Dejvidov Napisano 17. november, 2014 Prijavi Napisano 17. november, 2014 Zdravo dru?ba na netu sem zasledil da se bo v letu 2015 pojavil falelift nove ?estice moram re?i da izgleda kar super.na sliki v notranjosti ni ve? zaslediti klasi?ne ro?ne bremze, po novem elektronska, nekaj sprememb glede izgleda (koncept takeri). Najbolj?a novica pa od vseh pa bo v novih ?esticah posodobljen multimedijski sistem, ki bo pribli?en tak kot v novi trojki ?e link ?lanka: http://www.worldcarfans.com/114110383728/mazda6--atenza-subtle-facelift-leaks-out super, kajne ? 1 Citiraj
Z M A J Napisano 17. november, 2014 Prijavi Napisano 17. november, 2014 ?e jo pribli?ajo Takeriju, bo to vsekakor super izdelek. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Još šta Napisano 17. november, 2014 Prijavi Napisano 17. november, 2014 Looks very similar to Takeri concept naj jo naredijo cist tako,pa bo auuf 1 Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Dejvidov Napisano 20. november, 2014 Avtor Prijavi Napisano 20. november, 2014 mazdine novosti, med drugim tudi faceliftana 6-ica pa ?e en link do slik in ?lanka http://www.thetruthaboutcars.com/2014/11/los-angeles-2014-2016-mazda6-revealed/ 1 Citiraj
SpEkTr Napisano 21. november, 2014 Prijavi Napisano 21. november, 2014 Waw, zra?nike ma sedaj tudi zadaj Welcome to 21st century 1 Citiraj
Stroker Napisano 21. november, 2014 Prijavi Napisano 21. november, 2014 Tukaj je ?e ve? slik zbranih:http://www.autoblog.com/photos/2016-mazda6/#photo-3124414 Bo pa kar nekaj sprememb, poleg novih prednjih lu?i, maske in obrob meglenk, je najve? novosti v notranjosti, predvsem armaturna plo??a (tudi usnje na armaturi). Ima kdo v planu kupiti naslednje leto rabljeno ?estko karavan??? Citiraj LIFE, IN ORDER OF IMPORTANCE: FOOD, SHELTER, AND A PAIR OF VERY LOUD SPEAKERS.
Alex Napisano 21. november, 2014 Prijavi Napisano 21. november, 2014 Tukaj je ?e ve? slik zbranih:http://www.autoblog.com/photos/2016-mazda6/#photo-3124414 Bo pa kar nekaj sprememb, poleg novih prednjih lu?i, maske in obrob meglenk, je najve? novosti v notranjosti, predvsem armaturna plo??a (tudi usnje na armaturi). Ima kdo v planu kupiti naslednje leto rabljeno ?estko karavan??? Meni je predvsem v?e?na nova notranjost pa tudi maska in odbija? bosta lep?a.Da ne govorimo o tem, da bo gledala ?e bolj "hudo"z novimi lu?mi.Zakaj pa jo bo? ?e prodal? Citiraj
Z M A J Napisano 21. november, 2014 Prijavi Napisano 21. november, 2014 Ful mi je v?e? sprememba, ko je zdaj centralni del armaturne plo??e druga?en in ekran?ek na vrhu. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Stroker Napisano 21. november, 2014 Prijavi Napisano 21. november, 2014 Zakaj pa jo bo? ?e prodal? Ah, ?e tako bi imel raje ?tirivratno, mi je sedan itak najlep?a oblika avtomobila, pa sem bil primoran vzeti karavanko zaradi tamale (vozi?ek ....). Naslednje leto pa vozi?ka ve? ne bo, prenovljen model je, pa je prilo?nost, da si omislim avto brez kompromisov (oz. kar sem ?e v ?tartu ?elel - sedanko). 3 Citiraj LIFE, IN ORDER OF IMPORTANCE: FOOD, SHELTER, AND A PAIR OF VERY LOUD SPEAKERS.
Boss Napisano 21. november, 2014 Prijavi Napisano 21. november, 2014 Ah, ?e tako bi imel raje ?tirivratno, mi je sedan itak najlep?a oblika avtomobila, pa sem bil primoran vzeti karavanko zaradi tamale (vozi?ek ....). Naslednje leto pa vozi?ka ve? ne bo, prenovljen model je, pa je prilo?nost, da si omislim avto brez kompromisov (oz. kar sem ?e v ?tartu ?elel - sedanko).Sva ?e dva s takim razmi?ljanjem... limuzina je tisto pravo ?e raj?i bi pa zaradi uporabnosti imel limuzinsko obliko HB, da se dvignejo celotna peta vrata. 1 Citiraj
Stroker Napisano 21. november, 2014 Prijavi Napisano 21. november, 2014 Saj verjetno bo pa vse ostalo le pri ?eljah, v planu je namre? ?e en in bo karavan tako spet bolj uporaben.... Citiraj LIFE, IN ORDER OF IMPORTANCE: FOOD, SHELTER, AND A PAIR OF VERY LOUD SPEAKERS.
Deeyan Napisano 21. november, 2014 Prijavi Napisano 21. november, 2014 Zdej mi je pa vsec armatura! 1 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Gelipter Napisano 21. november, 2014 Prijavi Napisano 21. november, 2014 Saj verjetno bo pa vse ostalo le pri ?eljah, v planu je namre? ?e en in bo karavan tako spet bolj uporaben....ej...to je super bo tamala imela dru?bo lp Citiraj
tha_man Napisano 22. november, 2014 Prijavi Napisano 22. november, 2014 Armatura je res veliko lep?a kot prej, deluje pa sedaj precej BMW-jevsko. Zunanje spremembe so tudi kul. 1 Citiraj
Panter23 Napisano 24. november, 2014 Prijavi Napisano 24. november, 2014 Hm, ?e faceliftana?http://www.motorauthority.com/news/1095259_2015-mazda-6-inherits-mazda-3-infotainment-system-new-face-first-look http://www.netcarshow.com/mazda/2016-6/05.htm Pa zgleda z elektronsko ro?no zavoro ...Mi pa notranjsot deluje cool 2 Citiraj
Alex Napisano 14. december, 2014 Prijavi Napisano 14. december, 2014 ?e ena pomembna novost pri novih 6- kah je ?tirikolesni pogon kot opcija. 1 Citiraj
mazdaman Napisano 16. december, 2014 Prijavi Napisano 16. december, 2014 A pri nas tudi? Z dieslom? Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
jstdoma Napisano 16. december, 2014 Prijavi Napisano 16. december, 2014 ?e ena pomembna novost pri novih 6- kah je ?tirikolesni pogon kot opcija. A pri nas tudi? Z dieslom? :jezicek: Upam da bo bencinar 1 Citiraj
mazdaman Napisano 16. december, 2014 Prijavi Napisano 16. december, 2014 To pi?e: As for powertrains, the 2015 Mazda6 wagon with SKYACTIV-D 2.2 clean diesel is available with Mazda?s new-generation all-wheel drive (AWD) system. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Tadej7ad Napisano 16. december, 2014 Prijavi Napisano 16. december, 2014 To pi?e: As for powertrains, the 2015 Mazda6 wagon with SKYACTIV-D 2.2 clean diesel is available with Mazda?s new-generation all-wheel drive (AWD) system. Upam, da to ne pomeni, da bodo sedaj vsi avtomobili imeli "tunel" po sredini, ?eprav bo prazen. To naredi zadnjo klop enako neuporabno, kot jo imajo Volkswagni. Kot je videti na videu, bodo naredili ravno to traparijo. Za 3-5% kupcev, ki se bodo odlo?ili za 4WD bodo zayebali vse ostale, ki ob?asno (ali redno) zadaj vozimo tri potnike. ?e en plus proti Passatu je ?el v q... Kar se mene in mojega okusa ti?e glede notranjosti:Minusi:- elektri?na ro?na zavora (ena od zadev, ki je letos nagnila tehtnico proti Mazdi)- polo?aj gumba "Start-Stop"- belo usnje tudi na naslonu za komolec in v vratih (izgleda sexy, uma?e se hitro) Plusi+ belo usnje na sp. delu armature in centralni konzoli+ premik ure iz srednjega dela centralne konzole na ekran+ ve?ji ekran+ bistveno lep?a glava ro?ice samodejnega menjalnika+ druga?no zapiranja nosilca za pija?o - upam, da to pomeni, da za drobi? ne bo ve? potreben poseben lon?ek+ ?e prav vidim, ima sedaj samodejni menjalnik tudi gumb sport - pride prav ob vo?nji navzdol po strmej?ih klancih; ni treba iskati uhljev ob volanu Vseeno:samodejni menjalnik "na gumb" - tudi ?e bi ostalo po staremprikaz klime - ?eprav je dosedanji veliko bolj poseben; ta mi deluje "enak" kot v drugih avtomobilih Na volanu pod tempomatom sedaj vidim gumba On in Off. ?e to pomeni, da so se znebili neuporabnega omejevalnika hitrosti, je to plus. ?e pa to hkrati ?e pomeni, da lahko izbira? med navadnim in radarskim tempomatom je pa plus ?e toliko ve?ji. Rad se vozim z radarskim tempomatom, a pri vi?jih hitrostih ?isto prekmalu zni?uje hitrost. Posledi?no sem ve? na levem pasu, kot sem bil prej in kot sem navajen... 1 Citiraj Slovenec sem. Ne jamram. Vozim Mazdo.
mazdaman Napisano 24. februar, 2015 Prijavi Napisano 24. februar, 2015 Ja navoljo bosta oba diesela z AWD bencinarji pa ne. Nisem pa zasledil ali AT ali MT Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
janik Napisano 8. marec, 2015 Prijavi Napisano 8. marec, 2015 Meni bi bil zanimiv bencinski karavan z AT in AWD. Citiraj I had a terrible education. I attended a school for emotionally disturbed teachers. (Woody Allen)
janik Napisano 7. avgust, 2015 Prijavi Napisano 7. avgust, 2015 Kak?na je pa navigacija v novi ?estki? ?ez iGo iz trojke sem sli?al kar nekaj pripomb, medtem ko je Tomtom po testih med bolj?imi navigacijami. Citiraj I had a terrible education. I attended a school for emotionally disturbed teachers. (Woody Allen)
Jest Napisano 11. avgust, 2015 Prijavi Napisano 11. avgust, 2015 Kak?na je pa navigacija v novi ?estki? ?ez iGo iz trojke sem sli?al kar nekaj pripomb, medtem ko je Tomtom po testih med bolj?imi navigacijami. Kolikor vem, ima enak infotainment sistem kot je v trojki. Jaz imam se TomTom in sem zadovoljen... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.