markl Napisano 16. julij, 2015 Prijavi Napisano 16. julij, 2015 V trojki g-120 slabse potegne vsaj jaz sem imel tak ob?utek. Sem pa testiral najprej trojko in nato cx-3. Labi to mas pa cist prav jo lahko vozi? kot dizla Citiraj
mazdaalen Napisano 29. oktober, 2015 Prijavi Napisano 29. oktober, 2015 ponosen lastnik nove cx-3 1.5 dizel 105KM avto ima trenutno 1500km in sem z njim zadovoljen ima dober navor 270Nm izgleda lepo mogo?e bi lahko imel malo ve?ji prtlja?nik druga? pa je okpri meni je poraba 4.5 l na 100 km 1 Citiraj
mazdaman Napisano 30. oktober, 2015 Avtor Prijavi Napisano 30. oktober, 2015 Kak?en pa ima? na?in vo?nje? a ga je potrebno gnat, da se kam premakne (kakor 1,6 tdi) Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
mazdaalen Napisano 29. december, 2015 Prijavi Napisano 29. december, 2015 ne avto ima 270 Nm navora dizel lepo potegne nisem pa nikoli vozil zlo obremenjenga v kak klanec. 1 Citiraj
brezy Napisano 9. januar, 2016 Prijavi Napisano 9. januar, 2016 Pismo ne vem kaj naj? Da kupim rabljeno mazdo 6 2.5 GTA 2009 111k prevo?enih ali novo CX-3 G120 s srednjim paketom opreme oba bencinarja? Kolebam med smiselnostjo nakupa ?isto novega avtomobila? A prav razmi?ljam, da dobim manj za ve? denarja? Citiraj
KAALman Napisano 9. januar, 2016 Prijavi Napisano 9. januar, 2016 Pismo ne vem kaj naj? Da kupim rabljeno mazdo 6 2.5 GTA 2009 111k prevo?enih ali novo CX-3 G120 s srednjim paketom opreme oba bencinarja? Kolebam med smiselnostjo nakupa ?isto novega avtomobila? A prav razmi?ljam, da dobim manj za ve? denarja? kupi 6ko poraba 9l... 2.5 benz je zakon so pa kar redke in ni neke izbire jaz vozim 6ko 2.5 benz od 2013 in sem zadovoljen ko tranzistor (edino voznkov sede? ?rkiplje za popi*dit!) 1 Citiraj LP KAALman
brezy Napisano 9. januar, 2016 Prijavi Napisano 9. januar, 2016 Sem mislil predelat na plin... ?ena je skepti?na ker je ?e nekaj stara 6ka Ona bi raje novega. Ena se prodaja za 10.800? Kok preve? je ta cena? Citiraj
Z M A J Napisano 9. januar, 2016 Prijavi Napisano 9. januar, 2016 Sem mislil predelat na plin... ?ena je skepti?na ker je ?e nekaj stara 6ka Ona bi raje novega. Ena se prodaja za 10.800? Kok preve? je ta cena?Odvisno od stanja vozila, ampak ?e ti jo da za 9000?, bi bila verjetno za kupit. Kar se obeh vozil ti?e, bo? verjetno na novem bistveno ve? izgubil v naslednjih nekaj letih. Zdaj odvisno ali ima? vi?ka denarja ali ne. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Markohamrus Napisano 9. januar, 2016 Prijavi Napisano 9. januar, 2016 Sem mislil predelat na plin... ?ena je skepti?na ker je ?e nekaj stara 6ka Ona bi raje novega. Ena se prodaja za 10.800? Kok preve? je ta cena?Jaz sem se odlo?il za nakup nove cx-3ke na podlagi tega da jo bom vozil dokler nebo za na odpad... In pa pri rabljenem nikoli neve? kaj dobi?... Poslano iz mojega ONEPLUS ONE telefona! Citiraj
brezy Napisano 9. januar, 2016 Prijavi Napisano 9. januar, 2016 Ma saj to me bega... avto bi imel 5-10 let. Mazda 6 2.5 je zelo dobro ohranjena (vsaj videti je tako) km realni klical na Mazdo v BTC kjer so rekli da je bil avto redno servisiran in tipi top... Pelko je rekel:"tak avto bo? z lahko vozil ?e 10 let." Vseeno pa je nov avto le nov samo tale CX-3 se mi ne zdi ravno tak prese?ek kvalitete napram tej starej?i mazdi? Ali pa?? 1 Citiraj
Shrek Napisano 10. januar, 2016 Prijavi Napisano 10. januar, 2016 Sam dam glas za ?estico... 2 Citiraj
Z M A J Napisano 10. januar, 2016 Prijavi Napisano 10. januar, 2016 Sam dam glas za ?estico... Tudi jaz, s tem da me pa precej ?udi, da je izbira ali ali, ker ste to 2 izjemno razli?ni vozili, recimo tudi prostor(nin)sko, edino kar jima je skupno je znamka. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
brezy Napisano 11. januar, 2016 Prijavi Napisano 11. januar, 2016 Zmaj ma? prav... To je zaradi ?ene ?. Njej je point nov avto (ona bi ta moderno varianto "manj?ih SUV") meni je pa ?koda dajati toliko denarja... Ta teden bova ?la na testno obeh varjant... morda me Cx3 prepri?a ?eprav dvomim... vidim pa da imamo mo?ki zelo druga?ne poglede o avtih kot ?enske ? 2 Citiraj
Shrek Napisano 11. januar, 2016 Prijavi Napisano 11. januar, 2016 Stro?kov s ?estico ni...oziroma so minimalni...Za CX pa ne vem... Citiraj
brezy Napisano 11. januar, 2016 Prijavi Napisano 11. januar, 2016 Evo danes vozil CX-3. Sicer dizel ampak vseeno sem sprobal. Vo?nja korektna kar se ti?e splo?nih vtisov nimam pripomb. Glede na to, da sva oba z ?eno vajena prostornej?ega avta (M6 '04) je opcija nakupa tega avta takoj odpadla. Ob?utek je za naju preve? utesnjen. Sicer pa ok avto z lepim dizajnom. Mi je pa po prostornosti bli?je nova Mazda 3. Prostor v kabini je zelo podoben stari M6 vsaj po ob?utku. Najve? zabave pa je bilo pri vo?nji M6 2.5 GTA '09. Vo?nja po obvoznici + zvok motorja ?? le cene no?e spustiti na 10k ?... :-( 3 Citiraj
Civic Napisano 15. februar, 2016 Prijavi Napisano 15. februar, 2016 Kakor me je reporta?a o kraji vozil s funkcijo Keyless spravila v slabo voljo, pa sem bil mnogo bolj?e volje in ?e potrditev pravilne odlo?itve izbire (no roko na srce: prav velika itak ni) motorja sem dobil: 1 Citiraj
mazdaman Napisano 29. marec, 2018 Avtor Prijavi Napisano 29. marec, 2018 Slike facelifta Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
mazdaman Napisano 29. marec, 2018 Avtor Prijavi Napisano 29. marec, 2018 Volan, maska, e-ro?na, pomo? pri vo?nji,... pa take drobne malenkosti, ki avto samo neopazno izbolj?ajo. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
jures Napisano 29. marec, 2018 Prijavi Napisano 29. marec, 2018 A je kaj druga?e letnik Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Stroker Napisano 30. marec, 2018 Prijavi Napisano 30. marec, 2018 Pa sredinski naslon za roko ima. Citiraj LIFE, IN ORDER OF IMPORTANCE: FOOD, SHELTER, AND A PAIR OF VERY LOUD SPEAKERS.
323 BA Napisano 30. marec, 2018 Prijavi Napisano 30. marec, 2018 Volan, maska, e-ro?na, pomo? pri vo?nji,... pa take drobne malenkosti, ki avto samo neopazno izbolj?ajo. e-ro?na avto v mojh o?eh poslab?a. Osebno sem vesel, da je nimam ve?. Hill holder povsem zado??a v kombinaciji z mehansko ro?no. 1 Citiraj
Boss Napisano 30. marec, 2018 Prijavi Napisano 30. marec, 2018 Kaj pa obra?anje z ro?no in frajersko parkiranje? Le kako se lahko nadebudni mladec brez mehanske ro?ne sploh ?e postavlja pred izvoljenko? Kam gre ta svet? 1 Citiraj
Alex Napisano 30. marec, 2018 Prijavi Napisano 30. marec, 2018 Kaj pa obra?anje z ro?no in frajersko parkiranje? Le kako se lahko nadebudni mladec brez mehanske ro?ne sploh ?e postavlja pred izvoljenko? Kam gre ta svet?Sej ta nove avte ne itak ne more? ve? obrniti z ro?no, ker se ti takoj pri?ge enih 7 lu?k na armaturi in posreduje 6 pomagal proti spremembi smeri. Citiraj
Scr3am Napisano 30. marec, 2018 Prijavi Napisano 30. marec, 2018 Jaa mazda se pa res lahko pohvali s svojo rocno zavoro, ker je tam samo zato, da se lahko rece da jo ima Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.