 (da ne rabim delat komplet generalke). rad bi menjal motor, ker je obnova mojega predraga (2k? +).Kje si ti na 2k? prsu? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
mazdaman Napisano 17. november, 2014 Prijavi Napisano 17. november, 2014 ?e bo? delal generalko ali pa menjal, se priporo?am ker imam doma ?e dele za veliki servis, napenjalci, rolice, jermeni. Cena je ugodna. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
podvratnik Napisano 18. november, 2014 Avtor Prijavi Napisano 18. november, 2014 ?e bo? delal generalko ali pa menjal, se priporo?am ker imam doma ?e dele za veliki servis, napenjalci, rolice, jermeni. Cena je ugodna.mam dogovorjeno za menjavo, kaki poceni deli pa so vseeno dobrodo?li Citiraj
mazdaman Napisano 18. november, 2014 Prijavi Napisano 18. november, 2014 mam dogovorjeno za menjavo, kaki poceni deli pa so vseeno dobrodo?lipogel si to temo kjer sem Patriku razlagal http://www.mazda-si....njelecza-20-v6/ Imam pa tudi ?portni kolektor za V6 Mazda motor, rabljen cca 50? Poglej ?e ti je kaj zanimivo Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.