robz Napisano 18. november, 2014 Prijavi Napisano 18. november, 2014 Zivijo, v zadnjih vratih na levi strani se mi nabira voda. Zgleda nekje pri ?ipi ni dovolj zatesnjeno in pu??a. Vodo pri tistih spojkih na spodnji strani vrat sicer lahko spustim ven, vendar je stvar zelo nadle?na. Bli?a se zima in me je strah da bo za?elo zmrzovat. Je imel kdo podobne te?ave? Kako se ugotovi kje pu??a, popravi? Citiraj
Marauder Napisano 18. november, 2014 Prijavi Napisano 18. november, 2014 meni se je tudi nabirala, pa sem eno od spojk stran odtrgal, pa je sedaj mir... ni ustrezna re?itev, ampak pomaga... Citiraj
Gavrin Napisano 27. november, 2014 Prijavi Napisano 27. november, 2014 lahko ima? zama?ene odto?ne kanale. V vsaka vrata pri ?ipi gre voda noter in spodaj ven. (Zunanja stran seveda).odstrani? tapeto in z sesalcem dobro presesa? notranjost vrat in bi moglo biti bolje. Pazlivo z tesnilno folijo in tisto ?rno maso z katero je prilimana gor. ?e to ne sestavi? dobro nazaj ti bo pa noter v avto zamakal. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.